Şimdi Ara

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 5-4 Olympique Lyonnais | #UEL (2065. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
41.364
Cevap
66
Favori
1.243.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20632064206520662067
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amorim bari AL'yi al ya. Seneye ŞL'ye gidemezse bu takım iyice her oyuncunun kaçmak isteyeceği bir yer haline gelecek. Yine bir iki kişiyi kandırırız bu şekilde.  

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    Milan'da Maignan var iyi, tamam Afrika'dan çok iyi Almanlar gibi kaleciler çıkmasın ama bizdeki Mert, Uğurcan, İrfancan herhangi birini koy daha iyi oynar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onana geldiğinden beri gerçekten sert şut bir kere tuttuğunu görmedim, her topu sektiriyor adam.

• Arkadaşlar forumda gerekli yerlere yazdım buraya da yazayım, bugün hesabımdan dolandırıcılık yapıldı.

İyi kötü beni tanıyorsunuz güvenip para yollar alışveriş yapmaya kalkarsınız dikkat edin. Forum genelinde dikkat edin hatta hiç bişey almayın.

• Onana maç kadrosuna alınmadı. Altay Bayındır bugün Premier Ligte debut yapacak.

• Onana tek maçlık bir durum değildir umarım, Altay ile avrupa ligini kazanmak güzel hikaye olur.

• Newcastle iyi atmış defans orta saha yok yine ortada

Bu arada Altay iyi kurtardı az önce onana olsaydı 10 kere içeri almıştı

• Güzel gol 1-1

• Yine kaçırdı gerizekalı dedim top kaleye girdi  

Ugarte'nin büyük katkısı var iyi aldık onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 13 Nisan 2025; 19:21:39 >
  • Midem bulanıyor bu takımdan. Etimle kemiğimle tiksindim nefret ettim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

al defansı vur Altay'a... diğer yanda ise, gözler bir nebzeliğine de olsa Altay'a döndüğü için sevinen Onana ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 14 Nisan 2025; 19:46:48 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Şımaykıl, Van der Sar ve De Gea'dan Onana+Altay'a düşmek.. Biri çok kötü beddua etmiş olsa gerek başka açıklaması yok. Biraz akıl ve vizyon varsa Kobel'i alırlar artık ne diyim.

• United sayfalarina ara sira bakiyorum, Suzuki ve Ramsdaleyi yaziyorlar kaleye

Kobel de çok dengesiz kaleci, bir çok iyi, bir çok kötü, ortasi yok onunda, Milan Maignani satar bu yaz, kaçmaz United için

Newcastle maçini izledim, Guimaraes ve İsak kasmadilar bile, Tonali, Barnes oynadi, adamlarin taktik anlayişi, önde bas, oyunu genişlet, pas ve çalimla savunma arkasina sarkmakti, 4-1den sonra da tempoyu düşürdüler, isteseler daha fazla da atarlardi

x (formerly twitter)
    Football Wonderkids (@fbwonderkids) on X
    https://x.com/fbwonderkids/status/1911229936502743172?s=46

Unitedin yeni sahibi Ratcliffe çok pinti adam, Chelseanin sahibi paraya acimiyor, şu listeden Estevao, Paez ve Quendayi aldi, daha fazlasini alir daha

Mastantuono ve Maksimoviç Uniteda çok faydali olurlar mesela

• Psg altyapisindan Camara ve Cunha Unitedin ilk transferleri olacak gibi görünüyor. Delap içinse Chelseayle yarişiyor United, Delapin düşük bir serbest kalma bedeli varmiş

• Umarım Onana bu akşam batırmaz işleri.

• Ugarte 1-0 güzel organizasyondu

• Ah bir de forvet olsa.. Gyökeres, Osimhen'i falan geçtim Delap bile olsa faydalı olur.

• Onana orası burası ayrı oynuyor taraftara sataşıp duruyor beyinsiz

• Kadro zaten leş Zirkzee'nin sakatlığı çok kötü oldu Hojlund'dan iyiydi son dönemde. Fero baya motive kafaya koymuş kupayı alacak. Volesi gol olsaydı keşke son yılların en güzel golü olacaktı.

• 2-1

Korku filmi başladı

• 
Sayfa: önceki 20632064206520662067
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.