Şimdi Ara

Mancini'ye bir ŞANS verin !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili Galatasaray taraftarı, Roberto Manciniye bir şans verin, bence göreve geldiğinden beri yapmaya çalıştıklarıyla bunu hakediyor.

Mancini bir sistem oturtmaya çalışıyor, yeni bir akım getirmeye çalışıyor. Portekizdeki Porto, Hollandadaki Ajax , İngilteredeki Arsenal olalım istiyor, örnekler değişebilir, bu örnekler yetiştirmeyi misyon edinmiş biz belki anca yetiştirilmişini sunabiliriz ama bu bile yeter. Genç dinamik fizik gücü yüksek bir takım Mancininin istediği. Bu Takım gerçekten Mancinini değil Fatih Terimin kalan takımı. Yaşlı ve çoğu açıdan geriye sayan bir takımız. Kangrenli birkaç kol var kesip kurtulmamız gerekiyor. Eboue, Selçuk, Sabri, Drogba, Umut gibi değil Telles, Hajrovic, Semih gibi genç, Muslera, Sneıjder gibi az tartışılır ve herkesin isteyebileceği isimlerle, 2-3 sene faydalanıp, gençleri 23-24 olduğunda güzel ücretlere satıp, hem gelir, hemde bir döngü oluşturulabileceği bir takım istiyor. Lucaslar, Umutlar, Günterler vs. vs. buyüzden alındı. Belki aceleyle belki telaşla ama bahsedilen doğruysa 700 farklı isim arasından ciddi bir çalışmayla ve bir amaç uğruna seçildi bu isimler.

Taktiğini, genç isimlere sezon başında o uzun kamp döneminde aktarıp, alacağı maliyeti biraz yüksek, sağlam, deneyimli, tecrübeli isimlerle oturmuş ve istikrarlı bir takım kurmak isteyecektir. Buna o şansı vermeden, ligin içinde kendi olmayan bir takımı şampiyon yapamadı diyerek göndermek, bu mucizeyi kimse yaratamamışken ondan beklemek nekadar mantıklı, nekadar adil söylermisiniz? Juventuslu, Madridli gruptan ama öyle ama böyle çıkmış, aynı dönemde Hem lig hem CL hemde Tr kupasını kotarmaya çalışmış. Nispeten geniş ama istikrarı değil, kurallar nedeniyle oturtamadığı emanet bir kadrosu var Mancininin. Bunu görmek çokmu zor ? Neolacaktı ya? Fenerbahçenin tuzu kuru, onlar bile bocalıyorlar üstelik takım tamamen bu kurallara göre ve tamamen LİG için hazırlanmış, ayrıca tartışmamak gerek daha iyi bir yerli kadroları var. Tek bir kulvarda ilerliyorlar ve en azından hocaları bu takımın gerçek sahibi.

Bizim birçok handikapımız var. Bu sezona başlarken geçtiğimiz iki sezonu UNUTMADAN girdik. Süper iki şampiyonluk SONUNA KADAR HAKETTİK, ancak geride kaldı. Yaşlandık zaten yaşlı isimlerimiz 2 yaş daha yaşlandılar. Sezonu FT ve ekibi malesef analiz edemediler, içimizdeki irlandalıları, yatanları göremediler, yerlerini genç isimlerle dolduramadılar. Üstelik sürekli MEDYA, RAKİPLER ve YÖNETİM 3geni arasında atışıp durdular. Galatasarayın bunlara ihtiyacı yoktu GELECEK vaadeden bir takıma ihtiyacı vardı ama bunu göremediler.FT nin tek bildiği malesef kazananla sonuna kadar gitmek. Ama malesef aynı takım ezberleniyor, dünyanın en iyisi bunları kim geçecek yahu diye inanamadığımız BARCELONA bile ezberlendi, şimdi çoğumuzun gözünde 2. 3. plandalar. Her takım her mantalite değişmeli ve zorlada olsa değişiyor. Biz değişemedik FT takımları değişemez. Takımın temposu geçen 2 sezondan iyi değildi, bir sol bek bile bulunup alınamamıştı, Selçuk kötüydü, Umut Burak ve Drogbaya alternatif değildi, savunma yetersizdi öyleydi böyleydi ama görmezden geldik. Açıktan bozma bekle idare ettiğimiz yetmedi yeni sezonada böyle başladık, yine kavgalar ettik buna taraftarıda alet ettik haksızlık sürekli hocalara yapılırmış gibi geldi ve ligin ortasında yarı yolda çok sevdiği saygı duyduğu uğruna öldüğü takımını bırakıp gitmesine seyirci olduğumuz gibi birde alkışladık, helal olsun bile diyenlerimiz çıktı YAZIKLAR OLSUN hoca madem derdin Milli takımdı sezon başında bırakıp gideydinde önümüze baksaydık diyemedik.

Şimdi bunca handikap, yanlış bir gidişat, dengesiz bir sezon başlangıcı ve alternatif (yerli) eksiklikleri içeresinde Manciniyi göreve getirdik. Türkiye kupasında yolumuza devam ettik, Clde o gruptan çıktık ve ligdede ezeli rakibimiz Fenerbahçenin 5 puan gerisinde 2. durumda devam ettik. Taraftarımıza bu yetmediği gibi birde yuhaladık, istifaya çağırdık.

Ne istiyoruz, gelen yeni hoca ne yapabilir bilmiyorum. Ama tek düşüncem inşallah aklı selim taraftar birdaha bunu ağzına getirmez, sezon birşekilde biter ve yeni sezona Mancini kendi takımıyla başlar. Ben bu takımda bile o ışığı görüyorum. Eboue, Drogba gibi yaşını almış isimlerle yollar ayrılınca yerlerine Telles gibi nokta atışı isimler bulunursa neler olacağını hayal bile edemiyorum.

Ultraslana bir çift lafım var ''İSTİFADA HİZMETTİR'' diyecek kadar emeğiniz yok bu takımda. Bu gece Kayseriye yenildiysek 55bin kişilik stadyumu dolduramayan taraftarımızında suçu var. Biz maça herşey bitmiş gibi başlıyoruz, saldır Galatasaray demekten hariç, ölüm varmış korku varmış diyoruz, yensende yenilsende diyoruz, maçlara taraftar yüzünden zaten YENİK başlıyoruz. Doğru sadece bir taraftar grubu bir TD değil ama onları kimse istifaya çağıramıyor diye haklı değiller.

Diyeceklerim bukadar, okuyanlarada okumayanlarada teşekkürler.

• Katılıyorum. Son iki-üç haftadır saçmaladı kadro konusunda ama suç aranması gereken ilk kişi o değil.

Sahada Galatasaray forması giyen insanlar öncelikli odak noktası olmalı.
  • Mancini güvendiğim biri değildi hala da öyle. Ancak adamın elinde olmayan sebepler var. Başta da kendi kurmadığı kadro ve yabancı sınırlaması.
    Düşünün Avrupa'dan Avrupa'ya oynayan Chedjou ve Eboue gibi oyuncular var. Komedi.
  • Adam dayanamadı gidiyor işte... uA kadar gereksiz bir grup da yok ayrıca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bunu anlamaktan aciz bir taraftar kitlesine sahibiz. Burak-Selçuk efendi bildiğin Mancini'yi yollamak için oynamıyor ya. Bunu görmekten aciz misiniz? Mancini ismi önemli değil. Bu kaçıncı yabancı teknik adam yerlilerin kaypaklığından ayağı kaydırılan? Bıkmadınız mı şu yerli çetesinden.

Gidin tepkinin kralını futbolcuya gösterin. Korksunlar. Altlarına etsin komplocular...

Sabotaj olduğu nasıl belli. Her pastan her koşudan anlayabiliyorsun. Selçuk yiyorsa Terim'e yapsın o el kolu. Yemez tabi. Çünkü bu yerli oyuncular normal insanı duyguları taşımıyor maalesef. Saygı yok. Anca bunları kırbaçla dayakla küfürle çalıştıracaksın. Gözünü korkutacaksın.

Bak şimdi noldu gecelerden gecelere akıyorlar. Sahada da Sergen'den hallice. Ulan Selçuk adam değilmişsin...
  • Oturtamadigi sistemi, surekli degistirdigi taktigi, aldigi kotu skorlari falan hepsini anlayabilirim.

Ama asil sorun Mancini'nin saha disindaki tavri.

1. Turk futbolunu kucumsuyor, Turk futbolcusuna inanmiyor. Surekli kendi takimini kucumseyen, oyunculari demotive eden aciklamalar yapiyor.
    2. Galatasaray'in kurulus felsefesini, tarihinde elde ettigi basarilari bilmiyor, taraftarin beklentilerinin farkinda degil.
    3. "Bu takimi ben kurmadim" diyecek kadar sahsini dusunuyor. Calistirdigi takimin basarisini onemsemiyor, takimi sahiplenmiyor.
    4. Turkiye'de mutlu degil. Para disinda motivasyonu yok. Kendini buraya ait hissetmiyor. Galatasaray'da gelecegi hep soru isareti olarak kalsin istiyor.

Profosyonel bakarsak, boyle bir calisanin acilen gorev degisikligine ihtiyaci var demektir.
    Mancini ve GS icin en hayirlisi Mancini'nin delikanli davranip, kendi kendine istifa etmesi olacaktir.
  • Manciniden hic bir sey olmaz elindeki oyunculara guvenmiyor etmiyor ustune bunu oyuncuyada hissettiriyor o oyuncu senin icin niye oynasin ki takimda ruh muh kalmadi sacma sapan basin aciklamalari yapiyor uyice fitil ediyor

Ustune istikrar yok kimin ne zaman oynayacagi belli degil istersen 10 gol at belki diger hafta kadroda bile olmayacaksin bu cok sacma, iskelet bi kadro olmasi lazim garanti gordugun maclarda ufak degisikler yaparsin her mac 11 mi degisir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son Bir Şans
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Oturtamadigi sistemi, surekli degistirdigi taktigi, aldigi kotu skorlari falan hepsini anlayabilirim.

1. Turk futbolunu kucumsuyor, Turk futbolcusuna inanmiyor. Surekli kendi takimini kucumseyen, oyunculari demotive eden aciklamalar yapiyor.
    2. Galatasaray'in kurulus felsefesini, tarihinde elde ettigi basarilari bilmiyor, taraftarin beklentilerinin farkinda degil.
    3. "Bu takimi ben kurmadim" diyecek kadar sahsini dusunuyor. Calistirdigi takimin basarisini onemsemiyor, takimi sahiplenmiyor.
    4. Turkiye'de mutlu degil. Para disinda motivasyonu yok. Kendini buraya ait hissetmiyor. Galatasaray'da gelecegi hep soru isareti olarak kalsin istiyor.

Profosyonel bakarsak, boyle bir calisanin acilen gorev degisikligine ihtiyaci var demektir.
    Mancini ve GS icin en hayirlisi Mancini'nin delikanli davranip, kendi kendine istifa etmesi olacaktir.

Devre arasındaki çabasını görmemişsin, FT nin yapmadığı işler yapıyor. Takımını beğenmek takımına inanmak HAYDİ ASLANLARIM demekse dili nedeniyle bunu söyleyemiyor. Onun dışında takımına ne yapmaya çalıştığını nasıl konuştuğunu göremiyor bilemiyoruz. Oturtamamasının nedenide yine malesef anlamadığınız sonradan gelişi. Kolay birşey yapmaya çalışmıyor bu takımın 2 senedir oynadığı belki alıştığı o oyunu değiştirmeye çalışıyor. Sürekli bir arayış içeresinde belki mükemmeli istiyor. Sorunumuz ne biliyormusun olur olmadık adamlara TAHAMMÜL ediyoruz başkanlara yöneticilere TD lere ve topçulara. Mesleğini en iyi şelilde icra etmeye çalışan çırpınan adamlara aciz işi bilmiyor takımı sevmiyor gözüyle bakıp dışlıyoruz.

Bu lige gelen geçen büyük isimlerin gittikten sonra başarılı olmuş olmalarınında yegane ve tek sebebi budur.

• Şu ülkede Ersun Yanal hiç olmamış şeyleri söylemesi, yani 'Fenerbahçe Türkiye' dir, yok efendim Türk futbolunun lokomotifidir' felan diye zırvalamaları, Mancini' nin de Galatasarayı ve Türk futbolunu küçümser açıklamaları bununla aynı şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Oturtamadigi sistemi, surekli degistirdigi taktigi, aldigi kotu skorlari falan hepsini anlayabilirim.

Devre arasındaki çabasını görmemişsin, FT nin yapmadığı işler yapıyor. Takımını beğenmek takımına inanmak HAYDİ ASLANLARIM demekse dili nedeniyle bunu söyleyemiyor. Onun dışında takımına ne yapmaya çalıştığını nasıl konuştuğunu göremiyor bilemiyoruz. Oturtamamasının nedenide yine malesef anlamadığınız sonradan gelişi. Kolay birşey yapmaya çalışmıyor bu takımın 2 senedir oynadığı belki alıştığı o oyunu değiştirmeye çalışıyor. Sürekli bir arayış içeresinde belki mükemmeli istiyor. Sorunumuz ne biliyormusun olur olmadık adamlara TAHAMMÜL ediyoruz başkanlara yöneticilere TD lere ve topçulara. Mesleğini en iyi şelilde icra etmeye çalışan çırpınan adamlara aciz işi bilmiyor takımı sevmiyor gözüyle bakıp dışlıyoruz.

Bu lige gelen geçen büyük isimlerin gittikten sonra başarılı olmuş olmalarınında yegane ve tek sebebi budur.

Kime gore neye gore meslegini en iyi sekilde yapiyor? Teknik konulara hic girmeyecegim. Sadece sunu soyleyim:

Ben dunyada hicbir ust duzey teknik direktorun yenildigi mac sonunda "bu takimi ben kurmadim" dedigini duymadim. Barcelona'nin, Real Madrid'in, Bayern Munih'in teknik direktorleri kendileri mi kurmuslar butun takimi? Var mi boyle carpik bir mantik. Eger bunu bahane olarak soyluyorsan, bastan kendi kurmadigin takimin basina gecmeyi kabul etmeseydin. Ayni sekilde cikiyor "seneye kimin nerede olacagi belli olmaz" falan diyor. 3 sezon daha sozlesmesi olan bir teknik adamin soyleyecegi sozler mi bunlar?

Mancini Galatasaray'i kendi evi gibi hissetmiyor. Galatasaray'i sahiplenmiyor. Net bir bicimde burada mutlu degil. Motivasyonu yok.

• Yanlışta istikrar olmaz.. yanlışta ısrar etmek hakikata ayak sürümektir ve boş yere inat etmektedir.. Mancinin yanlış olduğu geldiği 3 ncü hafta anlaşılmıştı ve anlayanları yanıltmadı.. Boş yere zarar eden kağıda yatırım yapıp sermayeyi bitirmeyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Yanlışta istikrar olmaz.. yanlışta ısrar etmek hakikata ayak sürümektir ve boş yere inat etmektedir.. Mancinin yanlış olduğu geldiği 3 ncü hafta anlaşılmıştı ve anlayanları yanıltmadı.. Boş yere zarar eden kağıda yatırım yapıp sermayeyi bitirmeyelim..

Sizin sabrınız bir seneyi dolsun diye umarken 3. haftada not vermeyide biliyormuşsunuz. Nekadar kolay bir takımı yönetmek, 3 haftada adam etmek.

Ne istiyorsunuz ? 3 haftada harikalar yarım sezonda CL şampiyonluğu ??
  • Mancini şansı hakeden bir teknik direktör. Geçmiş başarıları var, Avrupa'da ismi olan bir hoca, eyvallah.
    Mancini'nin teknik bilgisine, taktiklerine, takımı çalıştırmasına güvenirim. Her zaman bir teknik direktörün sistemini oturtabilmesi için zamana ihtiyacı olduğuna inanmışımdır. Hele ki yeni sezon kamp dönemini geçirmesi önemli.
    Ben şampiyonluk kollamıyorum, ikinciliği kaybetmesin. Artık onu da yapamayacaksa, pek bir anlamı kalmıyor gözümde.

Fakat, genel olarak yanlış bir durum var bence.
    Mancini iyi bir isimdir fakat bu lig için fazla bir isimdir.
    6 yabancı oynatabildiğin bir lig, oynattığın Türk oyuncuların arasında Semih hariç verim alabildiğin yok. Üstüne Selçuk ve Burak gibi isimler dökülüyorlar.
    Seneye bu rakam 5'e düştüğünde yerli piyasası tavan yapacak. Saçma sapan topçuların fiyatı en az 4-5 mio Euro'dan açılacak.
    Şampiyonlar Ligi'ne gidiyoruz, fakat 600 küsür mio borcu olan bir kulübün ligde oynatamayıp Şampiyonlar Ligi'nde oynatmak için alabileceği kaliteli yabancı diye bir lüksü yok.

Bu kısırlık ve FB başkanının yönetimi altındaki TFF'nin olduğu bir düzende, Mancini gibi bir ismin gereksiz olduğunu, ayrıca harcanacağını düşünüyorum. Bu federasyon ve bu kurallar değişene kadar değil Mancini, kim gelirse gelsin Avrupa'da başarı hayal.
    Lig şampiyonluğu mu ? Mancini kalırsa seneye zaten onu elde edecektir.

• mancini bitmiş
  • quote:

1. Türk futbolu küçümsenmeyecek gibi değil. Hiçbir başarımız yok. Dışarıdan bakan adam milli takıma bakar, kupa yok. Milli takımın şu anki sıralaması zaten içler acısı. Dünya Kupası'na falan kaç kere katıldık zaten; 1 mi 2 mi? Büyük liglerde oynayan Türk oyuncu sayısı 1; sadece Arda galiba. Kulüpler bazında da sadece bizim kupamız var o da kupa 2. Ha bir de Süper Kupa işte. 50 yıllık tarihimizi 5 yılda başarmış olan ülkeler var. Yabancı TD'lerde genelde bu sorunu yaşıyoruz, bir türlü kimyamız uyuşmuyor. Guus Hiddink bile(adamın başarısız olduğu takım yok sanırım sadece Fenerbahçe ve Milli Takım var işte) gönderildi. Mancini ise zaten başarısız bir TD idi. Bizde de çok başarılı olduğu söylenemez ama, hemen kellesi vurula, denecek kadar da başarısız değil; FT gönderildiği zamanki gibi abartılı bir şekilde eleştiriliyor. FT gitmesini de hiç istemedim. FT gidince keşke Şenol Güneş gelse dedim de sanırım tepkilerden korktu. Bielsa yine tercihimdi ismi çıkanlardan, gele gele Mancini geldi. Yine de beklediğimden iyi idare etti, tebrik ediyorum bir kez daha buradan. Ben batırır diyordum.

2. Buna katılırım. Türk TD istememin nedenlerinden biri. Bir de bizde Türk-yabancı oyuncular arasında devamlı kamplaşma oluyor. Bunu yabancı nasıl anlasın da çözsün. Türklerin koyun gibi güdülmesi lazım benzeri bir röportajı da vardı. Ben böyle değilim demişti. Türkler biraz duygusal olduğundan yapacak bir şey yok, biraz da böyle olmak zorunda. Bu işi çözemediği sürece başarı gelmez.

3. 4. Bu konular hakkında nötrüm. Saha kenarında bizle beraber çıldırdığı da oldu. Ancak oyuncuları taraftarın önüne atma huyundan vazgeçmesi lazım. Çalışmayan öğrenciyi ailesine şikayet eden öğretmenlere benziyor. Bu tip öğretmenler hiç sevilmez.

Genel olarak bakarsam, bizim taraftar uçuyor; burun göklerde. Mevcut yabancı sınırında en iyi Türkleri toplayıp bir takım yapsan dahi ŞL'de yarı final falan hayal. Milli Takım'ın halinden anlayabilirsiniz durumun vehametini. Biz o Türkleri bölüşmek zorunda kalıyoruz bir de. Kısaca adamı Chelsea'yi eleyemedi diye eleştirmek saçmalık ötesi. Adamlar EPL lideri, Mou var başlarında; FT veya bir başkası eleyebilecek miydi, hayır. Ligde 2. olamazsa eleştirilir ama senenin ortasında gelmiş adam istifa etsin de denmez. Ben de pek ışık görmüyorum aslında onda ama gelen adam da çok başarılı olacağını düşünmüyorum bu sene açıkçası. Seneye sezon başlamadan değiştirirlerse kabulum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

İşte bunu anlamaktan aciz bir taraftar kitlesine sahibiz. Burak-Selçuk efendi bildiğin Mancini'yi yollamak için oynamıyor ya. Bunu görmekten aciz misiniz? Mancini ismi önemli değil. Bu kaçıncı yabancı teknik adam yerlilerin kaypaklığından ayağı kaydırılan? Bıkmadınız mı şu yerli çetesinden.

Gidin tepkinin kralını futbolcuya gösterin. Korksunlar. Altlarına etsin komplocular...

Sabotaj olduğu nasıl belli. Her pastan her koşudan anlayabiliyorsun. Selçuk yiyorsa Terim'e yapsın o el kolu. Yemez tabi. Çünkü bu yerli oyuncular normal insanı duyguları taşımıyor maalesef. Saygı yok. Anca bunları kırbaçla dayakla küfürle çalıştıracaksın. Gözünü korkutacaksın.

Bak şimdi noldu gecelerden gecelere akıyorlar. Sahada da Sergen'den hallice. Ulan Selçuk adam değilmişsin...

kardeşim madem selçukta problem koy yedeğe al yektayı kafanızdan komplo kurmayın.

• roketpasa kullanıcısına yanıt
    Bana kalsa İstanbul'da kalamaz Selçuk artık. Mancini de göremiyorsa bunu o da gidecek.
  • Manciniden iyisi kim cok merak ediyorum istemeyen arkdslar bir soylesin avrupanin en iyi td lerinden biri bizden giderse ya italya milli takimina gider yada yine buyuk bir takimin basina farkindasiniz dimi

• City'deyken 2 kere sans verildi. 2 yil ust ustte 500 milyon euroluk kadroyu CL grubundan cikaramadi

• Selcuk melo degisikligi. Burak yerine Umut degisikligi yeterlidir.komploya gerek yok.takımın motivasyonu kayıp .albayragı getir bir hafta futbolcularla kalsın kendine gelirler.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.