Şimdi Ara

DEFOL CARVALHAL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • besıktas a sag bek lazım ve bırde yedek sol bek bugun ısmaıl de yoktu . sag bek ı.toraman sol bek ekrem oynadı bunları beke koyarsan hucum edemezsın karsı takıma.
  • Tayfur Hoca disiplini sağlayamaz diyordum ama takımın başına Carvalhal geldi, iş daha da beter oldu.

Bence yönetim "Carvalhal yardımcı antrenördür ve geçici olarak takımın başındadır" dediği anda bizim çöküşümüz başladı. Hiç bir yabancı futbolcu, yard. antrenör sıfatındaki kişiyi otorite olarak kabul etmiyor. Kafasına göre oynuyor.

Hatayı biz yaptık. Tutuklamalar olduğu anda daimi bir teknik direktör getirecektik. Tayfur Hoca da çıkınca sportif direktörlük vs. bir mevkiye getirilirdi.
  • Carvalhal kötü,yönetim kötü,hakemler,federasyon hepsi kötü anladıkta; Quaresma 5 yaşında çocuklarla maç yapar gibi oynuyorsa,Simao toptan kaçmak için en alakasız yerde duruyorsa,takımda 5-6 kişi kendini Messi sanıyorsa,İbrahim toraman ilk dakikada mal gibi ofsaytı bozuyorsa bunun suçlusu futbolculardır.
  • Ernst'le, Hilbert gibi adamlar nasıl kadroya giremiyor hayret ediyorum. Portekiz'li değiller diye mi acaba?
  • Abi Aurelio Bildiğinizi Stoper oynuyor!!! Bu ne saçma futbol anlayışıdır ya Beşiktaşsın sen Beşiktaş! Necip ortada yok ve zaten ruhsuz olan takımın göbeğindeki kemik gibi adamı alıyorsunuz. Ulan ismail kart cezalısı Tanju oynar diye sevindim adam inatla sola o beyninden özürü olan ekrem gerizekalısını oynatıyor hala ve hala inatla. Eduya sözüm hiç yok zaten adam neyi ispat etmeye çalışıyor acaba? Tekrar oynatıp oynatıp Bundesligaya geri mi döndürücekler o gerizekalıyı. Guti zaten küstü. Q7 tek başına gitmiyor artık. Simao desen ortam zaten b*k diyo kokusunu alabiliyo ortamın oda köşesine çekildi. Bu ruhsuzluğu bu isteksizliği nasıl yenicez arkadaşlar ne yapmalıyız? Yürüyüşse yürüyüş yapalım , parası lazımsa verelim kendimden kserim 100-200-300 nese ben verebildğim kadar veriyim yürüyüşse yürüyüş , takım kendine gelicekse yine İnönüde desibel rekoru kıralım ama şu Beşiktaşlılık ruhu geri gelsin kurban olayım ya

• Beşiktaş Quaresma-Guti-Simao 3'lüsünü oynattığı her maç puan kaybetmeye mahkumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Step-Speed

pardon sağbek hilbert olacaktı özür dilerim

Valla ben olsam denerdim ama pozisyon bulabilir miyiz böyle, çok defansif olmaz mı?

Biz 2009-2010'da

Özer Alex Mehmet
    Guiza

ile 74 puan topladık. Velhasıl gol yememek şart, elbet 1 tane atılır gol.
  • Takımda uyum olması şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Abi Aurelio Bildiğinizi Stoper oynuyor!!! Bu ne saçma futbol anlayışıdır ya Beşiktaşsın sen Beşiktaş! Necip ortada yok ve zaten ruhsuz olan takımın göbeğindeki kemik gibi adamı alıyorsunuz. Ulan ismail kart cezalısı Tanju oynar diye sevindim adam inatla sola o beyninden özürü olan ekrem gerizekalısını oynatıyor hala ve hala inatla. Eduya sözüm hiç yok zaten adam neyi ispat etmeye çalışıyor acaba? Tekrar oynatıp oynatıp Bundesligaya geri mi döndürücekler o gerizekalıyı. Guti zaten küstü. Q7 tek başına gitmiyor artık. Simao desen ortam zaten b*k diyo kokusunu alabiliyo ortamın oda köşesine çekildi. Bu ruhsuzluğu bu isteksizliği nasıl yenicez arkadaşlar ne yapmalıyız? Yürüyüşse yürüyüş yapalım , parası lazımsa verelim kendimden kserim 100-200-300 nese ben verebildğim kadar veriyim yürüyüşse yürüyüş , takım kendine gelicekse yine İnönüde desibel rekoru kıralım ama şu Beşiktaşlılık ruhu geri gelsin kurban olayım ya

Aurelio dün ne zaman stopere yakın oynadı? Dün maçın en iyisiydi, tek başına orta sahayı idare etmeye çalıştı adam

• başkan desen başkan değil, t.direktör desen t. direktör değil..
    futbolcusu 2 ay yatar barda pavyonda gezer taraftarından başkanına kadar kimse birşey demez, 3m euroya adam alırsın gider A2'de oynar, senelerdir sağ bek alınmaz çıkar egemen sağ bek oynar..kafada oyun planı yok strateji yok, quaresma orta yapacak da gol atacaz diye bekleriz..
    daha ne bekliyorsunuz ki bu takımdan..
  • Maçın en iyileri, Egemen,Sidnei ve Aurelio'ydu, Takım koşmuyor, ruhlarıyla değiller sanki sahada, Quaresma 1 adam geçip orta açamadı, Simao bütün kornerleri harcadı, Guti çok etkisiz paslar attı yok gibiydi sahada, Ekrem geri gelmedi kademeye giremedi, İbrahim Toraman müdahalelerde geç kaldı, Fernandes orta sahada yok oldu, Edu çok yavaş kaldı indirdiği bütün topları rakip topladı, Carvalhal çok geç kaldı oyuncu değiştirmekde gol geliyorum dedi izledi.
    Yeni açık ile Kapalı arasında inanılmaz bi uyuşmazlık var, Yeni Açık neyi kanıtlamaya çalışıyor anlamıyorum, Kayseri atakda kapalıya sesleniyorlar. Kapalıda çok fazla karı kız olmaya başladı bağıran eden azaldı. Bu sene ilk 4'e gireriz ama nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CellaTurcica

quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Abi Aurelio Bildiğinizi Stoper oynuyor!!! Bu ne saçma futbol anlayışıdır ya Beşiktaşsın sen Beşiktaş! Necip ortada yok ve zaten ruhsuz olan takımın göbeğindeki kemik gibi adamı alıyorsunuz. Ulan ismail kart cezalısı Tanju oynar diye sevindim adam inatla sola o beyninden özürü olan ekrem gerizekalısını oynatıyor hala ve hala inatla. Eduya sözüm hiç yok zaten adam neyi ispat etmeye çalışıyor acaba? Tekrar oynatıp oynatıp Bundesligaya geri mi döndürücekler o gerizekalıyı. Guti zaten küstü. Q7 tek başına gitmiyor artık. Simao desen ortam zaten b*k diyo kokusunu alabiliyo ortamın oda köşesine çekildi. Bu ruhsuzluğu bu isteksizliği nasıl yenicez arkadaşlar ne yapmalıyız? Yürüyüşse yürüyüş yapalım , parası lazımsa verelim kendimden kserim 100-200-300 nese ben verebildğim kadar veriyim yürüyüşse yürüyüş , takım kendine gelicekse yine İnönüde desibel rekoru kıralım ama şu Beşiktaşlılık ruhu geri gelsin kurban olayım ya

Aurelio dün ne zaman stopere yakın oynadı? Dün maçın en iyisiydi, tek başına orta sahayı idare etmeye çalıştı adam

Abicim Aurelionun en iyi oynadığı maç karşı tarafın iyi oynadığı maçtır. Adam defansın önünde stoper gibi oynuyor. Beşiktaşın bu kadar düşmemesi lazım

• Dün akşam Hilbert'i sağa,Tanju'yu sola koyup formsuz Simao'yu keserek hızlı Mehmet Akyüz veya Holosko'yu oynatmak bu kadar mı zordu ? Hocanın seçimlerine saygı duyuyordum ama bir yere kadar artık...Bundan sonrası benim için hiç bir anlam ifade etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soho

quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

Beşiktaş koşmuyor

Orta Sahada 4 adam köpek gibi koşmayınca olmuyor,yukardaki yorumları okumadan yazıyorum.Kayserispor defans arkasına iyi sarktı bugun suçlu defans gibi görünebilir ama suçlu koşmayan beşiktaş orta sahası bana göre.

koşmayan takım yenilir.

koşan nadir adamlardan ernst var onu da oyuna almıyor..ernst'in gireceği apaçık iken gidip holosko kabiliyetsizini alıyor..
    sanki galibiz kayserispor üzerimize gelip defansında açık veriyor da holosko'yu alıyoruz oyuna..
    bu kadar kötü bir t.direktör olamaz..

kesin içeride de sorunlar var yoksa şu takımın bu kadar kötü oynaması üniversitelerde tez konusu olması gerek..

asıl sorun burada bence

bu takımın kapasitesini çok yüksek sanan insanlar var

ancak guti-aurelio-simao bu 3 lü zaten bitmiş
    bunlarsız bjk düşünmeli ve o kapasiteye ve oyunculara göre sistem kururmalı bence..
    ortasaha da koşacak adam yokki

bu takımın kapasitesinin yüksek olduğunu sananlardan birisi de benim..

guti-simao-aurello üçlüsünden guti'nin bitik olduğunu kabul ediyorum, guti'nin ismini bile duymak istemiyorum..lakin simao sezon başından beri yerinde oynatılmıyor, yerinde oynatılsa düzelir..aurello fikrine ise hiç katılmayacağım aurello çoğu maçta iyi, bu maçta da en iyisi aurello..

ayrıca ortasahada koşacak adam var ama oynatılmıyor, erns iyileşti ama oynamıyor, holosko beceriksizine ısrarla forma veriliyor.

t.dirktörümüzde iş yok malesef, yoksa bu kadro şu futbolu oynayacak kadro değil..imkansız.

sana bir kaç örnek veriyorum benim iyi niyetli ve tahrik etmek için değil sadece rakip takımların sorunlarını söylemek için diğer takımların formların arada sırada yazdığımı tanıyan herkes bilir...

bak sana bir kaç örnek

fenerbahçe revivo rapaiç yusuf ceyhun döneminde ne kazandı ? ve dirençli ortasahalara hep yenildi
    gs jo dos santos-elano- döneminde ne kazandı ? dirençli ortasahalara hep rezil oldular
    bjk de simao guti Q7 Varken hiç bişey kazanamadı ve kazanamaz da bjk eğer gerçekten başarılı olmak istiyorsa
    aurelio-guti-simao yu silecek ve Q7 İÇİN çok iyi bir ortasaha kurup 2yönlü oyuncuların q7ye destek vereceği bir sistem kurmalı ki elinde sağaçık veya sağforvet dışında yeterli kadro da var
    q7 varken ve ona uygun bir sistem varken zaten bjk her türlü gol atar sorun sistem ortasahada dirençsiz takım ve istikrarsız 11 seçimlerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Furko

Ernst'le, Hilbert gibi adamlar nasıl kadroya giremiyor hayret ediyorum. Portekiz'li değiller diye mi acaba?

bende aynı şekilde meraklar içindeyim +necip nasıl 11 oynamaz onu anlayamıyorum
    bakınız gs 1 tek melo takımı nasıl değiştirdi (bence gsnin 1 kaç meloya daha ihtiyacı var )
    futbolu bırakmış adamlarla bir yere varamayız bunu ne zaman öğreneceğiz bende bunu merak ediyorum

bence simao yerine muhammed bile kartır
  • bu takımın oyuncularının geri bekleri ve forvet yedekleri hariç gerisi kaliteli oyunculardan kuruludur..
    guti'yi yazıp duruyorsun, ben guti'yi takımda görmek bile istemediğimi belirttim zaten, bana hala simao-guti-aurello diyip duruyorsun..
    senden çok farklı şeyler çok farklı fikirler söylemiyorum..

bu takım bölgelerinde iyi oyuncu tercihleri yapıp iyi organize olursa (bunu t.direktöe yapar ama t.direktörümüz yetersiz bu yüzden organize olamıyoruz hiçbir bölgede) bu takım ligde 1.liğe oynar..

orta saha demişsin, katılıyorum zaten, bu rezil sarhoş guti'li bir ortasaha çöker zaten ki çöktü..

necip(aurello)-fernandez-ernst'li bir ortasaha daha dirençli bir orta saha olur..yanlarında bir kanatta simao ve diğer kanatta da q7, ileride de almeida..
    kadro budur..

lakin benim anlatmaya çalıştığım sadece kadro değil, bu belirttiğim kadronun iyi organize olması ve pas alışverişleri, birbirini anlaması lazım..bunu da t.direktör yapacak ama yapamıyor, yetersiz bir t.direktörümüz var, asıl sorun da bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

pardon sağbek hilbert olacaktı özür dilerim

Valla ben olsam denerdim ama pozisyon bulabilir miyiz böyle, çok defansif olmaz mı?

kesinlikle hayır defansif değil çünkü dünyada genel futbol anlayışı zaten bu

ortasaha
    arkada kesici (ernst)
    onun hemen önünde oyun kurucu ve kesiciler (fernandez ve necip 2 sininde hücüm yönleri de fena değil )
    +guti ve simao dan çok daha verimli ve fizik olarak daha iyi oyuncular bence (simao ve guti bitik oyuncular )
    kanatlarda ise 1tarafta hızlı mücadeleci gol özelliği olan müstafa ve diğer tarafta da bu sistemde çok daha verimli olabilecek Q7
    forvette de duvar forvet

kanatların önü açık olduğu için ve ortasaha çok daha dirençli olduğu için 2kanat hilbert ve ismail de çok daha verimli olur çünkü akılları arkada kalmaz
    hemde bjk çok fazla oyuncu değiştiriyor bu da zararlı...iskelet kadro olacak mutlaka
    birde dikkatimi çeken şey guti ve simao saha da hiç bir şey yapmıyor olması

Necip pas atamıyor ileriye, ben aldığı topları ileriye olumlu kullandığını görmedim. Çok az yaratıcı oyuncu kalır bence. Kaleye uzak olurlar. Gerçi atak kadro çıksa da bir şey yapmıyor, bir de böyle denemek lazım.

o zaman necip i ernstin yerine al ernsti öne al
    necip kesici olsun

bizden örnek veriyorum mehmet topuz sanki o kadar yaratıcı bir oyuncu mu ?
    ama adam takımın neredeyse herşeyi alex emre gökhan bütün takım iyi oynuyorsa mehmetin payı büyük.
    necip özel birr td ve sistem ile çok daha iyi oynar onu yüreklendirecek bir hoca ve onu iyi çalıştıracak bir teknik ekib lazım

• soho kardeş simao dışında aynı fikirdeyim seninle

ancak simao bitmiş arkadaş ne 11i ya 18e bile zor girmesi lazım
    muhammed demirci bile oynasa daha faydalı olur..
  • geçen sezonun ilk yarısını hatırlayın.

hakan(cenk)
    hilbert(erhan güven)-zapo-toraman(ersan)-deli ibo
    ernst(banko)
    guti-tabata
    quaresma-bobo(nobre)-holosko

dönün bakın maçlara. 50 kat daha iyi futbol oynamadıysak ben de adam değilim. hem de tabata, nobre, erhan, holosko ile.
    bazı şeyler eşşek gibi koşmakla olmaz. eşşek gibi koşmayı pres yapmayı planlıyorsan sen zaten topun hakimiyetini kafanda rakibe vermişsindir. ben diyorum, o milyon euro'ları bana versinler ben de koşmam carvalhal'in sisteminde, koşarsam şerefsizim. 70 metre oyun oynatıyor adam. futbolcular isteksizlikte sapına kadar haklılar. takıma öyle ekonomik bir sistem adapte edilmeli ki hem izleyen keyif alsın hem oynayan oyuncular keyif alsın..
  • muhammet demirci simao'nun yeri gibi açık oynamıyor, fernandes'in bölgesi gibi oynuyor..
    biz kadroyu düzeltmeye çalışırken sen bozuyorsun hoca
    muhammet aurello'nun yeri gibi oynar oynarsa..bu arada dediğim gibi takım organize olursa simao'da oynar ben hala umutluyum simao'dan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.