beyler federasyona geçen yıl başwuruda bulunmuştuk kupa maçlarına katılmayalım die reddedilmiştik...alex fergusonda bunun üzerine paf takımı sahaya çıkardı
MaNCHeSTeR UniTeD
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
rövanşı yokmuş yaw elendikmi şimdi
ulan sanki bjk elendi ne üzülüyosun aliş
manchesterı severim manchester fan clup
Hafta sonu Birmingham'ı 1-0 yendik.Şuan 2.yiz ve çıkışımız devam ediyor.Yarın akşam hezimete uğrattığımz Roma ile karşılacağız.Roma saldıracaktır fakat yine yenip Grup'ta 2/2 yaparız
Manchester United oynayacag son 5 maçta (ligde) yenilmiycek görürsünüz
quote:
Orjinalden alıntı: TrFuRKaN
Manchester United oynayacag son 5 maçta (ligde) yenilmiycek görürsünüz
tamam hepsinde berabere kalsın bana uyar
Roma'yıda hallettik.Sırada Wigan var.Yalnız dünkü maçta kafası yarılan Ronaldo'nun kafasına 4 dikiş atılmış.Umarım önemli birşeyi yoktur.Cumartesi günkü maçta oynar inşallah.
roma maçı çok keyifliydi,maçta müthiş tempo vardı.pozisyonları roma buldu ama rooney klasik şutlarından biriyle maçı getirdi.ilk yarıda o'she mancini ye penaltı yaptı ama hakem veremedi.son dakikalarda da ezposito bomboş pozisyonu değerlendiremedi.manu dan evra ve nani iyi oynadı.maçın kaderi aquilani nin sakatlık anıydı.o çıkınca roma orta sahası göçtü ve gol geldi.maçın hakkı bu değildi kesinlikle
iki sempati duydugum takımın maçını manchester kazandı zaten grupta ilk iki belli.
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
iki sempati duydugum takımın maçını manchester kazandı zaten grupta ilk iki belli.
Demek Roma'yıda tutuyorsun hain herif.Bir daha Manchester'lıyım deme bana
olm bana sen dün inş roma kazaır demiştin ne oldu ?
biz manchestromalıyız.
quote:
biz manchestromalıyız.
La olum sen bana Ronaldo sakatlandığında iyi oldu gebersin demedinmi şimdi itiraf et rahatla
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Nar
quote:
biz manchestromalıyız.
La olum sen bana Ronaldo sakatlandığında iyi oldu gebersin demedinmi şimdi itiraf et rahatla
sende amin demiştin itiraf et.
quote:
quote:
quote:
biz manchestromalıyız.
yooo
quote:
quote:
quote:
quote:
biz manchestromalıyız.
yooo
bende zaten milanlı ronaldo için demiştim.
Ne şimdide msn'den Rooney'in sakatlanmasımı istiyorum dedin.Yapma ya tamam Manchesterlı dğeilsin ama bu kadar belli etme