Bildirim
Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN
Only & Sons ONSCERES LIFE ZIP THR. HOODIE SWEAT NOOS ceket Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08K7B78Q4
12 sa. önce paylaşıldı
PORÇÖZ Lavabo Açıcı Granül 24 x 100 Gr : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHY96FPV?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_QM6YQ3RNTJ9Z0F6RZ8N6&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_QM6YQ3RNTJ9Z0F6RZ8N6&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_QM6YQ3RNTJ9Z0F6RZ8N6&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: _-TaicHi-_
Yok böyle bi sol ayak ya.
-
quote:
Aha Giggs Reyiz
Hocam ben bu maçı unutamıyorum çıkmıyor aklımdan
Bu arada Manchester Unitedli misin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cris..
quote:
Aha Giggs Reyiz
Tabii ki eski fan club'a da üyeydim.
Son maçta gönderme yaptı taraftarlar bu gole
-
Sir Alex Ferguson
ManU forever -
Sarı Kırmızı amblemi yeter. -
@_-TaicHi-_ @Mechaniker
Yemin ediyorum bi an forumda tek Unitedli ben kaldım sanmıştım Oh be hep beraber efsaneyi forumda yaşatacağız . Bu işlerin parayla değil taktikle olduğunu etrafa para saçan kulüplere tokat gibi gösteriyoruz her sene . Ronaldo'yu 8 Milyon Euro'ya aldık 94'e sattık . Beckham'ı 6 Milyon'a aldık . Yanılmıyorsam 40-50 Milyon civarı birşeye sattık . Nistelrooy'u 6'ya aldık 22'ye sattık . Futbol fabrikası gibiyiz . Durmadan üretiyoruz .
-
quote:
quote:
Aha Giggs Reyiz
Unutulabilecek bir maç değil zaten.
Haftaya Chelsea'yi de yendik mi kimse şampiyonluğumuza engel olamaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
quote:
quote:
Aha Giggs Reyiz
Unutulabilecek bir maç değil zaten.
Haftaya Chelsea'yi de yendik mi kimse şampiyonluğumuza engel olamaz.
Bu mesajı yazdıktan sonra bugünün cuma olduğunu fark ettim. 2 gün sonra diye düzelteyim.
-
quote:
@_-TaicHi-_ @Mechaniker
Yemin ediyorum bi an forumda tek Unitedli ben kaldım sanmıştım Oh be hep beraber efsaneyi forumda yaşatacağız . Bu işlerin parayla değil taktikle olduğunu etrafa para saçan kulüplere tokat gibi gösteriyoruz her sene . Ronaldo'yu 8 Milyon Euro'ya aldık 94'e sattık . Beckham'ı 6 Milyon'a aldık . Yanılmıyorsam 40-50 Milyon civarı birşeye sattık . Nistelrooy'u 6'ya aldık 22'ye sattık . Futbol fabrikası gibiyiz . Durmadan üretiyoruz .
En büyük hayalim Bale'in şu takıma gelmesi. Yeni Giggs olacağına hiç şüphem yok.
-
Aha bi fanatik Unitedli daha
1-Cris..
2-_-TaicHi-_
3-Mechaniker
4-Carrier has arrived
Gitgide büyüyoruz . Abilere bi çay çekin -
Bugün benden -
-
quote:
Bugün benden
Bir resim koyalım dedik içimizde patladı -
Evra ayrılacakmış sene sonu takımdan, Real Madrid'e gidecekmiş galiba. İngiltere'de mutlu değilmiş artık, kontrat uzatmaya yanaşmamışmıymış öyle bir şeylerdi. Yerine düşünülen ilk isim de Gareth Bale. -
beni bladermaster olarak eklermisin -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Evra ayrılacakmış sene sonu takımdan, Real Madrid'e gidecekmiş galiba. İngiltere'de mutlu değilmiş artık, kontrat uzatmaya yanaşmamışmıymış öyle bir şeylerdi. Yerine düşünülen ilk isim de Gareth Bale.
Bale sol bekte ziyan edilmemeli bence. Sol Açık Bale Sağ Açık Nani gayet hızlı kanatlara sahip oluruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Evra ayrılacakmış sene sonu takımdan, Real Madrid'e gidecekmiş galiba. İngiltere'de mutlu değilmiş artık, kontrat uzatmaya yanaşmamışmıymış öyle bir şeylerdi. Yerine düşünülen ilk isim de Gareth Bale.
Hiç sanmıyorum . Evra daha sezon başı çıkan haberlere karşı yalanlama yapmıştı mutluyum diye . Gideceğini düşünmüyorum ama gitse de problem olmaz . Ronaldo , Beckham gitti yıkılmadık . Bi Evra gider yeni bi Evra gelir.
En efsanesi buydu hahahaha
|
Futbol otoritelerin uzun yıllardır tartıştığı Ozan Tufan mı Pogba mı soruları nihayet yanıt bulacak.
|
|
Arsène Wenger Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş gibi güçsüz bir takım bulunmamalı 2 gün sonra ;
|
Van Gaal ile omurluk sözleşme imzalanmali diyenler +
Eksi butonu da kalkti manulular eksileyemez şimdi. |
Ulan
|
Burada aklınca alay etmeye çalışan ufaklıklardaki Mourinho kompleksini de anlayabiliyorum. Taptıkları çöpler asla böyle bir tarih yazamayacak.
|
Benzer içerikler
- sert şut nasıl çekilir
- dünyanın en iyi çalım atan futbolcusu
- orjinal forma nereden alınır
- 18 yaşından sonra futbolcu olunur mu
- underrated futbolcular
- football manager 2024 ücretsiz
- trt 1 frekans
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X