Şimdi Ara

Mancini yeteneksizin tekidir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Futbol hayatı boyunca hiç bir takımda 3-5-2 oynamamış oyuncuları 3-5-2 oynatmak, sol bekleri defansın göbeğinde, belkide lig tarihini en iyi ön liberosunu defansın göbeğinde, sağbek oynayan oyuncuyu sol bek te, genelde sol açık ve sola yakın oynayan oyuncuyu ön libero oynatmaya çalışan bir hoca da ne yetenek olabilir ki? iyi o zamana MANCİNİ yeteneklinin tekidir. Düzen bozmada, takımı çorba yapmada, şapkadan tavşan çıkarmada gayet yeteneklidir. Bu konularda hakkını yemek hakka karşı büyük haksızlık olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wyrdfell

Eskiden bir kaç kişi çıkardı. Klasik neverlate filan işte. Şimdi dahada beter. Okullar açılsada rahatlasak ya. Sadece burasıda değil, diğer takım bölümleride bu halde. Aylardır adını sanını duymadığımız varlıklar türedi. Saçma sapan konular açmalar, ona buna laf atmalar vs. B*ku çıktı forumun...

Sabahtan aksama kadar milliyet,hurriyet gibi gaztelerin transfer haberlerini konu acan kisisin bise forumun b*ku ciktu demissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye taraftar profili rezalet,kimler beceriksiz,rezil diye gönderildi buradan
  • Bir de fake hesaplı troller var. Adamın 2 tane mesajı var konu açıp trollük yapıyor. Sanki anlamıyoruz fake olduğunu. Adminler de haklı banle banle bitmiyor. Sömestr arasında iyice coşacak ergenler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecbur sabretmek zorundayız.

benim moralimi bozan nokta hemen hemen tüm oyuncularda bir isteksizlik var. Avrupa da yine iyi bir oyun ortaya koyarlarsa kusura bakmayın ama bence bunun adı ihanet olur artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Eskiden bir kaç kişi çıkardı. Klasik neverlate filan işte. Şimdi dahada beter. Okullar açılsada rahatlasak ya. Sadece burasıda değil, diğer takım bölümleride bu halde. Aylardır adını sanını duymadığımız varlıklar türedi. Saçma sapan konular açmalar, ona buna laf atmalar vs. B*ku çıktı forumun...

Sabahtan aksama kadar milliyet,hurriyet gibi gaztelerin transfer haberlerini konu acan kisisin bise forumun b*ku ciktu demissin.

Benim gördüğüm haberlerin konusunu açmam nasıl bir kötülük yapıyor foruma? Çok merak ettim gerçekten söyler misin. Ben ne gibi zarar verecek konu açıyorum? Açtığım konular sadece kanıtı olan -ki bununla 1. ağızdan(menajer,yönetici,oyuncu vb.) gelen açıklamaları ele alıyorum- transfer haberleri, röportajlar ve yurt dışı gurur point konuları. Ne zaman herhangi bir gazetenin uydurduğu, takıma zarar verecek bir haberin konusunu açmışım? Bul bakalım merak ettim... Hadi hepsini geçtim. Bak bakalım bir ilk sayfaya toplam kaç tane bu çeşit konum var... Tamam bir yerden yaranız olabilir anlarımda ayıp. Böyle saçma sapan nedenlerle gelmeyin karşıma. Laf sokacaksanız veya beni kötü gösterecekseniz elinizde daha önemli nedenler olmalı.

• mancinin değişiklik yapma konusunda sıkıntısı var nerdeyse her maç ikinci yarı ceyhunu oyuna alıyor ne zoru var bunun ceyhunla anlamadım maç başı primini kazansın eve ekmek götürsün mü diyor nediyor artık anlamadım ki

bu arada mancinin bu sene türkiye liginde başarılı olcağını düşünmüyorum şampiyonlar liginde de drogba iyi oynuyor ve diğer oyuncularda özellikle yabancılar kendini göstermek için daha iyi hazırlanıyor belki onun şansına turu geçeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

mancinin değişiklik yapma konusunda sıkıntısı var nerdeyse her maç ikinci yarı ceyhunu oyuna alıyor ne zoru var bunun ceyhunla anlamadım maç başı primini kazansın eve ekmek götürsün mü diyor nediyor artık anlamadım ki

bu arada mancinin bu sene türkiye liginde başarılı olcağını düşünmüyorum şampiyonlar liginde de drogba iyi oynuyor ve diğer oyuncularda özellikle yabancılar kendini göstermek için daha iyi hazırlanıyor belki onun şansına turu geçeriz

BAkın böyle diyenlere ben bir şey demem saygı duyarım Ve hocam galiba CEyhun'un elinde Mancini'nin kasedi var herhalde başka açıklaması yok

• Mancini'ye yeteneksiz diyen futbolun f sinden anlamıyordur. Ancak şampiyonluğu kaybedersek en büyük sorumlu Mancini ve Ünal Aysal'dır. Futbolcuların en ufak bir suçu yok. Bir takımın kimyası ile bu kadar oynanmaz. Rıdvan'ın dediği gibi sanki basket maçı yönetiyor sürekli oyuncular maç içinde ordan oraya dönüp duruyorlar.
  • quote:

Daha eskidende aynı durumlar vardı. fatih terim dönemindede 2 galibiyte imparator olurdu 1 mağlubiyete hain, halada oluyor , olmayada devam edecek,forum hep böyle yani. Milletin elini bağlayamıyrsun önüne gelen yazıyor.

Şimdi neverlate adlı arkadaşı ortaya atmışsın ama adam başından beri aynı yerde, Fatih terim döneminde de yeri belliydi olaylar çıkıncada ve şimdide.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.