Glazerları hiçbirimiz sevmiyoruz zaten. Bir an önce gitsinler ya da ölsünler.
Bu arada Fenerbahçelilerin çoğu ManU taraftarı
FC United of Manchester 'ın olayı güzel, ManU taraftarları kurmuş (Glazer'lere karşı) ve taraftarlar yönetiyor kulübü. Birazda yukarı liglere çıksalar.
Van Nistelrooy yüzünden nefret ederdim bu takımdan, yavaş yavaş nefret olayının dozajı azalsa da hâlâ sevmiyorum.
Benim fan kulübüm vardı, bayağı hayranı vardı. Ben de Manchester United sempatizanıyım. Ronaldo gittikten sonra kimse konuya uğramaz, yazmaz olmuştu ben de altlarda bıraktım, uplamamıştım hiç. :)
Şu anki çakma Katalanlar gibi o zamanlar da çakma Unitedlılar vardı. Sırf öyleleri yüzünden çok kişi soğumuştur United'dan. Aynı şu an benim Barcelona'yı sevmemem gibi.
Şu lafına katılıyorum hocam bi zamanlar baya çakma Unitedli vardı . Ronaldo gidince gerçek Unitedlileri gördük . Yıldızlara bağlı olmayan en büyük Avrupa takımıyız bana göre.
O kupayı Soskayer kazanmıştır. Ne giggs ne ferguson
Yarın hayati önemdeki bir maça çıkıyoruz . Eksik olan Blackpool maçımızı da kazandığımızı düşünürsek 5 puanlık bir fark var Arsenal ile aramızdad . Yenilsek dahi 2 puan öndeyiz ama en az beraberlik alırız diyorum .
Muhtemel 11
Van der Sar - Rafael , Ferdinand , Vidic , Evra - Nani , Fletcher , Scholes , Park - Rooney , Berbatov
Defansımızın tam kadro olunca çok güzel oluyor .
Bu ne ya bütün fenerliler Manu'lu?
Hatırla Boliçin attığı golü hatırla 40 yıllık seriyi hatırla
quote:
Orijinalden alıntı: Cris..
Yarın hayati önemdeki bir maça çıkıyoruz . Eksik olan Blackpool maçımızı da kazandığımızı düşünürsek 5 puanlık bir fark var Arsenal ile aramızdad . Yenilsek dahi 2 puan öndeyiz ama en az beraberlik alırız diyorum .
Muhtemel 11
Van der Sar - Rafael , Ferdinand , Vidic , Evra - Nani , Fletcher , Scholes , Park - Rooney , Berbatov
Scholes sakat değil miydi?
quote:
Muhtemel 11
Orta saha rakiplere göre zayıf kalıyor. Lampard - Essien, Fabregas-Rosicky(Nasri), Gerrard(Yanına adam koymaya bile gerek yok ama Lucas)'a karşı Scholes(Efsane ama yaşlandı) Fletcher zayıf oluyor. Ama Ferguson farkı burada çıkıyor. Takım olarak mükemmel oynuyor ManU.
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
quote:
Muhtemel 11
Scholes sakat değil miydi?
Bu hafta düzelmiş diyolardı . Ama ben Carrick-Fletcher'in oynamasını daha çok oynamasını isterim . Hani şu efsanevi sezondaki (2007-2008) gibi .
manu-chelsea maçı ertelendi
Bu hafta ertelenen 5. maç. Kaç maç oynanacak merak ediyorum
Havadanmı ertelendi? Kar falanmı var yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Mechaniker
Havadanmı ertelendi? Kar falanmı var yahu
Evet. Burada havanın sıcak olduğuna bakmamak lazım orası epeyi soğuk.
Bundesliga'da maçlar devam ediyor burada
quote:
Orijinalden alıntı: Sadistic Magician
Bu ne ya bütün fenerliler Manu'lu?
Forumda gördüğüm kadarı ile Fenerliler'in büyük bir çoğunluğu Real Madrid yada Manchester United taraftarı.