Yukarı Yarın West Ham ile maçımız var deplasmanda.Çok eksik var ama Vidic,Anderson ve Park Ji Sung maçta oynayabilir
Bizde vatandaşım Berbatov Reis varken her türlü yeneriz :P :)
quote:
Orijinalden alıntı: Gorkster
Yukarı Yarın West Ham ile maçımız var deplasmanda.Çok eksik var ama Vidic,Anderson ve Park Ji Sung maçta oynayabilir
Bizde vatandaşım Berbatov Reis varken her türlü yeneriz :P :)
Valencia takıma tam olarak adapte oldu ve artık 90 dakikayı rahat biçimde çıkartabilir. Bu Fletcher'e ne ara ne oldu da oynamıyor anlamadım. Ne zaman dönecek onu da bilmiyorum. Takımın en önemli 1-2 oyuncusundan biridir Fletcher. Umarım çabuk döner. O'Shea ve Rafael'in yokluğunda sağ bekte muhtemelen Wes Brown oynar. Transfermarkt Vidic'in iyileştiğini gösteriyor.
Van der Sar
Brown Vidic Smalling Evra
Valencia Scholes Carrick Nani
Rooney Berbatov
Kadro genel olarak gayet iyi. Smalling formda Brown fazla sırıtmaz. Şu Fletcher bir an önce dönsün artık
Fletcher hastaymış.O yüzden oynamıyormuş
quote:
Spam gibi olacak ama mesajı değiştiremediğim için yapabilecek birşey yok @Cris.. Scholes cezalı ve Brown sakat olduğu için maçta oynayamayacak
quote:
quote:
Spam gibi olacak ama mesajı değiştiremediğim için yapabilecek birşey yok @Cris.. Scholes cezalı ve Brown sakat olduğu için maçta oynayamayacak
O zaman orta sahada Gibbson oynar muhtemelen. Veya Rooney'i ortaya çekip ileriye de Chicarito'yu koyar. Geçen Bolton maçında öyle yapmıştı. Sağ bek olarak ise aklıma tek gelen adam Fabio. Asıl mevkisi sol bek olsa da mecburiyetten oynayabilir bu maç. Takıma bak revire döndük resmen Peki Fletcher ne zaman dönüyor bilgisi olan var mı ? 2 haftalık soğuk algınlığı mı olur ya kalp ameliyatı geçirse çıkıp oynardı
Bu arada şimdi transfermarkt'a baktım Fletcherin sakatlığının geçtiğini gösteriyor. Oynar mı acaba bugün ? Yokluğu çok belli oluyor Fletcher Reyizin
Transfermarkt'a kadar bir Manchester United haber kaynağı, site türü bir şey yok mu, oradan baksana hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Cris..
Bu arada şimdi transfermarkt'a baktım Fletcherin sakatlığının geçtiğini gösteriyor. Oynar mı acaba bugün ? Yokluğu çok belli oluyor Fletcher Reyizin
Resmi sitede Fletcherın hala hasta olduğu ve oynamayacağı yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Transfermarkt'a kadar bir Manchester United haber kaynağı, site türü bir şey yok mu, oradan baksana hocam.
Evans ve Scholes cezalı. Owen, Rafael, Ferdinand, Brown, Fletcher ve Hargreaves yok. Zaten Hargreaves 20 aydır yok. Ando, Vida ve Park hazır.
Van der Sar
Fabio Vidic Smalling Evra
Valencia Anderson Carrick Nani
Rooney Berbatov
Muhtemelen böyle olur.
Ayrıca biri bana Hargreaves'in neyi olduğunu söyler mi ? Yahu adam beyninden vurulsa veya kalp ameliyatı geçirse gene 20 aya geri dönerdi. Ne oldu kanser felan mı anlamadım ki
burası da çok fazla aktif. Sürekli haber ekliyorlar.
Hargreavs dizinden sakatlanmıştı galiba. 2 ay önce rezerv takımla maçalara çıkmaya başladı sonra yine sakatlandı aynı yerden. Owen la birlikte sene sonu bitiyor sözleşmeleri uzatmayacaklar muhtemelen.
Rooney de ortasahada oyunkurucu oynamaya başladı, bu seferde gol atamıyor. Oraya bir transfer lazım artık.
burası da çok fazla aktif. Sürekli haber ekliyorlar.
Hargreavs dizinden sakatlanmıştı galiba. 2 ay önce rezerv takımla maçalara çıkmaya başladı sonra yine sakatlandı aynı yerden. Owen la birlikte sene sonu bitiyor sözleşmeleri uzatmayacaklar muhtemelen.
Rooney de ortasahada oyunkurucu oynamaya başladı, bu seferde gol atamıyor. Oraya bir transfer lazım artık.
+1. Orta sahada hem defansif hem ofansif katkı veren Fletcher'den başka adam yok. Carrick fazla geriye yaslanıyor. Anderson da forvet arkası gibi oynuyor. Fletcher'in yanına Fletcher kadar sağlam bi adam veya çift yönlü oynayan bi Anderson veya Carrick lazım. Bi aralar Pastore'nin adı geçiyordu ama hadi hayırlısı.
Facebook'ta Chicarito'nun fan pagesi
Formation Vs West Ham : Van der Sar; Brown, Smalling, Vidic, Evra; Nani, Giggs, Carrick, Valencia; Rooney, Berbatov. yazmış. Resmi 11 sanırım. Sistem olarak ise 4-1-4-1 gibi duruyor. Veya 4-3-3
Van der Sar Brown Smalling Vidic Evra Carrick Valencia Giggs Rooney Nani Berbatov
Ayrıca Brown cezalı değilmiş.
quote:
Formation Vs West Ham : Van der Sar; Brown, Smalling, Vidic, Evra; Nani, Giggs, Carrick, Valencia; Rooney, Berbatov. yazmış. Resmi 11 sanırım. Sistem olarak ise 4-1-4-1 gibi duruyor. Veya 4-3-3
Van der Sar Brown Smalling Vidic Evra Carrick Valencia Giggs Rooney Nani Berbatov
Ayrıca Brown cezalı değilmiş.
Brown için ben sakat demiştim zaten
quote:
quote:
Ayrıca Brown sakat değilmiş.
Tamamdır hocam
quote:
quote:
quote:
Ayrıca Brown sakat değilmiş.
Tamamdır hocam
Resmi sitede yazıyordu sakat olduğu Bu arada ilk 11 : Kuszczak; Fabio, Smalling, Vidic, Evra; Valencia, Gibson, Carrick, Giggs, Park; Rooney. Yedekler : Amos, Owen, Anderson, Berbatov, Chicharito, Nani, Gill.