Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri (969. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.041
Cevap
36
Favori
485.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chelsea maçında yaptığı oyuncu değişiklikleri hakkında Pep Guardiola:

"Ben bir dâhiyim."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chionophile kullanıcısına yanıt
    Dh forumu takip etmesinin meyvelerini topladı sadece

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jack Grealish: "Daha önce birkaç kez söyledim ama burası alışkın olduğumdan çok daha farklı bir yer. Sürekli aynı yere dönmek istemiyorum ancak Aston Villa'dayken hoca, savunmanın zayıf olduğunu düşündüğüm noktasını bulmamı isterdi..."

Jack Grealish: "Villa'da oynarken arkamda hep bindirme yapan bek oyuncusu olurdu. Hayatım boyunca Villa'daydım, değiştirmem gerekmiyorudu ama başka bir takıma ve hocaya uyum sağlamanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim."

Jack Grealish: "Dürüst olacağım, buraya geldikten sonra düşündüğümden daha zor olduğunu gördüm. Zirvedeki takıma gidiyorum, çok gol atacağım diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. Çok daha zordu. Birçok takım bize karşı derinde savunuyor, Villa'da böyle bir derdimiz yoktu."

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Değişiklikler hakkında Guardiola: "Ben bir dahiyim. Son basın toplantısında @JamieJackson___ neden 87. dakikada değişiklik yaptığımı sormuştu. O gün not aldım, devre arasında düşündüm ve değişiklik yaptım."

• Benjamin Mendy yargılandığı 7 davadan beraat etmiş. İki dava tekrar görülecekmiş. Onlardan da aklanırsa kendisini kadro dışı bırakan City'ye dava açsın. Adamın futbol hayatı bitti. Bu da yeni moda oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda dogru kadro secimi

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Kanka ikinci yarı nasıl hamleler olmalı

• Verilen gole bak 🤯

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cém kullanıcısına yanıt
    Rashford defans oyuncularını engellemiyor gol nizami

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Pozisyon çok net ofsayt.

• D. kullanıcısına yanıt
    Tamam işte defans oyuncuları ile bir teması yok engelleme yok defans oyuncuları bekledi sadece orada akıl oyunu yaptı Rashford. Defans çok rahat bir şekilde müdahale edebilirdi. Edemeseler bile azıcık Rashford ile temas etseler ofsayt çalınacaktı.

• Milyar eurolar harcandı hala öyle olsaydı böyle olsaydı ile takım yürütülüp eleştiriliyor. ŞL 0

Pellegrini > Guardiola

Hocam kural çok net. Rashford'ın varlığı golün sebebi. Temas ve engellemeye gerek yok. Çok net belli oluyor. Burada çok basit bir soru sorulabilir. Pozisyonda Rashford olmasa Bruno golü atabilir mi ? Hem Akanji hem de Ederson'a etkisi var. Golün tekrarı aşağıda.

Topa dokunmak dışında gole ve pozisyona katkısı tartışmasız . Bu pozisyonun benzerlerinde daha ofsaytta olan futbolcu hızlanmadan top havadayken ofsayt kararı verilip bitiriliyo.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hakemler devreye girmeye basladiysa eski United geri dönüyor demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 14 Ocak 2023; 19:11:33 >
  • D. kullanıcısına yanıt
    bence de dediğin gibi. Rashford oyunun içinde. pozisyona varlığı ile etki ediyor çünkü defans onun varlığını hesaba katarak pozisyon alıyor.

• Zamani geldi!

• devmanetihad kullanıcısına yanıt

yine sanrı görmeye başladın kanka

• City dünya kupası öncesi de kötüydü.

Orta saha ana problem onun harici Haaland ile Pep istediği oyunu oynayamadi

Bu City UCL'de de bir şey yapamaz

Sene sonu haaland Madrid yapar

Kane City yapar

• eğer Haaland "sisteme uyumsuz" denilerek gönderilecek olursa (ki sanmıyorum) o zaman Pep'in daha önce başarılı şekilde faydalandığı forvetlere benzer niteliklerde biri alınmalı.

David Villa, Eto'o gibi oyuncular santrafor değildiler, forvet tarzı koşu yapabilen, dribbling yaparak gol atabilen tipteydiler. Lewandowski santrafor olarak geçse de, hemen her işi yapabilen bi oyuncu. Haaland ise neredeyse tam bir pivot santrafor şeklinde oynuyo. ara sıra uzaktan goller attı, ara sıra dribblingler de yaptı, ama, asıl ön plana çıktığı oyun tipi pivot santrafor şeklinde.

sonuç olarak Haaland'ın "sihirli" bi yetenek olmadığı ortada. bu adama fizik avantajından faydalanabileceği toplar gönderirseniz gerçekten fark yaratabiliyo. zaten çok iyi bir "golcülük" yeteneği var. ama siz ona bu tarz topları yollayamazsanız, onu daha dolambaçlı pozsiyonlardan gol yaratmaya zorlarsanız, ozaman fark yaratması zorlaşıyo çünkü o kadar çok yönlü bi oyuncu değil.

Halland sürekli gol atarken de yazmıştım. Haaland'ın kariyer sonunda Messi-CR7 kadar gol atabilmesini "imkansız" olarak görüyordum. çünkü Haaland o kadar gol atabilmek için sürekli kendisine bol bol top gönderen yani sürekli en üst seviyede olan takımlarda forma gitmeli ve bunu 15 sene boyunca aralıksız yapmalı. ama bunun gerçekleşmesi çok zor. her takım kötü dönemler geçirir ve Haaland bir "santrafor" olduğu için bu dönemlerde gol sayıları hemen düşecektir diye yazmıştım. yazdıklarımın arkasındayım. City kendine gelince Haaland da tekrar gol makinasına dönüşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Ocak 2023; 7:41:0 >

• 
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.