Manchester United Berbatov'un peşindeymiş..Ulan bu adamı alırlarsa helal olsun
valla berbatov yada huntelaar ı alsalar süper olur
huntelaar'ın manu da ne işi var.
bence seneye arsenal'e transfer olur.
Kadir 55 YTL aldım, ciddiyim.
Sunderland 0-1 Liverpool - 10 YTL [5.00] Sunderland 0-2 Liverpool - 10 YTL [5.50]
20 gitti, 55 geldi. Yarın 35 tane kupon yaparım. En az 100 kağıt oradan alırım.
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Kadir 55 YTL aldım, ciddiyim.
Sunderland 0-1 Liverpool - 10 YTL [5.00] Sunderland 0-2 Liverpool - 10 YTL [5.50]
20 gitti, 55 geldi. Yarın 35 tane kupon yaparım. En az 100 kağıt oradan alırım.
Nasıl ya ben bişey anladım.Daha açık anlatsana.
Huntelaar'ı zaten alamaz.Ş.Liginde oynadı
Alt demiştim ya maça, Liverpool da alır dedim. Yani 0-1 ve ya 0-2 dedim. Skor tahminine oynadım 10'ar YTL. İkisinden birisi kesin tutacak dedim yani. Maç 0-2 bitti, 5.50 oran.
quote:
Alt demiştim ya maça, Liverpool da alır dedim. Yani 0-1 ve ya 0-2 dedim. Skor tahminine oynadım 10'ar YTL. İkisinden birisi kesin tutacak dedim yani. Maç 0-2 bitti, 5.50 oran.
He tamam.Ama benim dediğim çıktı.Öbür kuponu oynasaydın battıydın
Yav şimdilik bir tek bizim maçtan yattık. Alt oldu maç. Aslında FB'ye direk 1 vermeyi düşünüyordum ama oranlar çok komik. Baksana Münih'in oranına. Böyle olduktan sonra ne riske edeyim ki o kuponu, saçma sapan oranlar veriyor lavuklar..
Neyse, Schalke ve Roma kazanırsa ManU zaten kesin üst olacak o kupon bir tek FB'den yatmış oluyor. Arsenal-ManC 1-0 bitti.
quote:
Yav şimdilik bir tek bizim maçtan yattık. Alt oldu maç. Aslında FB'ye direk 1 vermeyi düşünüyordum ama oranlar çok komik. Baksana Münih'in oranına. Böyle olduktan sonra ne riske edeyim ki o kuponu, saçma sapan oranlar veriyor lavuklar..
Neyse, Schalke ve Roma kazanırsa ManU zaten kesin üst olacak o kupon bir tek FB'den yatmış oluyor. Arsenal-ManC 1-0 bitti.
Bak o konuda haklısın.Ben bugün Bayerne versem 1.05 değmez.Üst versem 1.30 risk ya kapanırsa rakip.Bugün bankolara oynayamıyoruz.Psv 1.10,Juventus 1.15,Sevilla 1.25,Anderlecht 1.05,Celtic 1.20 biz bilmiyormuyuz bunların %100 kazanacağını.Ama veremiyoruz
Valla açıkçası vermem ben. Sonuçta her hafta banko sayılabilecek 30 maç vardır, bunların 25'i beklendiği gibi, 5'i sürpriz biter. Al işte Sevilla şu anda kendi sahasında 0-1 yenik durumda. Nesi garanti bu adamların maçı çevireceğinin..
Bu arada 6 maç yapmışım, bahsettiğim maçlar tutarsa 5'i tutmuş olacak. Ulan ne güzel sayısalda veriyorlar para, niye bunda 5 bilene para yok..
quote:
Valla açıkçası vermem ben. Sonuçta her hafta banko sayılabilecek 30 maç vardır, bunların 25'i beklendiği gibi, 5'i sürpriz biter. Al işte Sevilla şu anda kendi sahasında 0-1 yenik durumda. Nesi garanti bu adamların maçı çevireceğinin..
Bu arada 6 maç yapmışım, bahsettiğim maçlar tutarsa 5'i tutmuş olacak. Ulan ne güzel sayısalda veriyorlar para, niye bunda 5 bilene para yok..
Haklısın.O Maçlarda ne malum sürpriz olmayacağı.Çarşamba günkü Ermenistan-Portekiz maçı 1-1 bitti.Portekize 1.02 veriyordu.Hangi salak gidip bu maça iddaa oynar.İddaa oynamanın kuralı oranlar belirlenmeden elinde fikstürler olacak.Ölçeceksin biçeceksin ona göre vereceksin.Mesela Derby -Birmingham maçına oynayacak insanlar diyor.Birmingham alır.Oranları görünce oran yanıltabiliyor insanı.İnsan ne yapıyor.Bakıyor mesela Spartak moskova-L.Moskova alt 1.40 üst 2.20.Şimdi kim gider bu maça üst oynar.Ama üst biteceğide belliydi maç zamanı
En güzeli oranlara bakmadan oynamak.
Bu arada Getafe 10 kişi kaldı, Sevilla alır artık. BJK yine son saniyede attı.
quote:
En güzeli oranlara bakmadan oynamak.
Bu arada Getafe 10 kişi kaldı, Sevilla alır artık. BJK yine son saniyede attı.
Bu Bjk kadar ballı takım yok ya .Valla kafayı yicem.Tam bitti diye sevinecektim