Şimdi Ara

DEFOL CARVALHAL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carvalhal'in yerinde olsam Simao'yu, Queresma'yı, Toraman'ı, Edu'yu çekerim kenara.İki hafta oynatmam en az.Hilbert,Ernst,Fernandes,Guti,Sidnei,Almeida'yla başlarım hep.

Bi' de Julio Alves'i oynatması lazım Carvalhal'in.Aç, savaşan bir oyuncu maçlarına denk geldim.Biraz kasap gibi ama bu da avantaj bu ligde.Ama futbolculara güvendi oynamış, onlar oynamıyorsa kulübeden şut çekecek, pas verecek hali yok adamın.
  • 2 hadta yenıyorsunuz carvalhal iyi adam oluyo bi maç kaybedince ovvvv. Ya arkasında durun yaada şikayet etmeyın arkadaş sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

YAHU ADAMLAR KOŞMUYO MAL MAL BAKINIYO

HOCA NAPSIN

CARVALHAL Mİ GOL ATSIN

HELE O İBRAHİM TOROMAN YOKMU İYİKİ SAKATLANDI

TİKSİNİYORUM HERİFTEN

BİZİMKİLER TOPU ALIP DÖNENE KADAR MESELA QUARESMA

KAYSERİ YERLEŞİYO

Çok basit OYNATMASIN. Yok Toraman şunu yapıyor,yok Simao oynamıyor,yok Q7 çok şahsi, oynatma kardeşim. Mesela hilbert varken sağ tarafta Ekrem miş Toraman mış oynatan adamın futbol bilgisinden değil beyni var mı yok mu ondan şüphe duyarım.
    Ayrıca takımı takım yapmak teknikdirektörün işidir. Takım takım değil, breysel performans rezalet,fizik güç sıfır e bunların hiçbirini sağlayamamışsa teknikdirektör ben geçiyim takımın başına. Ne iş yapar bu adam?

DOĞRU BENDE HİLBERTİ OYNATIRDIM

Yabancı sınırını hiç düşünmüyosunuz

Kaç haftadır 5 yabancıyla oynadık. Avrupa maçlarında bile oynatmıyor(son maç hariç)

• Toplama takimdan basari beklenemez. Sadece ismi var diye oyuncu alinirsa boyle olur. Hangi takimda kadroya girmeyen adam varsa aldik.
  • Başta teknik direktör olmasa da bu kadar oynar Beşiktaş.Adamın bi şey kattığı yok takıma.
  • net bir yanıt veriyorum bu probleme

evet bu ortasaha varken isterse mourinho+ferguson beraber gelsinler yine akibet değişmez
    Bjk yanlış ortasaha ile oynuyor ve yanlış transferler yapılıyor devamlı mücadele etmeyen yıldız denilen oyuncular alınıyor
    ORTASAHA direnci yok-sistemli bir oyun yok-iskelet 11 yok-oynaması gereken ortasaha oyuncuları oynatılmıyor..

bence bjk nin iskelet 11i bu olmalı ve sakatlık ve ceza dışında devamlı beraber oynamalılar
    Rüştü
    ekrem-sivok-egemen-ismail
    ----necip--ernst-fernandez
    müstafa-------------------Q7
    -----------------edu----------

bu takım kolay gol yemez hemde Q7 çok daha verimli ve sağlıklı oynar

mesela bizden bir örnek alex arkasında bu ortasaha varken çok daha iyi oynadı geçen sene
    mehmet-baroni-emre
  • pardon sağbek hilbert olacaktı özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Step-Speed

pardon sağbek hilbert olacaktı özür dilerim

Valla ben olsam denerdim ama pozisyon bulabilir miyiz böyle, çok defansif olmaz mı?
  • carvalhal'den önce guti'nin gitmesi lazım, belki defolup giderse biraz para kazanırız..
    guti keyfi isteyince antrenmana çıkıyor keyfi isteyince oynuyor keyfi isteyince yatıyor..
    8-9 maç oynamamış, bide bunun oynamaya başladıktan sonra da ısınması maç eksiğini gidermesi 11-12 maçı buluyor..
    daha hala guti 'yi savunan var mı merak ediyorum..

benzer şekilde holosko'da acilen gitmesi gerek..kaç senedir yazıyorum holosko'nun bu takımda işi yok..senede bir balıktan iki gol atıyor adam kahraman oluyor, bugünkü maçta adam nerde gören varmı, nerde salak saçma haraketler var orda holosko var..topu saklayamaz, pas atamaz..koşmaktan başka hiçbir özelliği yok anlayın artık..deplasmanda avrupa maçlarında galip skorlarda koy holosko'yu ileride dursun, belki top atılırsa koşar...holosko sadece bu işe yarar başka bir işe yaramaz..

senelerdir söylüyorum bu holosko'yu gitsin diye..guti'yi de geçen sene söylemiştim herkes kalsın derken..
    beşiktaşın artık guti ve holosko sevdasından ne zaman vazgeçecek merakla bekliyorum..ne zaman bir futbo laklı gelecek de şu iki adama kapıyı gösterecek acaba.. gözden geçirin derim..

sdnei-toraman biraz hızlı adamla karşılaşınca darmadağın oluyor, ilk golde toraman bakkala ikinci golde de sdnei manava gitti resmen..

quaresma'nın artık ne yapacağını rakipler öğrenmiş ona göre önlemini almış..çok etkisiz.

orta sahada top çevirme organiasyonu çok eksiğiz, top alışverişlerinde kimin nereye nasıl oynayacağı belli değil, sanki hepsi bu takıma dün transfer olmuş da bugün maça çıkmış gibi..
    bir tane adam gibi gol pozisyonu yok, bu nasıl takım..tüm hafta bunlar ne çalışmış ne yapmış, amaçalrı ne futbol felsefeleri nedir, amaçalrı nedir, yan top mu, ortadan mı nedir beşiktaşın futbol felsefesini anlayabilen gören varmı..
    tek ayakta kalmaya çalışan aurelo..aferin aurello'ya..

carvalhal'e gelirsek zaten orda emanet duruyor, yapabildiği ve yaratmak istediği takım adına ben bu maç hiçbir şey görmedim..zayıf bir antrönör zaten kariyerinden de belli..tayfur hoca gelene kadar idare edeceğiz yapacak birşey yok bu saatten sonra..

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Valla ben olsam denerdim ama pozisyon bulabilir miyiz böyle, çok defansif olmaz mı?

kesinlikle hayır defansif değil çünkü dünyada genel futbol anlayışı zaten bu

ortasaha
    arkada kesici (ernst)
    onun hemen önünde oyun kurucu ve kesiciler (fernandez ve necip 2 sininde hücüm yönleri de fena değil )
    +guti ve simao dan çok daha verimli ve fizik olarak daha iyi oyuncular bence (simao ve guti bitik oyuncular )
    kanatlarda ise 1tarafta hızlı mücadeleci gol özelliği olan müstafa ve diğer tarafta da bu sistemde çok daha verimli olabilecek Q7
    forvette de duvar forvet

kanatların önü açık olduğu için ve ortasaha çok daha dirençli olduğu için 2kanat hilbert ve ismail de çok daha verimli olur çünkü akılları arkada kalmaz
    hemde bjk çok fazla oyuncu değiştiriyor bu da zararlı...iskelet kadro olacak mutlaka
    birde dikkatimi çeken şey guti ve simao saha da hiç bir şey yapmıyor olması

• quote:

quote:

quote:

ortasaha
    arkada kesici (ernst)
    onun hemen önünde oyun kurucu ve kesiciler (fernandez ve necip 2 sininde hücüm yönleri de fena değil )
    +guti ve simao dan çok daha verimli ve fizik olarak daha iyi oyuncular bence (simao ve guti bitik oyuncular )
    kanatlarda ise 1tarafta hızlı mücadeleci gol özelliği olan müstafa ve diğer tarafta da bu sistemde çok daha verimli olabilecek Q7
    forvette de duvar forvet

kanatların önü açık olduğu için ve ortasaha çok daha dirençli olduğu için 2kanat hilbert ve ismail de çok daha verimli olur çünkü akılları arkada kalmaz
    hemde bjk çok fazla oyuncu değiştiriyor bu da zararlı...iskelet kadro olacak mutlaka

Necip pas atamıyor ileriye, ben aldığı topları ileriye olumlu kullandığını görmedim. Çok az yaratıcı oyuncu kalır bence. Kaleye uzak olurlar. Gerçi atak kadro çıksa da bir şey yapmıyor, bir de böyle denemek lazım.

• Beşiktaş koşmuyor

Orta Sahada 4 adam köpek gibi koşmayınca olmuyor,yukardaki yorumları okumadan yazıyorum.Kayserispor defans arkasına iyi sarktı bugun suçlu defans gibi görünebilir ama suçlu koşmayan beşiktaş orta sahası bana göre.

koşmayan takım yenilir.
  • yanlış taktik veya yanlış kadro yüzünden mi döküldü beşiktaş ? yoksa ruhsuz ve ciddiyetsiz oyuncular nedeniyle mi ? aurelio dışındaki yabancıların iş ahlakını sorgulamak lazım. t.direktör ne yapsın ? önümüzdeki maça gençlerle çıkarsa en azından taraftar yürekten mücadele izlemiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

Beşiktaş koşmuyor

Orta Sahada 4 adam köpek gibi koşmayınca olmuyor,yukardaki yorumları okumadan yazıyorum.Kayserispor defans arkasına iyi sarktı bugun suçlu defans gibi görünebilir ama suçlu koşmayan beşiktaş orta sahası bana göre.

koşmayan takım yenilir.

koşan nadir adamlardan ernst var onu da oyuna almıyor..ernst'in gireceği apaçık iken gidip holosko kabiliyetsizini alıyor..
    sanki galibiz kayserispor üzerimize gelip defansında açık veriyor da holosko'yu alıyoruz oyuna..
    bu kadar kötü bir t.direktör olamaz..

kesin içeride de sorunlar var yoksa şu takımın bu kadar kötü oynaması üniversitelerde tez konusu olması gerek..

• quote:

Orijinalden alıntı: soho

quote:

Beşiktaş koşmuyor

koşmayan takım yenilir.

koşan nadir adamlardan ernst var onu da oyuna almıyor..ernst'in gireceği apaçık iken gidip holosko kabiliyetsizini alıyor..
    sanki galibiz kayserispor üzerimize gelip defansında açık veriyor da holosko'yu alıyoruz oyuna..

kesin içeride de sorunlar var yoksa şu takımın bu kadar kötü oynaması üniversitelerde tez konusu olması gerek..

kesinlike.Ernst'in oynamamasına çok şaşırıyorum.Böyle bir adamı bir anda nasıl siliyorlar anlamak güç.
    bence şu tür maçlarda serbestlik verebileceğin 2 oyuncunun oynaması çok lüks quaresma-guti fazla. özellikle maç kondisyonu olmayan guti yerine ernst tercihi beşiktaşa maçı kazandırabilirdi.

tabi bu benim görüşüm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ortasaha
    arkada kesici (ernst)
    forvette de duvar forvet

Necip pas atamıyor ileriye, ben aldığı topları ileriye olumlu kullandığını görmedim. Çok az yaratıcı oyuncu kalır bence. Kaleye uzak olurlar. Gerçi atak kadro çıksa da bir şey yapmıyor, bir de böyle denemek lazım.

arkadaşım sanki sizde ki atak oyuncuları atak yapıyor bunu görmek lazım

necip iyi işlenirse her türlü işi yapacak yetenek var ama oda her türk gibi iyi işlenemiyor

iyi bir fernandez zaten oyun kurma olayını tek başına halleder
    daha diri kalan bir takım ve daha diri kalan q7 de zaten mutlaka gol atar ve attırır

ernst ve necip keşke bizde olsa bizim bu ortasahamızı geçemezlerdi

guti aurelio ve simao ne yapıyor bjk de biri bana sadece bunu söylesin ?

• quote:

quote:

Beşiktaş koşmuyor

koşmayan takım yenilir.

asıl sorun burada bence

bu takımın kapasitesini çok yüksek sanan insanlar var

ancak guti-aurelio-simao bu 3 lü zaten bitmiş
    bunlarsız bjk düşünmeli ve o kapasiteye ve oyunculara göre sistem kururmalı bence..
    ortasaha da koşacak adam yokki

• koşmadığı konusuna katılıyorum... bugün kadroda q7 ve sidnei hariç herkes ya 30'lu yaşlarda yada 30'un üzerindeydi... aurelio ve guti'nin bittiğine de katılıyorum ama simao'yu eklemiyorum; ben ondan hala çok şey bekliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Beşiktaş koşmuyor

koşmayan takım yenilir.

asıl sorun burada bence

bu takımın kapasitesini çok yüksek sanan insanlar var

ancak guti-aurelio-simao bu 3 lü zaten bitmiş
    bunlarsız bjk düşünmeli ve o kapasiteye ve oyunculara göre sistem kururmalı bence..
    ortasaha da koşacak adam yokki

bu takımın kapasitesinin yüksek olduğunu sananlardan birisi de benim..

guti-simao-aurello üçlüsünden guti'nin bitik olduğunu kabul ediyorum, guti'nin ismini bile duymak istemiyorum..lakin simao sezon başından beri yerinde oynatılmıyor, yerinde oynatılsa düzelir..aurello fikrine ise hiç katılmayacağım aurello çoğu maçta iyi, bu maçta da en iyisi aurello..

ayrıca ortasahada koşacak adam var ama oynatılmıyor, erns iyileşti ama oynamıyor, holosko beceriksizine ısrarla forma veriliyor.

t.dirktörümüzde iş yok malesef, yoksa bu kadro şu futbolu oynayacak kadro değil..imkansız.

• Kayseri maçını izlemedim ama bu sene bjk nin 5,6 maçını 90 dakika izlemişimdir. Yorumlara bakmadım ama benim görüşüm takımda çok maç seçen adam var. Bu gurup kafasına esince oynuyo esmeyince yatıyor. Hocada oteriter bir hoca olmayınca (bkz: Delbosque ve babacan yaklaşımı) vurdum duymaz bir görüntü oluyor sahada. Herkes başına buyruk hareket ediyor oyun disiplini 0 saha içersinde. Guti inanılmaz bi pas atıcakta Q7 imkansız trivela çekecekte, fernandes 4 5 kişi çalımlayacakta bjk gol atacak, yoksa geri kalanlar figüran gibi kalıyorlar zaten. Hele İ.Mansızın bile tırnağı olamayacak (o kadar gol kaçırmasına rağmen) Edu mudur nedir tam bir fiyasko.

İyimidir kötümüdür hocaya bişey diyemem (saha içersinde ve antremanlarda taktiği çok iyi veriyorda olabilir) ama saha içersinde takımın hali ortada. Size Alman bir hoca lazım, Shuster geldi bişey olmadı demeyin o Alman kültüründen uzak İspanyolca konusan İspanyol gibi düşünen ve hareket eden birisiydi. Seçeneklerin içersinde en iyi isim (Carvahal sezon ortasında kovulursa) Türkiyeyi çok iyi bilen ve daha 1 sene öncesine kadar ligi iyi takip eden Daumdur. Adamın özel yaşantısındaki sorunlardan dolayı Daumu istemeyenler olabilir ama bir Alman işle özel hayat arasındaki ciddiyeti çok iyi bilir. Şunuda bilmek lazım gelse bile yapabileceği en iyi iş ilk 4 sokmaya çalışmak olur. Sezon ortasında gelipte sabırsızca çok iyi şeyler beklemek taraftar olarak futbolcuları (özellikler yerli futbolcular) strese sokmaktan başka birşeye yaramaz.

Bunlar nacizane izlenimlerimdir polemik yada tartışma çıkarmak için yazılmamıştır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.