Bildirim
Manchester United Fan Club Ve Maç Topiği (19. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
kendi de şaşırmış nasıl böyle bir gol attığına.normalde kötü frikik kullanır ama bu sefer doksana çakmış topu.zaten bir frikik golleri eksikti adamın şimdi onlarıda yapar oldu.takımı tek başına sırtlıyor.nazar değecek kesin ronaldo'ya -
Kıskanma kardeşim.Sizinde bir Ronaldo'nuz olsun.Her hafta tek gol ata ata nereye kadar kazanacaksınız.Ha bu arada Lampard'ınıza ne oldu?
Ayriyetten dediklerine katılıyorum.Şu sıralar her türden gol atıyor.Forvet gibi vallaha.Bir sağ açığın bu kadar gol atması gerçekten anormal.Böyle giderse sezon sonuna 30 yapar.Manchester taraftarlarının efsanesi olma yolunda çok hızlı adımlarla ilerliyor.
Bu arada yarın Tottenham deplasmanındayız.Yine rahat kazanacağımızı Ronaldo'nun bu maçta yine gol atacağına inanıyorum.Bu adamı kimse durduramaz -
kesin bu sene gol karalı olucak ve bu sene kakaya verilen ödül seneye kesinlikle ronaldonun olur vermeslerse ayıp zaten -
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
kendi de şaşırmış nasıl böyle bir gol attığına.normalde kötü frikik kullanır ama bu sefer doksana çakmış topu.zaten bir frikik golleri eksikti adamın şimdi onlarıda yapar oldu.takımı tek başına sırtlıyor.nazar değecek kesin ronaldo'ya
kötü mü freekick kullanır.pek maç izlemiyosun galiba bu yıl freekickten attığı 6.gol olacak.Newcastle maçında da Ronaldinho nun geçen yıl werder bremen e attığı golü atmıştı.ayrıca bu golün hemen hemen aynısını geçen yıl uefa karması manchester maçında attı.kısacası attı da attı yani. -
quote:
Orjinalden alıntı: ryangiggs
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
kendi de şaşırmış nasıl böyle bir gol attığına.normalde kötü frikik kullanır ama bu sefer doksana çakmış topu.zaten bir frikik golleri eksikti adamın şimdi onlarıda yapar oldu.takımı tek başına sırtlıyor.nazar değecek kesin ronaldo'ya
kötü mü freekick kullanır.pek maç izlemiyosun galiba bu yıl freekickten attığı 6.gol olacak.Newcastle maçında da Ronaldinho nun geçen yıl werder bremen e attığı golü atmıştı.ayrıca bu golün hemen hemen aynısını geçen yıl uefa karması manchester maçında attı.kısacası attı da attı yani.
çok miktarda denediği için bırakta 5-6 tane atsın yani.
-
Ronaldonun denediğinin 2 katı deneyen ve yarısı kadar atamayan birsürü oyuncu var avrupada.kaldı ki Ronalda nun freekick tena ttığı gol sayısına ulaşan daha yok gibi.Benim hatırladığım varsa bi Pirlo var .ki o da Milan da bütün freekickleri kullanıyor.Çok miktarda deniyo dediğinden maçları birkez daha izlemediğini anlıyorum.Manchester da tamam genelde Ronaldo kullanıyo ama Giggs,Owen Hargreaves de paylaşıyo topları. -
Tothennam maçında sanki terslik olcakmış gibi bir his var içimde inş yanılırım. -
İyi kurtardık bir tarafımızı
Kabus gibiydi resmen.Bu Tottenham adamı çığrından çıkartıyor.Böyle futbol mu olur.Sanki kupa finali.
Ronaldo bu maçta çok didindi ama arkadaşları uyuyunca adam ne yapsın
Ronaldo'ya laf atanı keserim -
city fena döşedi -
Ya nereden çıktı şimdi bu mağlubiyet.Hayır ters giden neydi onu anlamadım.Deplasman olsa neyse.Vardır bir bit yeniği.Yarın Arsenal kazanır puan farkı 4 olur.Allahtan Chelsea kazanamadı -
arsenal kazanırsa fark 5 olur beşiktaş gibi manchesterdanda umudu kestim -
Kadir arkadaşımız rica etti
Kazandık 4-0.Sıradaki gelsin.Çocuklar takımı Arsenal -
Manchester futbol resitalı sundu. Arsenal'de çocuklar takımı falan ama ligi götürüyorlar -
arsenal darmadağın oldu luis nani şov yaptı arsenalliler durdurmak için faul üstüne faul yaptılar
süper maçtı arsenal tek atak yapamadı diyebiliriz son dakikalarda kaçan gollerde cabası böyle devam -
lyon macını tv verıor mu -
5 dakika sonra Lyon maçı var.Tek gollü bir galibiyet bekliyorum -
Son 3 dakikada beraberliği kurtardık.Ama fark etmez.İçerde darma dağan ederiz.En az 4 atarız.Tevez sonradan girdi çaktı -
Şuan Newcastle United karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapattık.Goller Rooney ve Cristiano Ronaldo ligdeki gol sayısı 20 oldu.Fark kapanmıştı.2.yarıda 1 tane daha atsında fark açılsın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X