< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN (2057. sayfa)
-
-
Kiralık gitmesi yetmez seneye yine başımıza bela olur. Villa'nın bonservisini alacağı şüpheli.
Casemiro'dan çıkamadık 6 ay daha para yiyecek.
-
40m opsiyon olduğu söyleniyor. Durandan iyi para kazandılar. Performans verirse bonservis kazanabiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mal performans falan veremez.
-
Doğru söze ne denir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hojlund ve zirkzee yedek. Hoca tele mesaj mı gönderiyor acaba
Heaven as kadroya katılacak. Bir maç Heaven'i stoperde Lisandro'yu orta sahada derin oyun kurucu olarak görelim.
-
Mazrouiyi kanatta görmekten kusasım geliyor artık. Ne hücumda var ne defansta. Dorgu - amad kanatlarını görmek istiyorum. Kanatların hücum performansı olmazsa bu sistem yürümez. Mazroui anca üçlünün sağında oynar bu sistemde.
Yine duran topta zortluyoruz
Martinezde sakatlandı
Bizim stoperler inanılmaz tepkisiz.
Yaklaşan rakibinden haberi yok topun nereye düşeceğini bilmiyor. Ayakta uyuyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mateta kabuslar tiyatrosunda duble yapıyor 0-2
Yüzlerce maç izledim hiçbir takımın maça sahte 9la başlayıp maçı çift santrforla bitirdiğini görmedim. Korkak amorim ne yapacağını şaşırdı iyice.
Amorim'e gelen geçen saplıyor.
Biraz daha gayret ederse küme düşürür.
Lisandro zaten sakatlıktan sonra eskisi gibi değildi tam ivme kazanmıştı gene gitti. Zaten kısır takım şimdi her maç eziyet.
-
Antony Real Betiste maçın adamı oldu.
Kulüpte büyü var bence.
Antony ne şov yapmış be ilk maçında
Dün maçtan sonra Beinsports spikeri:
Amorim 2 ayda 10 yıl yaşlandım demiş.
"Böyle giderse ölümsüzlüğü bulması gerekecek."
-
Tel transferinin olmaması önemsiz sezon sonuna kadar 10+ gol atacak biri değildi zaten.
Bu saatten sonra forvet de alınmaz küme dusmezsek iyi 😂
Tel Tottenham'a gidiyor. Rashford ve Antony'i gönderip 8 transfer lazımken zar zor Dorgu aldılar o da net bir isim değil. Avrupa ligini kazanmak zora girdi, cl'ye gidilmezse hem gelirinden olunacak hem iyi oyuncu getirmek zorlaşacak. Son maç A.Villa ile Rashford hattirick yapar sezonu tamamlarız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X