Şimdi Ara

DEFOL CARVALHAL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorunu hala futbolcularda sanan var.Takım ne yapmaya çalışıyor anlayaan varmı? at topu q7 ye çalım atsın gol atsın at fernandese 2 adam geçsin şut atsın.Böyle sistemmi olur orta saha bomboş.Bakkalı yönetemez bu adam zaten 10 senede 10 takım değiştirmiş adam.
    son olarak bizim taraftar(staddaki) mal.Fernandesi ıslıkladılar şaka gibi ya daha geçen haftaya kadar takımın en iyisi dediğimiz adamı ıslıkladılar.Birde pascal nouma nerden çıktı?

• Ne hikmetse hiç futbolcularda olmuyor sorun, tek taraflı suçlu aramayı, en baştaki büyükbaştan başlayın ve aşağıya doğru inin
    Yönetimde arayın suçu ilk, suçsuz olan var mı böyle bir durumda bakın bakalım. Quaresma bencil ise, Simao oynamıyor ise , Ekrem dingil ise suç sadece Carvalhalde mi?
  • siz de sorunun hocada olduğunu sanıyorsunuz.dünyada artık mbarca ve birkaç takım haricinde düz ama koşan mücadele eden topçularla başarı yakalanıyor.ununu eleyip eleğini asmış futbolcularla oynarsan anca keyfi geldiğinde oynar adam.hava yağışlı olmayacak seyirci iyi olacak deplasmanda olmaz çok baskı var.oldu canım başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Ne hikmetse hiç futbolcularda olmuyor sorun, tek taraflı suçlu aramayı, en baştaki büyükbaştan başlayın ve aşağıya doğru inin
    Yönetimde arayın suçu ilk, suçsuz olan var mı böyle bir durumda bakın bakalım. Quaresma bencil ise, Simao oynamıyor ise , Ekrem dingil ise suç sadece Carvalhalde mi?

+1903
  • YAHU ADAMLAR KOŞMUYO MAL MAL BAKINIYO

HOCA NAPSIN

CARVALHAL Mİ GOL ATSIN

HELE O İBRAHİM TOROMAN YOKMU İYİKİ SAKATLANDI

TİKSİNİYORUM HERİFTEN

BİZİMKİLER TOPU ALIP DÖNENE KADAR MESELA QUARESMA

KAYSERİ YERLEŞİYO
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

siz de sorunun hocada olduğunu sanıyorsunuz.dünyada artık mbarca ve birkaç takım haricinde düz ama koşan mücadele eden topçularla başarı yakalanıyor.ununu eleyip eleğini asmış futbolcularla oynarsan anca keyfi geldiğinde oynar adam.hava yağışlı olmayacak seyirci iyi olacak deplasmanda olmaz çok baskı var.oldu canım başka?

Zannediyorlar ki takımın başına Mourinho gelse fırtına gibi esecek
    Takım futbol namına birşey ortaya koymuyor, koysa dahi hakemlerin müthiş kararlarına mahruz kalyor, her halikarda çokmaz bir yol bu, kurtuluşu yok gibi ;)

• ya şu takımda kim olsa kurtarırdı bugün tamam q7 yi çıkarın simao yu çıkarın. hiç birini savunmuyorum ama ben diyorumki takımın sistemi yok. Sahada ne yapacak bu takım diye bekliyorum tek yaptığı defansta top çevirip en sonunda rüştüye verip rüştüde orta sahaya atıyor ve topu kaybediyoruz.
    Bir tane sistemli atağımızı söylermisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Defol git drogba
    11 yıl önce açıldı
    Hamza hocayı anlamak
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Futbolcuların da elbette suçu var, yönetime hiç değinmiyorum bile nefret ediyorum hepsinden de, bu hocanın da berbat olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Ne kurduğu kadroda iş var ne değişikliklerinde.Hatta değişiklik bile yapmıyor, oyunu okumaktan, oyuna müdahale etmekten aciz.Seyirci gibi o da maçı izliyor çoğu zaman.Takımda kayırılma, ruhsuzluk almış başını gitmiş, bazı oyuncular zaten unutulmuş durumda.Sistem desen ondan eser yok.Umarım Tayfur hoca bir an önce çıkar da kurtuluruz bu adamdan.
  • ibrahim toroman dan tiksindiğim kadar başka oyuncu yok
  • Q7 adam geçecek kaleye vuracak gol atacak yada fernandes adam eksiltecek falan filan anca böyle gol atacak takımın bir tane organize atağı yok bunlar antremanda ne yapıyorlar çok merak ediyorum.
  • hoca maçtan sonra devre arasında ben oyuncuları takım oyunu oynamaları yönünde uyardım onlar uygulayamadılar bu sebepten dolayı kaybettik gibisinden bir açıklamada bulundu ki doğru şeyler söyledi açıklamasında... çok kopuk oynuyoruz aynı tas aynı hamam aceleci futbol devam ediyor bugünkü oyunda hocanın tek suçu amrabat ın karşısına toramanı koymasıydı diğer bütün suç oyuncularındır
  • DİYOZ YA

CARVALHAL Mİ SAHADA GOL ATÇAK

YETENEKSİZ APTAL FUTBOLCULAR VAR BEYİNLERİ ÇALIŞMIYO

İBRAHİM TOROMAN
    EKREM DAĞ GİBİ

TAM BİR REZİLLİK YA

EDU BU MAÇTA İYİYDİ AMA :) BENKİ EDU YA HEP SÖVERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

YAHU ADAMLAR KOŞMUYO MAL MAL BAKINIYO

HOCA NAPSIN

CARVALHAL Mİ GOL ATSIN

TİKSİNİYORUM HERİFTEN

KAYSERİ YERLEŞİYO

Çok basit OYNATMASIN. Yok Toraman şunu yapıyor,yok Simao oynamıyor,yok Q7 çok şahsi, oynatma kardeşim. Mesela hilbert varken sağ tarafta Ekrem miş Toraman mış oynatan adamın futbol bilgisinden değil beyni var mı yok mu ondan şüphe duyarım.
    Ayrıca takımı takım yapmak teknikdirektörün işidir. Takım takım değil, breysel performans rezalet,fizik güç sıfır e bunların hiçbirini sağlayamamışsa teknikdirektör ben geçiyim takımın başına. Ne iş yapar bu adam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

quote:

HOCA NAPSIN

CARVALHAL Mİ GOL ATSIN

TİKSİNİYORUM HERİFTEN

KAYSERİ YERLEŞİYO

Çok basit OYNATMASIN. Yok Toraman şunu yapıyor,yok Simao oynamıyor,yok Q7 çok şahsi, oynatma kardeşim. Mesela hilbert varken sağ tarafta Ekrem miş Toraman mış oynatan adamın futbol bilgisinden değil beyni var mı yok mu ondan şüphe duyarım.
    Ayrıca takımı takım yapmak teknikdirektörün işidir. Takım takım değil, breysel performans rezalet,fizik güç sıfır e bunların hiçbirini sağlayamamışsa teknikdirektör ben geçiyim takımın başına. Ne iş yapar bu adam?

DOĞRU BENDE HİLBERTİ OYNATIRDIM

• Her zaman söylerim asıl defolması gereken hep orda...
  • Bugun gutiyi oynatmasinin sebebi baski diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Bugun gutiyi oynatmasinin sebebi baski diye tahmin ediyorum

baskıylada olsa iyi ki oynattı adamı zaten ikinci yarıya kadar takımı toparlayan oydu eğer oynamasaydı çok daha vahim bir şekilde 3 passız oyun oyunuyor olurduk ki 2. yarı böyle oldu
  • 50 gündür top oynamamış Guti ilk 45dk dk gayet iyi pas yaptı diklemesine.İkinci yarı düştü oyundan e çıkar adam 45 dklık kondüsyonu var demekki al ernst i.70 e kadar beklemek niye? Zaten Guti yi asıl 70 den sonra oyuna almalıydı.
    q7 berbattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Ne hikmetse hiç futbolcularda olmuyor sorun, tek taraflı suçlu aramayı, en baştaki büyükbaştan başlayın ve aşağıya doğru inin

Hocam Toramandan bek yaratıyorsa, cezalı oyuncular varken Tanju Hilbert Ernsti oynatmıyorsan teknik direktör olarak sendede suç var.

Guti formsuz oynatmıyorum diyor ama Simao yada Toramanı hermaç oynatıyor. Kendisiyle çelişiyor.

Edu olmazsa kaleyi bulan şutumuz olmayacaktı bugün.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

quote:

HOCA NAPSIN

CARVALHAL Mİ GOL ATSIN

TİKSİNİYORUM HERİFTEN

KAYSERİ YERLEŞİYO

DOĞRU BENDE HİLBERTİ OYNATIRDIM

Yabancı sınırını hiç düşünmüyosunuz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.