Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.003
Cevap
36
Favori
484.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gol daha lazım.
  • Hart atıyordu yalnız son pozisyonda, bir efsane olabilirdi. Dzeko bir adım erken yetişebilse goldü ona rağmen.
  • Her zaman 2. yarıda oynadıkları gibi oynasalar..
  • maça bak ya, anlamıyorum ben bu takımları. niye maça şöyle başlamazlar ki adam gibi atak yaparak? illa süre azalcak oyuncular gaza gelcek heyecan olcak dimi. al elenirsiniz işte böyle iyi oldu citye.
    bi ilk yarıya bak bi de son 20 dakikaya. sanki farklı 2 takım oynuyor
    o oyunu soğutan lisbon takımına da ayrı küfrettim zaten. hakem 5 dk uzatma verdi, o da donarak geçti.
    sonuç olarak 50 mislilik kupon yine son maçtan, yine cityden gitti lanet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: semgöz

Böyle zihniyet olmaz İngiliz takımları Uefa'yı takmıyormuş Şampiyonlar Liginden elenmenin ne açıklaması olucak merak ediyorum.Premier Lig reklamı çok iyi yapıldıgı için bu kadar tutuluyor İspanyada Barça-Real dışındaki takımlar krizde ama gene başarılılar.

Premier Lig'i tanıtım ürünüymüş gibi göstermenin kusura bakma da komik açıkçası. Asıl bir şeylere gereğinden fazla gaz veriliyorsa o da La Liga'dır. City veya United'ın EL'de ilerlemek istemesi için bir sebep söyle bana? ŞL'de de Ferguson'un gruptaki ilk iki maçtaki gereksiz rotasyonları olmasa ManU, takımın başında da Mancini olmasa (O da ayrı rotasyon delisi, her maç başkası oynuyor takımında.) ManC o gruplardan çıkardı. Gerçi ManC zor bir gruba düştü ama olsun. ManU konusunda da bakma takımın başında Ferguson olduğu için kulüp yönetimi onu tolore etti, başkası olsa kovulurdu. Ilk iki maçta daha bir şey garantilemeden yapılan rotasyon kadrosuyla yaptıkları puan kayıplarına sürpriz bir iki sonuç da eklenince toparlayamadılar zaten. Bir de şu da var; ligin başındaki dönem dışında Manchester United bu sezon Avrupa'da sakatlıklardan en çok çeken kulüplerin başında geliyor.

La Liga takımları son 10 senede Avrupada gayet başarılı,Premier Lig zenginlerin kuklası olmuş hale geldi, İspanya takımlarının felsefesi altyapıdan oyuncu yetiştirip başarıya ulaşmak İtalyan takımları senelerden beri aynı oyuncularla oynamaktan Avrupa arenasında düşüş yaşadı ve İtalya liginin albesini kalmadı,İngiltere Ligi ise zengin milyarder takım satın alarak Fm oynar gibi rastgele yıldızları toplayarak başarı gelicegini umdu,Küçümsedigin La Liga takımlarından biri olan Bilbao Bask kültürü ile Altyapıdan oyuncularla krize ragmen Uefa'da M.Utd'a kafa tutuyor, United,City takımları rotasyon yapsa bile yedekleri ilk 11 oyuncusu kadar kalitelidir başarısızlıga başka neden bulun geçiniz.
    Uefa Kupasına İngilizler kafa olarak asılmıyolarmış,Şampiyonlar Liginde neyin kafasını yaşadılarda elendiler,öyle kadroları varki rotasyon ilk 11'i etkilememesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semgöz -- 16 Mart 2012; 0:33:43 >

• quote:

quote:

quote:

Böyle zihniyet olmaz İngiliz takımları Uefa'yı takmıyormuş Şampiyonlar Liginden elenmenin ne açıklaması olucak merak ediyorum.Premier Lig reklamı çok iyi yapıldıgı için bu kadar tutuluyor İspanyada Barça-Real dışındaki takımlar krizde ama gene başarılılar.

Premier Lig'i tanıtım ürünüymüş gibi göstermenin kusura bakma da komik açıkçası. Asıl bir şeylere gereğinden fazla gaz veriliyorsa o da La Liga'dır. City veya United'ın EL'de ilerlemek istemesi için bir sebep söyle bana? ŞL'de de Ferguson'un gruptaki ilk iki maçtaki gereksiz rotasyonları olmasa ManU, takımın başında da Mancini olmasa (O da ayrı rotasyon delisi, her maç başkası oynuyor takımında.) ManC o gruplardan çıkardı. Gerçi ManC zor bir gruba düştü ama olsun. ManU konusunda da bakma takımın başında Ferguson olduğu için kulüp yönetimi onu tolore etti, başkası olsa kovulurdu. Ilk iki maçta daha bir şey garantilemeden yapılan rotasyon kadrosuyla yaptıkları puan kayıplarına sürpriz bir iki sonuç da eklenince toparlayamadılar zaten. Bir de şu da var; ligin başındaki dönem dışında Manchester United bu sezon Avrupa'da sakatlıklardan en çok çeken kulüplerin başında geliyor.

La Liga takımları son 10 senede Avrupada gayet başarılı,Premier Lig zenginlerin kuklası olmuş hale geldi, İspanya takımlarının felsefesi altyapıdan oyuncu yetiştirip başarıya ulaşmak İtalyan takımları senelerden beri aynı oyuncularla oynamaktan Avrupa arenasında düşüş yaşadı ve İtalya liginin albesini kalmadı,İngiltere Ligi ise zengin milyarder takım satın alarak Fm oynar gibi rastgele yıldızları toplayarak başarı gelicegini umdu,Küçümsedigin La Liga takımlarından biri olan Bilbao Bask kültürü ile Altyapıdan oyuncularla krize ragmen Uefa'da M.Utd'a kafa tutuyor, United,City takımları rotasyon yapsa bile yedekleri ilk 11 oyuncusu kadar kalitelidir başarısızlıga başka neden bulun geçiniz.
    Uefa Kupasına İngilizler kafa olarak asılmıyolarmış,Şampiyonlar Liginde neyin kafasını yaşadılarda elendiler,öyle kadroları varki rotasyon ilk 11'i etkilememesi lazım.

Ben Manchester United veya City'nin başarısızlığına sebep bulmak zorunda değilim ki, beni ne ilgilendirir? Kendimce nedenini söylüyorum sadece. FM stili dediğin şeyi Ingiltere'de sadece Manchester City yaptı, evet bir sahibi olan tek Ingiliz takımı değiller ama milyarder bir sahibe sahip olmanın avantajını delicesine kullanan yegane takım kendileri. La Liga'daki karşılığını aramak istersen Malaga'ya bakabilirsin, eninde sonunda belki birkaç yıl içinde yapacaklar. Gerçi bu olaya UEFA'nın dur demesi lazım çünkü olmayacak takımlar, belli sermayeleri arkasına alarak bir anda asla büyüyemeyecekleri kadar büyüyüp devlere kafa tutma cüretini göstermeye çalışabiliyorlar. Liglerin kalitesini tartışırken takımlarının Avrupa performansı beni ilgilendirmiyor açıkçası, her lige kendi içinde bakıyorum ve EPL'yi 1. sıraya, onun ardına da Serie A'yı koyuyorum. Milan olduğu için Serie A gönlümde ilk sırada hatta. Kişiden kişiye değişir, bu değerlendirmeyi yaparken kıstasının ne olduğuna bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 16 Mart 2012; 0:49:12 >

• Malaga takımını klübün ekonomik durumunu düzelticek zengin satın aldı bence ,uçuk isimleri alamaz ahım şahım transferler yapmadı 2-3 isim dışında,İspanya hükümeti klüplerin devlete olan borçlarını ödemesi için uyarı yayınladı La Liga yayın gelirlerine Barça-Real el koymuş durumda diger klüpler çok büyük zorluklarla başbaşa buna ragmen Avrupa'da başarılılar takdir edilmeli.Serie A eski günlerine geri dönse keşke tribünler açısından izlemek bir okadar keyifli olur,La Liga malesef tiyatro seyircisi gibi taraftar profili mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semgöz -- 16 Mart 2012; 0:53:48 >
  • quote:

Malaga takımını klübün ekonomik durumunu düzelticek zengin satın aldı bence ,uçuk isimleri alamaz ahım şahım transferler yapmadı 2-3 isim dışında,İspanya hükümeti klüplerin devlete olan borçlarını ödemesi için uyarı yayınladı La Liga yayın gelirlerine Barça-Real el koymuş durumda diger klüpler çok büyük zorluklarla başbaşa buna ragmen Avrupa'da başarılılar takdir edilmeli.Serie A eski günlerine geri dönse keşke tribünler açısından izlemek bir okadar keyifli olur,La Liga malesef tiyatro seyircisi gibi taraftar profili mevcut.

Usta bakma, Malaga'ya kimse gelmiyor. Teklifler yaptılar ama, Malaga kim ulan diye bir tepki gelince talip olduğun futbolcudan, transferler zorlaşabiliyor. Sonuçta geçen sezon direkten döndüler, kümeye gidiyorlardı. Bu sezon yukarlardalar ama öncelik borç olsa da şimdilik getirmesi daha kolay olan yaşı geçmiş oyuncular üzerinden gidiyorlar (Cazorla dışında.) yoksa yazın Pastore için Palermo'ya 40 milyon civarında teklif yapan takımlardan birinin de Malaga olduğu söyleniyordu.

EPL'nin yayın geliri dağılımını seviyorum ben, ligde her şey çok adil neredeyse. Ligi kaliteli yapan unsurlardan biri de bu, bu sayede 1. ligden yeni gelen bir takım bile transferde bir oyuncuya 4-5 milyon pound verebiliyor. Ama La Liga'da maşallah yayın pastasının yüzde 80'ini Real ve Barça alıyor, diğerleri anca havayı alıyorlar. Ne EPL, ne de Serie A'daki takımlar, Real ve Barcelona'nın elde ettiği yayın gelirinin yanından geçemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 16 Mart 2012; 1:06:41 >

• quote:

quote:

Malaga takımını klübün ekonomik durumunu düzelticek zengin satın aldı bence ,uçuk isimleri alamaz ahım şahım transferler yapmadı 2-3 isim dışında,İspanya hükümeti klüplerin devlete olan borçlarını ödemesi için uyarı yayınladı La Liga yayın gelirlerine Barça-Real el koymuş durumda diger klüpler çok büyük zorluklarla başbaşa buna ragmen Avrupa'da başarılılar takdir edilmeli.Serie A eski günlerine geri dönse keşke tribünler açısından izlemek bir okadar keyifli olur,La Liga malesef tiyatro seyircisi gibi taraftar profili mevcut.

Usta bakma, Malaga'ya kimse gelmiyor. Teklifler yaptılar ama, Malaga kim ulan diye bir tepki gelince talip olduğun futbolcudan, transferler zorlaşabiliyor. Sonuçta geçen sezon direkten döndüler, kümeye gidiyorlardı. Bu sezon yukarlardalar ama öncelik borç olsa da şimdilik getirmesi daha kolay olan yaşı geçmiş oyuncular üzerinden gidiyorlar (Cazorla dışında.) yoksa yazın Pastore için Palermo'ya 40 milyon civarında teklif yapan takımlardan birinin de Malaga olduğu söyleniyordu.

EPL'nin yayın geliri dağılımını seviyorum ben, ligde her şey çok adil neredeyse. Ligi kaliteli yapan unsurlardan biri de bu, bu sayede 1. ligden yeni gelen bir takım bile transferde bir oyuncuya 4-5 milyon pound verebiliyor. Ama La Liga'da maşallah yayın pastasının yüzde 80'ini Real ve Barça alıyor, diğerleri anca havayı alıyorlar. Ne EPL, ne de Serie A'daki takımlar, Real ve Barcelona'nın elde ettiği yayın gelirinin yanından geçemiyorlar.

Malaga Uefa Kupasına katılırsa iyi isimler gelebilir Baptista,Nistelrooy pek verimli olamadı,Teklif yaptıklarını bilmiyorum Pastore'ye transfer bakımından işleri zor dedigin gibi.La Liga tamamiyle Real-Barça esiri oldu hadi adamlara yayın geliri vermiyorsunuz bari 2 takımla karşılaşırken hakem takdir haklarını eşit yönde kullansın emeklerine yazık oluyor diger takımların.EPL yayın gelirleri büyük klüplere gitse bence daha çok ses getirirler Avrupa kupalarında, M.Unt yönetim açısından çok sıkıntılı Arsenal zaten transfere bakış açısını satmaktan yana kullanıyor almaktan yana degil Liverpool çok gereksiz isimleri alıyor Suarez,Carroll'a o kadar para verdiler. M.Unt Liverpool ile Tottenham belli bir sistem içinde senelerden beri,Chelsea,City Fm tarzı yönetim mantıgıyla yönetiliyor.

• 21.45'te Chelsea'yi ağırlıyoruz.
  • İlk 11: Hart, Kolo, Richards, Zabaleta, Clichy, Yaya, De Jong, Silva, Nasri, Aguero, Balotelli
  • Aguero ve Nasri'nin golleriyle 2-1 kazandık. Beyler neredesiniz?
  • Aguero ve Nasri'nin golleriyle 2-1 kazandık. Beyler neredesiniz?
  • Benide ekle hacım

• Allah‘ina kurban be Tevez!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeRozan -- 22 Mart 2012; 17:41:14 >
  • Vay Carlos Tevez yeniden sahalarda

Takımdaki huzuru bozmadığı sürece tek isim olur City'de yine. Dzeko,Balotelli vs olacak iş değil

Kun - Tevez - Silva

;

Silva
    Tevez - Kun/Dzeko

ile ofans %100 ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Vay Carlos Tevez yeniden sahalarda

Takımdaki huzuru bozmadığı sürece tek isim olur City'de yine. Dzeko,Balotelli vs olacak iş değil

Kun - Tevez - Silva

;

Silva
    Tevez - Kun/Dzeko

ile ofans %100 ulaşabilir.

Kral geri döndü.

Balotelli ne kadar sorunlu olsa da, Dzeko'ya hiç tahammül edemiyorum. Top Dzeko'ya geldiği anda "aha atak bitti işte." diyorum. Balotelli Dzeko'dan daha yetenekli bence.

• Stoke City ile saat 19.30'da karşılaşıyoruz.

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri

Allah kahretsin Dzeko ilk 11'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 24 Mart 2012; 19:05:31 >
  • Tevez yedeklerde. İlginç.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.