Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.003
Cevap
36
Favori
484.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mancini'ye söyleyecek bir şey bulamıyorum.
  • her zaman dediğim gibi manciniden teknik direktör olmaz azıcık fm oynamış 10 yaşındaki çocuğu koy city nin başına en azından şampiyonlar liginde çeyrek final falan görür :D ama bu adama hala nasıl tahammül ediyor bu araplar anlamıyorum. hoş burdan kovulunca yine üst düzey bi takım çalıştırır şeytan tüyü var sanırım adam da bu kadar vasıfsız bi adam nası böyle takımları çalıştırıyor anlamak imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri

Verilmeyen golümüz. Tartışmaya açık bir pozisyon, yenilginin mazareti olamaz. Swensea gibi bi takıma 5 atmak lazımdı. Arsenal, Chelsea, Manu maçlarımız kaldı. Manu'nun zor olarak sadece bizimle maçı var. Şampiyonluk şansımız zor..

ofsayt işte tartışılacak yanı yok bu pozisyonun

tabi maçı izlemedim bu görüntüye göre konuşuyorum en sondaki city li vurduysa ofsayt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 11 Mart 2012; 19:10:06 >

• Pozisyon ofsayt ama yan hakemin durduğu yer yanlış.
  • her konuya girip kuponu saglama aliyorum. sizce city handikap yapabilir mi beyler? turu gecmek icin 2 farkli yenmesi sart. taraftarligi birakip gercekci yorumlar bekliyorum
  • Sporting karşısında ilk 11: Hart, Richards, Kolo, Savic, Kolarov, Pizarro, Yaya, Johnson, Balotelli, Silva, Aguero
    Yedekler: Pantilimon, Clichy, Roman, Milner, Nasri, de Jong, Dzeko

Pizarro ilk 11'de. İnşallah iyi oynar.
  • Yedik. Mancini hakkındaki düşüncelerimi buraya yazmazsam iyi olacak.
  • city'de eleniyor :D

kimsenin taktığı yok avrupa ligini falan. premier lig 100 tane avrupa ligi kupasına bedeldir hatta onlara göre.
  • Bu Mancini gitsin bir kaç yıl Football Manager oynasın. Bu zihniyetle Real Madrid'i bile çökertir bu adam.
  • 2-0 oldu 50 liram bu takım yüzünden gitti, çok feci küfür ettim citye

millet diyo, bunlar premier lige asılcak bilerek eleniyorlar falan filan. böyle bişey olabilir mi ya?
  • Böyle zihniyet olmaz İngiliz takımları Uefa'yı takmıyormuş Şampiyonlar Liginden elenmenin ne açıklaması olucak merak ediyorum.Premier Lig reklamı çok iyi yapıldıgı için bu kadar tutuluyor İspanyada Barça-Real dışındaki takımlar krizde ama gene başarılılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

2-0 oldu 50 liram bu takım yüzünden gitti, çok feci küfür ettim citye

millet diyo, bunlar premier lige asılcak bilerek eleniyorlar falan filan. böyle bişey olabilir mi ya?

Lige çok fena asıldılar hocam. O kadar fena asıldılar ki Swansea'ye yenildiler 1:0.
  • Lizbon haketti turu yapacak bişey yok
  • Yazıklar olsun ya ayıp ya ayıp sportinge de elenilmez ki !
  • beyler +7 gelir miiiiiiiiiiiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: semgöz

Böyle zihniyet olmaz İngiliz takımları Uefa'yı takmıyormuş Şampiyonlar Liginden elenmenin ne açıklaması olucak merak ediyorum.Premier Lig reklamı çok iyi yapıldıgı için bu kadar tutuluyor İspanyada Barça-Real dışındaki takımlar krizde ama gene başarılılar.

Premier Lig'i tanıtım ürünüymüş gibi göstermenin kusura bakma da komik açıkçası. Asıl bir şeylere gereğinden fazla gaz veriliyorsa o da La Liga'dır. City veya United'ın EL'de ilerlemek istemesi için bir sebep söyle bana? ŞL'de de Ferguson'un gruptaki ilk iki maçtaki gereksiz rotasyonları olmasa ManU, takımın başında da Mancini olmasa (O da ayrı rotasyon delisi, her maç başkası oynuyor takımında.) ManC o gruplardan çıkardı. Gerçi ManC zor bir gruba düştü ama olsun. ManU konusunda da bakma takımın başında Ferguson olduğu için kulüp yönetimi onu tolore etti, başkası olsa kovulurdu. Ilk iki maçta daha bir şey garantilemeden yapılan rotasyon kadrosuyla yaptıkları puan kayıplarına sürpriz bir iki sonuç da eklenince toparlayamadılar zaten. Bir de şu da var; ligin başındaki dönem dışında Manchester United bu sezon Avrupa'da sakatlıklardan en çok çeken kulüplerin başında geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilerek elensek Porto'ya 4 tane atmayıp elenirdik. Lige falan asılan da yok. Takım vasat durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

2-0 oldu 50 liram bu takım yüzünden gitti, çok feci küfür ettim citye

Böyle birşey söz konusu olamaz. City'nin Bolton ve Porto maçlarını izledim evindeki. İnanılmaz kötü oynuyorlar.
    Porto maçındaki skor sizi yanıltmasın farkı getiren 3 gol de 70'den sonra geldi zaten adamlar maçı bırakmıştı.
    Ligde gidecek zaten büyük ihtimal. Çok zor maçları var gerçi işine gelen maçları oyuncular iyi oynuyor.

Bu arada City attı ama yetersiz kalacak herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

Bilerek elensek Porto'ya 4 tane atmayıp elenirdik. Lige falan asılan da yok. Takım vasat durumda.

City, Porto deplasmanından avantajlı dönmüştü yalnız, 0-0 ile bile tur atlardı. Bilerek elensin, kendilerini sıkmıyorlar derken de yakaladıklarını atmasınlar, bilerek kaybetsinler anlamında demiyoruz tabii ki de. Sadece City'nin yapabileceğinin en iyisi bu değil, Avrupa Liginde ilerlemenin büyük takımlara hiçbir getirisi yoktur, Şampiyonlar Ligi'ni kaybetmişlerse bunu hiç sallamazlar bile. Gelirleri bile ŞL ile kıyaslayınca o kadar düşük ki... City'de uyumun sağlanamamasının en büyük nedeni sürekli rotasyon yapan Mancini. Taktiksel hataları da var. Swansea maçına çıkmış, rakibin iyi defans yaptığı belli, çoğu takıma bela olmuşlar, sana karşı da öncelik savunma diyecekler. Bu durumda sen gidiyorsun kilit açacak adam Balotelli'yi yedek oturtuyorsun, başka zaman oynatmadığın, çalım atamayan, o maçın oyuncusu olmayan Dzeko'yu sahaya sürüyorsun. Bunlar da enteresan seçimler tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 15 Mart 2012; 23:27:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

Bilerek elensek Porto'ya 4 tane atmayıp elenirdik. Lige falan asılan da yok. Takım vasat durumda.

City, Porto deplasmanından avantajlı dönmüştü yalnız, 0-0 ile bile tur atlardı. Bilerek elensin, kendilerini sıkmıyorlar derken de yakaladıklarını atmasınlar, bilerek kaybetsinler anlamında demiyoruz tabii ki de. Sadece City'nin yapabileceğinin en iyisi bu değil, Avrupa Liginde ilerlemenin büyük takımlara hiçbir getirisi yoktur, Şampiyonlar Ligi'ni kaybetmişlerse bunu hiç sallamazlar bile. Gelirleri bile ŞL ile kıyaslayınca o kadar düşük ki...

Ekonomisi sağlam klüpler için katılıyorum bu görüşüne ama neden ilerlemek istemesinki? Lig elden gitti gidecek sezonu en azından Avrupa'dan bi kupa getirmek isterler. Zaten maçları takip eden bilir sezonun ilk bölümlerindeki geleni geçeni ezen City çok düştü. Kısacası işte CL'den elenince Avrupa Ligi'ne asılmaz diye birşey olmaz CL grubu da kolaydı yani.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.