mourinho nun başında olduğu bir takım yenilmez değildir ama hiçbir takım o takımı rahat geçemez
Ferguson > Mourinho.
ben teknik direktörleri kıyaslamıyorum ama ortada bir mourinho gerçeği var, drogba gibi bencil kendini düşünen futbolcuları bile gidişi ağlatan nerdeyse tüm takımın tepki koyup gitmek istemesine neden olan bir mourinho, bu kadar futbolcuların inandığı güvendiği bir teknik direktör, dediğim gibi mourinho nun başında olduğu takım yenilebilir ama hiçbir takım rahat geçemez, gerektiğinde de fiziğiyle karşı takımı ezebilecek bir takım inter, şu da varki mourinho dediğimiz adam porto dan itibaren takımını her zaman zirveye oynatan bir adam, ayrıca bu maç ingiltere deki hesabın rövanşı, bu da mourinho için ekstra bir motivasyon
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
dünyanın en formda stoperi vidic cezalı durumda. çok önemli bir dezavantaj manu açısından. özellikle ibra ve adriano ile boğuşma açısından manu'da bu eksik çok sıkıntı yaratacak. zira ferdinand eskisi gibi değil. o'shea ve evans ile işleri allah'a kalmış.
inter cephesinde eksik oyuncu yok. derin mi derin kadrolarıyla bol alternatifli formatlar uygulama şansına sahip mourinho. fizik açıdan inter'le mücadele edecek seviyede değil zaten manu. burada iş tevez,ronaldo gibi etkili ayaklara bakıyor.
her ne kadar avrupa kupalarında ingiliz takımlarını desteklesemde inter'in gözle görülebilir bir üstünlüğü var kadrolara bakıldığında ama manu'da tecrübe yönünden ağır basan taraf. %70 inter geçer diyorum ben.
Onu bırakta ne olacak bu Chelsea'nin hali ya. Acıyorum valla kaç puan farkla öndeydi Chelsea ve liderdi ama Manchester yine gelip söke söke herkesi yene yene aldı liderliği ve 7 puan fark yaptı. Manchester United'ın egomanyası altına girmeye başlıyor lig.
Bu arada İnter turu falan geçemez kolay değil o işler. Ligde 14 maçtır gol yemeyen bir Manchester vardı ama bu hafta sonu bozuldu seri. Manchester'a gol atmak kolay değildir ama Manchester'dan gol yemek kolaydır dikkatli olsun o İnter.
internazionale milano diyorum!!! ibrahimovic tam potansiyelini yansitsin adriano da oyle , manchester gol atamaz ama buyuk konusmiyim
inter çok sağlam oynuyor..zlatanı nası tutcaklar izleyip görücez
alt biter
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Nar
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
dünyanın en formda stoperi vidic cezalı durumda. çok önemli bir dezavantaj manu açısından. özellikle ibra ve adriano ile boğuşma açısından manu'da bu eksik çok sıkıntı yaratacak. zira ferdinand eskisi gibi değil. o'shea ve evans ile işleri allah'a kalmış.
inter cephesinde eksik oyuncu yok. derin mi derin kadrolarıyla bol alternatifli formatlar uygulama şansına sahip mourinho. fizik açıdan inter'le mücadele edecek seviyede değil zaten manu. burada iş tevez,ronaldo gibi etkili ayaklara bakıyor.
her ne kadar avrupa kupalarında ingiliz takımlarını desteklesemde inter'in gözle görülebilir bir üstünlüğü var kadrolara bakıldığında ama manu'da tecrübe yönünden ağır basan taraf. %70 inter geçer diyorum ben.
Onu bırakta ne olacak bu Chelsea'nin hali ya. Acıyorum valla kaç puan farkla öndeydi Chelsea ve liderdi ama Manchester yine gelip söke söke herkesi yene yene aldı liderliği ve 7 puan fark yaptı. Manchester United'ın egomanyası altına girmeye başlıyor lig.
Bu arada İnter turu falan geçemez kolay değil o işler. Ligde 14 maçtır gol yemeyen bir Manchester vardı ama bu hafta sonu bozuldu seri. Manchester'a gol atmak kolay değildir ama Manchester'dan gol yemek kolaydır dikkatli olsun o İnter.
Manchester'in bağrından geliyor bu arkadaş.
quote:
Orjinalden alıntı: Headshott
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
manu rahat geçer bence
Dikkat etsinde geçerken düşmesin
sordukmu
ele ele inter juve finale :)
Portekizlinin ferguson ile hesabı var inşallah tahsil edebilir.
beyler ertem şener'in sözleri de paylaşalım bu konuda
-az önce maicon'un babası micheal dougles hayranıymış, adını da micheal dougles koymuş ama nüfus memuru yanlış yazınca adı maicon olmuş.
-berbatov'un annesi hentbolcuymuş, babası futbolcuymuş
quote:
Orjinalden alıntı: utku84
beyler ertem şener'in sözleri de paylaşalım bu konuda
-az önce maicon'un babası micheal dougles hayranıymış, adını da micheal dougles koymuş ama nüfus memuru yanlış yazınca adı maicon olmuş.
-berbatov'un annesi hentbolcuymuş, babası futbolcuymuş
manchester tek kale oynuyor macın basından beri, interin henüz kaleye şutu bile yok, yarım saat geçti...
manchester çok laubali oynuyor, çok beleş pozisyonları harcıyorlar, atamayan atarlar ikinci yarı inter maça asılırsa herşey değişir, bu kaçanların acısı çıkar
0-2 olmuştu şuan gigs biraz akıllı olsa
hakem manchester'a yapılan her müdaheleye faul verdi, 5 kere üstüste kritik yerde frikik çaldı...
yaw bu maç takım olarak değil de kronaldo ibrahimovic ve ferguson - mourinho kapışmasından dolayı zevkli ama yarın ki maç daha güzel...dünyanın en büyük takımı sonuçta ne manu gibi son 20 yılda azmış nede liverpool gibi 18 defa şampiyonluğu tok etmiş sonra 20 yıl yatmış bir takım değil REAL MADRİD göster büyüklüğünü...ingilz takımlarının hepsi elensin helew kronaldo denen pisliğin takımı umarım elenir...lan ne gıcık bi herif ya olmaz böyle bir şey soytarı
Bi yanda 20 yıldır ManU. başındaki Furguson bi yanda 8 aydır takımının başındaki Morinho.
İnter sadece mücadele ediyor. ManU'ı hiç zorlayamadı. Man U.ta ise berabere gidelim havası var, 2. yarı Berbatov'un yerine Rooney ve ya Tevez'i alıp Park'ın yerine Naniyi alırsa Man U tek kale oynar. Berbatov koşamıyor. Soın vuruşları mükemmel ama kontra atak oynaması gereken Man U Berbatov ile kontraya çıkamıyor.