her zaman dediğim gibi manciniden teknik direktör olmaz azıcık fm oynamış 10 yaşındaki çocuğu koy city nin başına en azından şampiyonlar liginde çeyrek final falan görür :D ama bu adama hala nasıl tahammül ediyor bu araplar anlamıyorum. hoş burdan kovulunca yine üst düzey bi takım çalıştırır şeytan tüyü var sanırım adam da bu kadar vasıfsız bi adam nası böyle takımları çalıştırıyor anlamak imkansız
Anma salladın be hocam. Adamı gökten zembille getirmediler oraya Fiorentina ve İnter'de başarılı oldu, kaldıki bence şuanki city'nin durumada başarılı. Öyle oyuncuları toplayıp takım olunmuyor sadece, adı üstünde takım. Bence çok başarılı bir antrenör Mancini, zaten futbolcuğunda da sahada t.d gibiydi.
dzeko'yu madrid'de görmeyi çok isterim. raul'den sonra düzgün bir forvete ihtiyacımız var ve dzeko'nun ispanya'da çok başarılı olacağına inanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sungate
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenberg61
her zaman dediğim gibi manciniden teknik direktör olmaz azıcık fm oynamış 10 yaşındaki çocuğu koy city nin başına en azından şampiyonlar liginde çeyrek final falan görür :D ama bu adama hala nasıl tahammül ediyor bu araplar anlamıyorum. hoş burdan kovulunca yine üst düzey bi takım çalıştırır şeytan tüyü var sanırım adam da bu kadar vasıfsız bi adam nası böyle takımları çalıştırıyor anlamak imkansız
Anma salladın be hocam. Adamı gökten zembille getirmediler oraya Fiorentina ve İnter'de başarılı oldu, kaldıki bence şuanki city'nin durumada başarılı. Öyle oyuncuları toplayıp takım olunmuyor sadece, adı üstünde takım. Bence çok başarılı bir antrenör Mancini, zaten futbolcuğunda da sahada t.d gibiydi.
eğer mancini ye city de başarılı diyosan zaten ben sana ne diyebilirim city nin reserve takımını kaliteli bi hoca bu ligde zaten şmdki city yle aynı duruma getirebilir. 2 sezondur avrupada gidip eleniyorlar o kadar paraya bi zahmet ligde 2. olsunlar. görüyoruz mancininin başarılı taktiklerini:D arsene wenger e başarısız deniyor arsene wenger bu kadroyla barça madrid seviyesine çıkardı benim kastettiğim o kadro kalitesine göre city oldukça başarısız bence. tabi bu benim görüşüm sen başarılı diyosan yapabileceğim bişe yok
eğer mancini ye city de başarılı diyosan zaten ben sana ne diyebilirim city nin reserve takımını kaliteli bi hoca bu ligde zaten şmdki city yle aynı duruma getirebilir. 2 sezondur avrupada gidip eleniyorlar o kadar paraya bi zahmet ligde 2. olsunlar. görüyoruz mancininin başarılı taktiklerini:D arsene wenger e başarısız deniyor arsene wenger bu kadroyla barça madrid seviyesine çıkardı benim kastettiğim o kadro kalitesine göre city oldukça başarısız bence. tabi bu benim görüşüm sen başarılı diyosan yapabileceğim bişe yok
Bak yanlış düşünüyorsun ve hep olasılıklar üzerinden gidiyorsun. Yok başka hoca reserve takımı bile şampiyon yapar falan diye saçma sapan cümleler kurmuşsun.
quote:
yanlış düşünmüyorum. durum ortada city çok para harcadı mı harcadı geçen sene uefa yı alması gerekiyo muydu gerekiyodu ama noldu elendi. bu sene en azından bi çeyrek final görmesi gerekiyo muydu gerekiyodu noldu elendi. uefada ilerlemesi gerekiyo muydu gerekiyodu noldu elendi. ligdeki maçları da izliyoruz o kadroya rağmen takımlar kapandığında mancini yapacak bişe bulamıyo. sen sevebilirsin napayım ben senin düşünceni değiştirmeye çalışmıyorum ama bana göre mancini en balon hocadır. ama şmdi de çıkıp kupa almak önemli diil yanlış düşünüyosn diyebilirsin:D sözde nasri efendi city e kupa için gitmişti hani nerde kupa göremiyorum ben eğer takımın sezon başında hedefi kupaları almaksa ve sen alamamışsan başarısızsındır bu kadar basit. takıma güzel sistemli bi futbol oynatırsın o zaman derim ki şanssızlıktan elendiler ama city nin sistemi de yok oyuncular bireysel yetenekleriyle takımı taşıyolar.
Bu sene olmassa önümüzdeki sene oluruz diye diye 10 yılı bitirecek adamlar yakında.Çoktan şampiyon olmalıydı City.
Tek suçluda Mancini başka kimsenin suçu yok,Böyle bir odunun M.City başında ne işi var anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenberg61
quote:
yanlış düşünmüyorum. durum ortada city çok para harcadı mı harcadı geçen sene uefa yı alması gerekiyo muydu gerekiyodu ama noldu elendi. bu sene en azından bi çeyrek final görmesi gerekiyo muydu gerekiyodu noldu elendi. uefada ilerlemesi gerekiyo muydu gerekiyodu noldu elendi. ligdeki maçları da izliyoruz o kadroya rağmen takımlar kapandığında mancini yapacak bişe bulamıyo. sen sevebilirsin napayım ben senin düşünceni değiştirmeye çalışmıyorum ama bana göre mancini en balon hocadır. ama şmdi de çıkıp kupa almak önemli diil yanlış düşünüyosn diyebilirsin:D sözde nasri efendi city e kupa için gitmişti hani nerde kupa göremiyorum ben eğer takımın sezon başında hedefi kupaları almaksa ve sen alamamışsan başarısızsındır bu kadar basit. takıma güzel sistemli bi futbol oynatırsın o zaman derim ki şanssızlıktan elendiler ama city nin sistemi de yok oyuncular bireysel yetenekleriyle takımı taşıyolar.
Takım diyorsun da ortada takım yok bende sana onu anlatmaya çalışıyorum. Öyle bütün yıldız oyuncuları alınca takım olunmuyor, acaba alınan futbolcuların kaç tanesi Mancini'ye sorarak alındı. Neyse sen başarısız olduğunu düşünüyorsun ben başarılı. Bence o düzensiz kadro ile çok iyi bir başarı yakaladı.
Wigan'a Messi,Ronaldoyu koy 1 sezonda hemen sampiyon olamazlar....
yavas yavas takim oluyor City gecen sezondan daha iyiyiz
Manciniyi bende sevmiyorum ama transfer ettigi oyuncular iyi.. Manciniden once sacma sapan oyuncular aliniyordu.. takimda 7,8 tane forvet vardi.. Mancini gelince hepsini gonderdi Santa Cruz,Jo,Adebayor,Bellamy..
quote:
dostum ne diyebilirim ben sana:D başarıyla kastın nedir çok merak ettim sence başarı tam olarak nedir:D kiev dünya yıldızı bi takım mı ki geldi 2 maçlık bi sistemde city i eledi gitti. kalende ingiliz milii kaleci defans desen sağlam forvet desen belli orta sahada toure var. bi zahmet 1-2 kişi de kötü olsun busquets çok mu iyi bi orta sahada barçada oynuyor daha iyisi yok yani o zaman barça iyi takım diil ya da madrid de khedira dan daha iyisi oynayamaz mı oynar. sen gelmişsin mancini o kadroyla başarılı diyosun ne yaptı ki başarılı:D transfer sezonu çok uzakta değil görürüz yapacağı transferleri. teknik direktör dediğin adam mourinho gibi olur. gerektiğinde oyuncuları farklı yerlerde değerlendirebilmeli adam pepeden orta saha ramosdan stoper çıkardı 2 si de bölgelerinde gayet iyi oynadılar. ama ben boşa konuşuyorum tabi şu an ne desem bişe diceksin cevap olarak o yüzden herkesin düşüncesi kendine. ayrıca ilk defa seni gördüm mancini ye başarılı diyen:D
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
Manciniyi bende sevmiyorum ama transfer ettigi oyuncular iyi.. Manciniden once sacma sapan oyuncular aliniyordu.. takimda 7,8 tane forvet vardi.. Mancini gelince hepsini gonderdi Santa Cruz,Jo,Adebayor,Bellamy..
O saydığın forvetler dönemin yıldızları olduğu için City'e transfer edildi. Şimdi Mancini'de aynı şekilde Agüero, Dzeko ( ) gibi dönemin parlayan futbolcularını transfer ediyor. Çok bir fark yok yani. O saydığın adamların gönderilmesi bence de iyi oldu ama yine de Bellamy yüzünden Lig Kupası'ndan elendik ve Adebayor'un Tottenham'daki performansı da mükemel.
quote:
Orijinalden alıntı: Tranquillity
Bu takımda Cavani-Hazard ikilisi olsa.. Of of.
Adama doymuyorsunuz yahu,ne gerek var
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
Bellamy gitmemeliydi bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Galifianakis
quote:
Ne gerek var mı ?
Sistemini kurmuş , 2 yıldır şampiyon olan Barcelona bile oyuncu transfer ediyor. Bence çok gerek var.
quote:
quote:
quote:
Ne gerek var mı ?
Sistemini kurmuş , 2 yıldır şampiyon olan Barcelona bile oyuncu transfer ediyor. Bence çok gerek var.
Transfer lazım değil demiyorum takımda bin tane forvet var,kanatta Nasri,Adam Johsson var bu adamlara ne gerek var Alınacaksa Barry yerine bir adam yeter
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne gerek var mı ?
Transfer lazım değil demiyorum takımda bin tane forvet var,kanatta Nasri,Adam Johsson var bu adamlara ne gerek var Alınacaksa Barry yerine bir adam yeter
Tabiki de Dzeko-Balotelli ikilisi gitmesi halinde gelmeleri iyi olurdu. 1 tane de sağlam orta saha şart tabi. Modric'i severim. O olabilir aslında.
Mancini Aguero'nun sakatligina aptalca dedi.. nasil sakatlandigini soylemek istiyorum ama cok aptalca bir sakatlik dedi..
Ne yaparken sakatlandi acaba Sunderland macinda yok Arsenal macinda da oynamayabilir