Şimdi Ara

Mancini'ye bir ŞANS verin !!!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkopol

Manciniden iyisi kim cok merak ediyorum istemeyen arkdslar bir soylesin avrupanin en iyi td lerinden biri bizden giderse ya italya milli takimina gider yada yine buyuk bir takimin basina farkindasiniz dimi

Avrupa'nın en iyi T.D'si.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Yanlışta istikrar olmaz.. yanlışta ısrar etmek hakikata ayak sürümektir ve boş yere inat etmektedir.. Mancinin yanlış olduğu geldiği 3 ncü hafta anlaşılmıştı ve anlayanları yanıltmadı.. Boş yere zarar eden kağıda yatırım yapıp sermayeyi bitirmeyelim..

Sizin sabrınız bir seneyi dolsun diye umarken 3. haftada not vermeyide biliyormuşsunuz. Nekadar kolay bir takımı yönetmek, 3 haftada adam etmek.

Ne istiyorsunuz ? 3 haftada harikalar yarım sezonda CL şampiyonluğu ??

Adam olacak çocuk bokundan belli olur diye bir söz vardır bilir misin? 3 ncü hafatdan adamın karmaşadan başka bir şey üretmeyeceği görülmüş ise ve birileri görmüş ise siz neden daha hatada ısrar ediyorsunuz.. Hatada, zararda ısrar hatanın ve zararın büyümesi demektir..

• Bizim Türk oyuncularda iş yok adamlar kazmalıkta çağ açıp çağ kapatıyorlar.lanet de yabancı sınırı var.forvetin bulduğu 10 pozisyondan 3ünü gole çeviriyorsa sıkıntı var demektir.adam boş kale dışında gol atamıyor la mancini mi girip atsın o golü atsak kayserinin defansı tamamen çözülecek daha fazla gol bulacağız.
    Ha mancininin hatası yok mudur elbette var gözlemlediğim.ama hemen, başganı manciniyi kesen kovan hanzolarada ihtiyacımız yok.gitsin başka takımı tutsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

quote:

Manciniden iyisi kim cok merak ediyorum istemeyen arkdslar bir soylesin avrupanin en iyi td lerinden biri bizden giderse ya italya milli takimina gider yada yine buyuk bir takimin basina farkindasiniz dimi

En azindan sikeci degil👍 en iyi demedim farkindaysan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Konuyu nasıl şikeye bağladın, helal olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konuyu nasıl şikeye bağladın, helal olsun.

en iyilerinden biri dedi. city'yi epl'de şampiyon bir teknik adamın avrupanın en iyilerinden biri olduğu kesin. inter gibi bir takımı şampiyon yaptı. hemde köklü değişiklikler yaparak.

daha fazlasını istersen
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Roberto_Mancini okumanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

City'deyken 2 kere sans verildi. 2 yil ust ustte 500 milyon euroluk kadroyu CL grubundan cikaramadi

Peki bu sene neoldu City kardeşim ?
  • quote:

quote:

quote:

Yanlışta istikrar olmaz.. yanlışta ısrar etmek hakikata ayak sürümektir ve boş yere inat etmektedir.. Mancinin yanlış olduğu geldiği 3 ncü hafta anlaşılmıştı ve anlayanları yanıltmadı.. Boş yere zarar eden kağıda yatırım yapıp sermayeyi bitirmeyelim..

Sizin sabrınız bir seneyi dolsun diye umarken 3. haftada not vermeyide biliyormuşsunuz. Nekadar kolay bir takımı yönetmek, 3 haftada adam etmek.

Ne istiyorsunuz ? 3 haftada harikalar yarım sezonda CL şampiyonluğu ??

Adam olacak çocuk bokundan belli olur diye bir söz vardır bilir misin? 3 ncü hafatdan adamın karmaşadan başka bir şey üretmeyeceği görülmüş ise ve birileri görmüş ise siz neden daha hatada ısrar ediyorsunuz.. Hatada, zararda ısrar hatanın ve zararın büyümesi demektir..

Neden hatalı ? Şampiyonluğı kaptırdığı için mi ? Kendi doğrularını yapmaya çalıştığı için mi ? Chelsea ye elendiği için mi ? Mart ayına kadar 3 kulvardada ciddi şekilde ilerlediği için mi ? Hangisi ? Başarı kriterleriniz neler arkadaşlar ??? Bilic neden hala Beşiktaşın başında ?

İlk söylediğim Şampiyonluksa problem bunu onun geldiği 3.hafta anlamış olamazsın, şuanda hepbirlikte gördük onu çünkü.

Hiçbir kriter hedef bir misyon bir gelecek görmek istemiyorsunuz ? TEK İSTEDİĞİNİZ ŞAMPİYONLUK. Bizi avrupada ses getiren bir kupa takımı haline çevirmeye çalışması geniş bir kadro kurma çabası gözden kaçıyor. Fenerede yenilirse yandık evinden aldırırsınız.

• quote:

City'deyken 2 kere sans verildi. 2 yil ust ustte 500 milyon euroluk kadroyu CL grubundan cikaramadi

bu sene, evinde 6 yemiş takımla gruptan çıkmışken, bu söylediklerinin bir değeri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

bu sene, evinde 6 yemiş takımla gruptan çıkmışken, bu söylediklerinin bir değeri yok.

Hayır enazından City de kendi takımını kurdu ve bilmemkaçküsür seneden sonra City şampiyon oldu. Kendi takımını kurma şansını tanımadan idam etme çabası bizim taraftarımızda . FT nin takımı SATMIŞ olmasınada aldırış etmeyip hala FT gelsin diyenlerde ayrıca komedi.
  • sezon basından beri stadımın dolmuyor o kadar ceza aldık yinede 3.yüz nediyon sen ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Oturtamadigi sistemi, surekli degistirdigi taktigi, aldigi kotu skorlari falan hepsini anlayabilirim.

Ama asil sorun Mancini'nin saha disindaki tavri.

1. Turk futbolunu kucumsuyor, Turk futbolcusuna inanmiyor. Surekli kendi takimini kucumseyen, oyunculari demotive eden aciklamalar yapiyor.
    2. Galatasaray'in kurulus felsefesini, tarihinde elde ettigi basarilari bilmiyor, taraftarin beklentilerinin farkinda degil.
    3. "Bu takimi ben kurmadim" diyecek kadar sahsini dusunuyor. Calistirdigi takimin basarisini onemsemiyor, takimi sahiplenmiyor.
    4. Turkiye'de mutlu degil. Para disinda motivasyonu yok. Kendini buraya ait hissetmiyor. Galatasaray'da gelecegi hep soru isareti olarak kalsin istiyor.

Profosyonel bakarsak, boyle bir calisanin acilen gorev degisikligine ihtiyaci var demektir.
    Mancini ve GS icin en hayirlisi Mancini'nin delikanli davranip, kendi kendine istifa etmesi olacaktir.

Devre arasındaki çabasını görmemişsin, FT nin yapmadığı işler yapıyor. Takımını beğenmek takımına inanmak HAYDİ ASLANLARIM demekse dili nedeniyle bunu söyleyemiyor. Onun dışında takımına ne yapmaya çalıştığını nasıl konuştuğunu göremiyor bilemiyoruz. Oturtamamasının nedenide yine malesef anlamadığınız sonradan gelişi. Kolay birşey yapmaya çalışmıyor bu takımın 2 senedir oynadığı belki alıştığı o oyunu değiştirmeye çalışıyor. Sürekli bir arayış içeresinde belki mükemmeli istiyor. Sorunumuz ne biliyormusun olur olmadık adamlara TAHAMMÜL ediyoruz başkanlara yöneticilere TD lere ve topçulara. Mesleğini en iyi şelilde icra etmeye çalışan çırpınan adamlara aciz işi bilmiyor takımı sevmiyor gözüyle bakıp dışlıyoruz.

Bu lige gelen geçen büyük isimlerin gittikten sonra başarılı olmuş olmalarınında yegane ve tek sebebi budur.

Kime gore neye gore meslegini en iyi sekilde yapiyor? Teknik konulara hic girmeyecegim. Sadece sunu soyleyim:

Ben dunyada hicbir ust duzey teknik direktorun yenildigi mac sonunda "bu takimi ben kurmadim" dedigini duymadim. Barcelona'nin, Real Madrid'in, Bayern Munih'in teknik direktorleri kendileri mi kurmuslar butun takimi? Var mi boyle carpik bir mantik. Eger bunu bahane olarak soyluyorsan, bastan kendi kurmadigin takimin basina gecmeyi kabul etmeseydin. Ayni sekilde cikiyor "seneye kimin nerede olacagi belli olmaz" falan diyor. 3 sezon daha sozlesmesi olan bir teknik adamin soyleyecegi sozler mi bunlar?

Mancini Galatasaray'i kendi evi gibi hissetmiyor. Galatasaray'i sahiplenmiyor. Net bir bicimde burada mutlu degil. Motivasyonu yok.

Adam geldigi gunden beri taraftar Mancini'ye sahip cikmadi.Basa gectikten sonra haftalarca tribun Imparator Fatih Terim diye bagirdi. Nasil Galatasaray'i sahiplenmesini bekliyorsunki?

• quote:

Orijinalden alıntı: RowTzNox

sezon basından beri stadımın dolmuyor o kadar ceza aldık yinede 3.yüz nediyon sen ya

Sen nediyorsun asıl ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasuedxzbl

Mancini şansı hakeden bir teknik direktör. Geçmiş başarıları var, Avrupa'da ismi olan bir hoca, eyvallah.
    Mancini'nin teknik bilgisine, taktiklerine, takımı çalıştırmasına güvenirim. Her zaman bir teknik direktörün sistemini oturtabilmesi için zamana ihtiyacı olduğuna inanmışımdır. Hele ki yeni sezon kamp dönemini geçirmesi önemli.
    Ben şampiyonluk kollamıyorum, ikinciliği kaybetmesin. Artık onu da yapamayacaksa, pek bir anlamı kalmıyor gözümde.

Fakat, genel olarak yanlış bir durum var bence.
    Mancini iyi bir isimdir fakat bu lig için fazla bir isimdir.
    6 yabancı oynatabildiğin bir lig, oynattığın Türk oyuncuların arasında Semih hariç verim alabildiğin yok. Üstüne Selçuk ve Burak gibi isimler dökülüyorlar.
    Seneye bu rakam 5'e düştüğünde yerli piyasası tavan yapacak. Saçma sapan topçuların fiyatı en az 4-5 mio Euro'dan açılacak.
    Şampiyonlar Ligi'ne gidiyoruz, fakat 600 küsür mio borcu olan bir kulübün ligde oynatamayıp Şampiyonlar Ligi'nde oynatmak için alabileceği kaliteli yabancı diye bir lüksü yok.

Bu kısırlık ve FB başkanının yönetimi altındaki TFF'nin olduğu bir düzende, Mancini gibi bir ismin gereksiz olduğunu, ayrıca harcanacağını düşünüyorum. Bu federasyon ve bu kurallar değişene kadar değil Mancini, kim gelirse gelsin Avrupa'da başarı hayal.
    Lig şampiyonluğu mu ? Mancini kalırsa seneye zaten onu elde edecektir.

Eline sağlık hocam çok güzel yazmışssın.

• quote:

Neden hatalı ? Şampiyonluğı kaptırdığı için mi ? Kendi doğrularını yapmaya çalıştığı için mi ? Chelsea ye elendiği için mi ? Mart ayına kadar 3 kulvardada ciddi şekilde ilerlediği için mi ? Hangisi ? Başarı kriterleriniz neler arkadaşlar ??? Bilic neden hala Beşiktaşın başında ?

İlk söylediğim Şampiyonluksa problem bunu onun geldiği 3.hafta anlamış olamazsın, şuanda hepbirlikte gördük onu çünkü.

Hiçbir kriter hedef bir misyon bir gelecek görmek istemiyorsunuz ? TEK İSTEDİĞİNİZ ŞAMPİYONLUK. Bizi avrupada ses getiren bir kupa takımı haline çevirmeye çalışması geniş bir kadro kurma çabası gözden kaçıyor. Fenerede yenilirse yandık evinden aldırırsınız.
    Biz bu teraneleri rezil-i azam Rijkaard zamanında da duyuyorduk. Gerçi Mancini o kadar aşağı dereceler düşmez ama Rijkaard tapıcıları yüzünden kaybettiklerimiz ortada. Gelelim bu Mancini denen arkadaşa.. En ahmak, en aptal, en futbol cahili bir adam dahi bilir ki, kadro istikrarı ve sistem istikrarı bu işin esasıdır.. hatta olmazsa olmazıdır. Daha öncede bu forumda yazdım; bu arkadaş geldiğinden beridir, sürekli sistem rotasyonu, kadro rotasyonu, oyuncuların oynadığı mevki rotasyonu yapmakta. Bu ise oturmuş bir yapı kurmanın, bir sitem oturtmanın, bir TAKIM olmanın önündeki en büyük engeldir. mesela bu arkadaş, Dany denen adamı defansın göbeğinde, solunda, sağında her yerinde oynattı sonra bu vazgeçilmez yıldızı kiralık olarak gönderdi. Kendisinin nasıl tutarsızlıklar içerisinde olduğuna bir misal olarak yeterlidir umarım.. Aynı şekilde Melo yu defans, ön libero, ve ortasaha da denedi, keza ceyhunu da.. Takımda Drogba ve Muslera hariç hangi oyuncunun hangi mevkide oynayacağını oyuncular dahil kimse bilmiyor. Bir sonraki maç bir önceki maçtan en az 5-6 değişiklik yapan bir hoca futbolun en önemli olayı olan takım oyununa nasıl bir ihanet içinde olduğu malum olması gerektir. Mancininin hataları futbolun esasına taalluk ettiği için zaten 3 ncü haftada bir cacık olmayacağı görülmüştür. Esastaki hatanın sonu hüsrandır.. Rastgele veya kazara şampiyon olsa bile bir sonraki sezon hüsran ve çöküş başlar.. Ha sizi dinleyip bu adamla bir sezon daha devam edilse zarar öyle boyutlara ulaşacak ki kayıp 2 sezonu değil belki 4-5 sene olacak.. Zararın neresinden dönülürse kardır kaziyesine uyulup bu bela def edilmedir. Veyahut fantazi yapıp bir kaç maçtaki cüz'i parlamalar ile kendimizi avutup deve kuşu misali kafamızı kuma gömeriz olur biter.. Bu gömmeinin sonunda avcıdan kurtulacağını zannetmek ise olsa olsa ahmaklıktır.

• Terimsporlularla tartışmaya girilmez.Ak partili neyse terimsporlu da odur benim gözümde.
  • quote:

quote:

Biz bu teraneleri rezil-i azam Rijkaard zamanında da duyuyorduk. Gerçi Mancini o kadar aşağı dereceler düşmez ama Rijkaard tapıcıları yüzünden kaybettiklerimiz ortada. Gelelim bu Mancini denen arkadaşa.. En ahmak, en aptal, en futbol cahili bir adam dahi bilir ki, kadro istikrarı ve sistem istikrarı bu işin esasıdır.. hatta olmazsa olmazıdır. Daha öncede bu forumda yazdım; bu arkadaş geldiğinden beridir, sürekli sistem rotasyonu, kadro rotasyonu, oyuncuların oynadığı mevki rotasyonu yapmakta. Bu ise oturmuş bir yapı kurmanın, bir sitem oturtmanın, bir TAKIM olmanın önündeki en büyük engeldir. mesela bu arkadaş, Dany denen adamı defansın göbeğinde, solunda, sağında her yerinde oynattı sonra bu vazgeçilmez yıldızı kiralık olarak gönderdi. Kendisinin nasıl tutarsızlıklar içerisinde olduğuna bir misal olarak yeterlidir umarım.. Aynı şekilde Melo yu defans, ön libero, ve ortasaha da denedi, keza ceyhunu da.. Takımda Drogba ve Muslera hariç hangi oyuncunun hangi mevkide oynayacağını oyuncular dahil kimse bilmiyor. Bir sonraki maç bir önceki maçtan en az 5-6 değişiklik yapan bir hoca futbolun en önemli olayı olan takım oyununa nasıl bir ihanet içinde olduğu malum olması gerektir. Mancininin hataları futbolun esasına taalluk ettiği için zaten 3 ncü haftada bir cacık olmayacağı görülmüştür. Esastaki hatanın sonu hüsrandır.. Rastgele veya kazara şampiyon olsa bile bir sonraki sezon hüsran ve çöküş başlar.. Ha sizi dinleyip bu adamla bir sezon daha devam edilse zarar öyle boyutlara ulaşacak ki kayıp 2 sezonu değil belki 4-5 sene olacak.. Zararın neresinden dönülürse kardır kaziyesine uyulup bu bela def edilmedir. Veyahut fantazi yapıp bir kaç maçtaki cüz'i parlamalar ile kendimizi avutup deve kuşu misali kafamızı kuma gömeriz olur biter.. Bu gömmeinin sonunda avcıdan kurtulacağını zannetmek ise olsa olsa ahmaklıktır.

İnşallah bu sözlerini unutmazsın.

• Kadro istikrarsizliginin nedeni tamamen yabanci siniri ve oyuncularimizin fizik olarak dusuk olmasidir, en cok kosan adam selcuk ben daha bir ikili mucadelede ayakta kaldigini gormedim, burak oyle, drogba ikili mucadele saglam adamda kondisyon yok, sneijder mucadele gucu dusuk eboue dusuk daha say say bitmez ote yandan yabanci siniri nedeniyle alternatif yok bu adam geri zekali degilse israrla ceyhunu yektayi sakatlanmadan once aydini o kadar zorlamazdi gereksiz yere ama kac mac arkamizi topladilar, sen adama kanat oyuncusu vermemissin al bu takimi sampiyon yap clde ceyrek final oynat diyorsun. Forvetin isi zaten Allaha kalmis bazi maclar forversiz 9 kisi oynasak daha iyi, bakin altyapidan genclerle vs demiyorum 9 kisi diyorum, sisirip top kaybedecegine geri yaslanir bos alan vermezsin en azindan. Ondan sonra mancini istifa, su takimda mou olsa ne yapacak binbir cirkeflikle 3. Olacagina 2. Olurdu en fazla

• Şampiyonlar ligi maçını ben taraftar olarak ayaklarımı uzatarak izlerim ama sen izleyemezsin Mancini efendi!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

Adam dayanamadı gidiyor işte... uA kadar gereksiz bir grup da yok ayrıca

Aynen öyle.. macin 85. Dk.lari durum 0 - 0 kayseri karsisinda bile; "basarikar gelir gecer" tezahurati yapiyorlar.. fb veya bjk kendi evlernde skor 0 - 0 ve dk. 85 olacak stadlarini yikarlar sesten gurultuden!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.