Şimdi Ara

Mancini yeteneksizin tekidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle diyenler var ya ben bir şey demiyorum.

• Öyle diyenler her zaman çıkar 2 galibiyet alsın veya Chelsea yi elesin kral olur
  • Futbol bölümünden iğrendiriyolar insanı. haftaya takım yenince de futbol dehası yapacaklar.
  • Eskiden bir kaç kişi çıkardı. Klasik neverlate filan işte. Şimdi dahada beter. Okullar açılsada rahatlasak ya. Sadece burasıda değil, diğer takım bölümleride bu halde. Aylardır adını sanını duymadığımız varlıklar türedi. Saçma sapan konular açmalar, ona buna laf atmalar vs. B*ku çıktı forumun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Öyle diyenler her zaman çıkar 2 galibiyet alsın veya Chelsea yi elesin kral olur

Potur büyük başarı + almışsın
  • juventus'u elediğimizde mancini nasıl taktisyen, dehaydı halbuki.
  • mancini TSL'de başarılı olamaz. nokta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CENTİLMEN AYKUT KOCAMAN
    7 yıl önce açıldı
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Sabri adamdır adam...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wyrdfell

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Öyle diyenler her zaman çıkar 2 galibiyet alsın veya Chelsea yi elesin kral olur

Potur büyük başarı + almışsın

Tribünlere oynuyorum artık
  • Türk taraftarların çoğunluğu bilmiyor futbolu.Schuster,Del Bosque,Bilic,Aragones,Zico,Rijkaard,Gerets hiçbiri bilmiyor futbolu,hepsi yeteneksiz.
  • Mancini'de suç aramıyorum pek. Oyuncularda iş kalmamış ve mental sıkıntı var. Mancini ile Juventus'u eleyince adamı kral ilan edenler vardı. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Mancini'de suç aramıyorum pek. Oyuncularda iş kalmamış ve mental sıkıntı var. Mancini ile Juventus'u eleyince adamı kral ilan edenler vardı. :)

o oyuncuları ben mi mental olarak hazırlayacam tey allam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böğretmen

quote:

Mancini'de suç aramıyorum pek. Oyuncularda iş kalmamış ve mental sıkıntı var. Mancini ile Juventus'u eleyince adamı kral ilan edenler vardı. :)

Sen ban yesene ya... Ne güzel küfürde ettin patosa en az bi 7 gün rahat ederiz. Niye bu kadar geç onaylıyorlar ki cezaları peh...
  • Chelsea karşısında ne olduğunu göreceğiz. Hadi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wyrdfell

quote:

quote:

Sen ban yesene ya... Ne güzel küfürde ettin patosa en az bi 7 gün rahat ederiz. Niye bu kadar geç onaylıyorlar ki cezaları peh...

senin nedne zoruna gidiyor birader işine baksana sen
  • Chelsea'ye yenilirsek: BEter ol Mancini istifa!
    Yenersek: Bu adam tam bir deha meeennnn
  • quote:

quote:

FT'nin motivasyonu tek silah olsaydı Hollanda'yı da elerdik, Real Madrid'i de. Değil. Kaldı ki sezon başında FT varken yaşadığımız puan kayıpları ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Chelsea'ye yenilirsek: BEter ol Mancini istifa!
    Yenersek: Bu adam tam bir deha meeennnn

Mancini yeteneksizin tekidir
  • Mancini yıllardır edindiği bütün tecrübe ve teknik direktörlük kabiliyetini Juventus maçına karşılık tanrıyla takas etti beyler. Duyum sağlam.
  • Taraftar tarafından yapılan eleştiriler zaten genel olarak bu şekilde olur ,

Bugün her şeye rağmen 1-0 yenmiş olsaydık belki yine eleştiri olurdu ancak bu kadar olmazdı ,

Ancak desteklediğimiz kişileri eleştirmeyeceğiz diye bir mantık yok ,

sonuçta Mancini zekasına ve teknik adamlığına laf etmek zaten hiç birimize düşmez ancak performans güncel olarak övülür ve eleştirilir ..
  • Bir iki sene sabretsek aslında klopp gibi, luce gibi bir ekol oturtabilir bu adam bize. Dinlemiyorlar ki...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.