Şimdi Ara

Mancini'den açıklama : En iyisiyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LeonRe4

quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

Wenger yetenekli bir hocada son 3-4 senede yaptıklarındna sonra benim gözümde asla büyük hoca değil.Şurada yaptıkları saçmasapan şeyleri saysak yol olur.Herkesede doğal olarak bu imajı verdi artık.Ben Fergusonuda teknik direktör olarak görmüyorum.Yani görmüyorum derken o çok farklı bir yerde şuan.Bana göre en iyisi değil Mourinho en iyisi ama Ferguson bütün teknik direktörlerin babası patronu gibi birşey.Herkes saygı duyuyor sevmeyeni yoktur bile.Mourinhoda söylemişti zaten ben Fergusona patron diyorum diye.Barcelonayada tarihte en iyi takım felan diyenler olmuş hayırlı işler

Felan değil,falan arkadaşım.

quote:

tarihteki En iyi teknik direktör mourinhodur. barcelona ise tarihteki en iyi takım

Cümleye küçük harfle başlanmaz normal kelimelere büyük harfle başlanmaz.Ayrıca takım özel isimler cümle içinde kullanılsa bile büyük harfle başlar.He birde cümle sonuna nokta konur.Tek bu kalmıştı muhalefet olmadığın.Ayrıca istediğim gibide yazarım falanda yazarım fistanda yazarım folonda yazarım.Hadi ikile şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schweinsteiger7 -- 19 Şubat 2013; 2:01:07 >

•  Mancini'den açıklama : En iyisiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Son 15 aymı Bunlarda Barçadakilerin kafadalar.Onlarda Realin son 10 yıldır avrupa başarısı yok diye neredeyse 2.lig takımı yapıcaklar.Milyar dolar para harcatmış 2 defa clde gruptan bile çıkamamış fa cup comminuty shield ve fergusonun her gün kazandıgı premier lig şampiyonluğuyla övünüyor.Kötü bir hoca akıllı bir adam sanardım oda değilmiş

9 cl nin 3 ü 95 2000 arası kalan 6 kupa 1966 dan önce 5 sene üst üste 1 ide sonra ozaman futbol mu vardı doğru düzgün

Olum yapmayınlan bunlara böyle şakalar.Sonra sinirleniyorlar

• Hayır,en iyisi Brendan Rodgers

• Hadi bize müsade

Mancini'den açıklama : En iyisiyim
  • quote:

Farkeden birşey yok.Senin dediğin göreceli olay.Heryerde en tepede Real yazıyormu yazıyor bitti.Şimdiki futbol çok futbolmuş gibi konuşuyorsun sanki barça real münih bütün maçlarını zar zor kazanıyormuş gibi.

Galatasarayin yarifinali var sampiyon kulupler kupasinda, kim biliyor ? Real madrid yuzyila damgasini vuran takimdir inkar edilemez ama sampiyonlar ligi tarihi 90 lardan baslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Hayır,en iyisi Brendan Rodgers

Mancini'den iyidir hocam baktığın zaman
  • O yüzden nasrili, silvalı aguerolu kadroyla bi bok yapamıyor değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

Wenger yetenekli bir hocada son 3-4 senede yaptıklarındna sonra benim gözümde asla büyük hoca değil.Şurada yaptıkları saçmasapan şeyleri saysak yol olur.Herkesede doğal olarak bu imajı verdi artık.Ben Fergusonuda teknik direktör olarak görmüyorum.Yani görmüyorum derken o çok farklı bir yerde şuan.Bana göre en iyisi değil Mourinho en iyisi ama Ferguson bütün teknik direktörlerin babası patronu gibi birşey.Herkes saygı duyuyor sevmeyeni yoktur bile.Mourinhoda söylemişti zaten ben Fergusona patron diyorum diye.Barcelonayada tarihte en iyi takım felan diyenler olmuş hayırlı işler

Felan değil,falan arkadaşım.

quote:

tarihteki En iyi teknik direktör mourinhodur. barcelona ise tarihteki en iyi takım

Cümleye küçük harfle başlanmaz normal kelimelere büyük harfle başlanmaz.Ayrıca takım özel isimler cümle içinde kullanılsa bile büyük harfle başlar.He birde cümle sonuna nokta konur.Tek bu kalmıştı muhalefet olmadığın.Ayrıca istediğim gibide yazarım falanda yazarım fistanda yazarım folonda yazarım.Hadi ikile şimdi.

Valla dehşete düştüm cevabı görünce .

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Farkeden birşey yok.Senin dediğin göreceli olay.Heryerde en tepede Real yazıyormu yazıyor bitti.Şimdiki futbol çok futbolmuş gibi konuşuyorsun sanki barça real münih bütün maçlarını zar zor kazanıyormuş gibi.

Galatasarayin yarifinali var sampiyon kulupler kupasinda, kim biliyor ? Real madrid yuzyila damgasini vuran takimdir inkar edilemez ama sampiyonlar ligi tarihi 90 lardan baslar.

Bilmek isteyen bilir.Ayrıca görende Gs yi 10 defa felan yarı final oynadı sanıcak.Bide verdiğin örnek cidden efsane.Gs yarıfinal oynamış kim biliyor diyon.Real 9 kere en büyük kupayı kazanmış diyorum verdiğin karşı örneğe bak.En tepede 9 defayla Real yazıyormu yazıyor.Devam edin siz futbol eskiden futbol değildi futbol son 10 yıldır oynanıyor yeaaa diye.Biz zaten şampiyonlar ligi tarihi 90lardan itibaren başlamaz diye birşey demedikki.Sadece en büyük kupayı ezici bir farkla Real kazanmış bunu söylüyoruz.10 yıldır kazanamamasına rağmen daha yanına yaklaşan bile yok.Biraz Milan işte.Biraz mantığını kullanırsan gerisini düşünebilirsin başarabilirsin

• Gülmek serbest mi?

bu smileda Mancini 'ye gelsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Bilmek isteyen bilir.Ayrıca görende Gs yi 10 defa felan yarı final oynadı sanıcak.Bide verdiğin örnek cidden efsane.Gs yarıfinal oynamış kim biliyor diyon.Real 9 kere en büyük kupayı kazanmış diyorum verdiğin karşı örneğe bak.En tepede 9 defayla Real yazıyormu yazıyor.Devam edin siz futbol eskiden futbol değildi futbol son 10 yıldır oynanıyor yeaaa diye.Biz zaten şampiyonlar ligi tarihi 90lardan itibaren başlamaz diye birşey demedikki.Sadece en büyük kupayı ezici bir farkla Real kazanmış bunu söylüyoruz.10 yıldır kazanamamasına rağmen daha yanına yaklaşan bile yok.Biraz Milan işte.Biraz mantığını kullanırsan gerisini düşünebilirsin başarabilirsin

Benim ne demek istedimi anlaman icin ilave 20 iq ya daha sahip olman gerekiyormus.

• Verdiğin saçma sapan örneği herkes görüyor sen rahat ol.Saçmalama trolleme moduna geçtin daha cevap verilmez.sıkışınca anca bu tip cevaplara başvuruyorsun zaten.başkada birşey beklenemezdi ilerizekalı insan.
  • Dünyanın en iyi menejeri
  • Doğru demiş Mancini.

Nerde gereksiz , boş futbolcu varsa astronomik fiyatlara transfer eden , dünya karmasına sahip takımı hala defansif korkak yöneten , herşeyi parayla çözümlendiren biri olarak dünyanın en iyisisin Mancini efendi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.