Şimdi Ara

Mancini = Aykut Kocaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yav he he

Aykut kocamanın belli bir sistemi vardı her maça türlü türlü fantaziler ile çıkmıyordu devre arası saçma sapan 7 8 tane oyuncu alıp 1 tanesini oynatmıyordu rakiple alay edicem diye kendi efsanenizi kötülemeye ne kadar meraklısınız bi bitseniz de kurtulsak
  • cevap yazmayın üsttekini artıl
  • Aykut ersumdan iyi en zor zamanda gørevdeydi
    ona ragmen yari finaloynatti bøle nankørler var.

Emenike yoktu alves yoktu alper yoktu caner fomda degildi. 4 tane 7st dūzey adam geldi takima aykut hocanin elindw bunlar olsa emin ol çok saha iyi oynarirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan aykut kocamanı sen öpte başına koy. bu yorumum mancini ile ilgisi yok beyler, beni ilgilendirmez. ama her fısartta fenerli taraftarın aykuta atıfta bulunması sinirimi bozuyor.

aykut kocaman kesinlikle çok başarılıydı fenerin başında. yarı final oynattı senin takımına. ayiptir be.
  • hadi hepsini geçtim fatih terim başındayken takımın drogbanın, selçukun oyununa bak birde şimdiki oyunlarına bak. bu adam takımı hazırlayamıyor. taktikleri hiç bir işe yaramıyor. ilk chelsea maçındaki hatası bile onun ne kadar vasat teknik direktör olduğunu gösteriyor.
  • Sizi geren ne Mancini bizim Drogba bizim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CENTİLMEN AYKUT KOCAMAN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Stay with us Mancini
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

Aykut ersumdan iyi en zor zamanda gørevdeydi
    ona ragmen yari finaloynatti bøle nankørler var.

Emenike yoktu alves yoktu alper yoktu caner fomda degildi. 4 tane 7st dūzey adam geldi takima aykut hocanin elindw bunlar olsa emin ol çok saha iyi oynarirdi.

copleri alacagina gidip alves. vs alsaydi elini i bagladik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut hoca manciniden daha iyiydi.
  • Arena'da yaptı bir hata Hajro ile başladı ki aslında bu bir hata değildi. Adam oyuna Yekta'yı aldı da İngiltere'ye umutlu gittik, hala sallıyorsunuz adama anlamıyorum sizi. Kötü futbol Mancini'nin eseri değil, oyuncular inanmamış.
  • Aykut Mancini'den iyi diyorlar yahu
  • Webo Drogba'dan iyi diyen taraftardan beklenir. Yok Ersun daha iyi Mancini'den
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Arena'da yaptı bir hata Hajro ile başladı ki aslında bu bir hata değildi. Adam oyuna Yekta'yı aldı da İngiltere'ye umutlu gittik, hala sallıyorsunuz adama anlamıyorum sizi. Kötü futbol Mancini'nin eseri değil, oyuncular inanmamış.

her türlü mağlubiyet antrenörün de suçudur. madem futbolcular inanmamış motive edecek olan da mancini değil mi? ama o ne yapıyor kenarda oturup izlemekten başka? adam o kadar sakin ki ben evde böyle sakin olamıyorum.

antrenör dediğin bağıracak çağıracak sahadaki ölüleri diriltecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Arena'da yaptı bir hata Hajro ile başladı ki aslında bu bir hata değildi. Adam oyuna Yekta'yı aldı da İngiltere'ye umutlu gittik, hala sallıyorsunuz adama anlamıyorum sizi. Kötü futbol Mancini'nin eseri değil, oyuncular inanmamış.

her türlü mağlubiyet antrenörün de suçudur. madem futbolcular inanmamış motive edecek olan da mancini değil mi? ama o ne yapıyor kenarda oturup izlemekten başka? adam o kadar sakin ki ben evde böyle sakin olamıyorum.

antrenör dediğin bağıracak çağıracak sahadaki ölüleri diriltecek.

Tamam Yılmaz Vural'ı getirelim Galatasaray'a Dünya Kupası'nı alalım

Senin dediğin bu işin %5'i-10'u falan. Asıl mesele kenarda bağırıp çağırmadan önce iş yapmak. Bu vakte kadar Mancini elinden geleni yaptı. Deplasmanlardaki oyun tamamen takımın suçu başka bir şey değil. Mancini işini düzgün yapmasa emin ol Arena'daki maçlarımızda da zorlanarak kazanırdır yada berabere kalırdık.

• Aykut basariliydi ama mancini ondan daha iyi.

Ha aykut cikip evet fener bir hata yapti ben fenerli oldugum icin koru korune hatayi savunmam. Shike olmustur ve turk futbolu bundan temizlenmelidir deseydi simdi ona aykut degil aykut hoca yada imparator derdim bir galatasarayli olarak.

• Aykut Kocaman'la Mancini'nin futbol mentalitesi aynıdır. Korkak futbol. Bunu inkar eden de futboldan anlamıyodur.
  • Tek ortak yanları biz Aykut ile kafayı yiyorduk siz de Mancini ile. o kadar.

Allah aşkına, Aykut ile Mancini bir mi gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jennifer L.

Yav he he

Aykut kocamanın belli bir sistemi vardı her maça türlü türlü fantaziler ile çıkmıyordu devre arası saçma sapan 7 8 tane oyuncu alıp 1 tanesini oynatmıyordu rakiple alay edicem diye kendi efsanenizi kötülemeye ne kadar meraklısınız bi bitseniz de kurtulsak

Öyle sisteme tüküreyim. Yine aklıma getirdiniz eski dönemlerimizi bir kötü oldum. Aykut Kocaman ile Mancini kıyaslanamaz. Mancini çok çok daha üst seviyede bir teknik direktör.

Aykut sadece Moyes ile kıyaslanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

quote:

Orijinalden alıntı: Jennifer L.

Yav he he

Öyle sisteme tüküreyim. Yine aklıma getirdiniz eski dönemlerimizi bir kötü oldum. Aykut Kocaman ile Mancini kıyaslanamaz. Mancini çok çok daha üst seviyede bir teknik direktör.

Aykut sadece Moyes ile kıyaslanabilir.

Yav he kardeşim he bazı şeyler kör etmiş gözünüzü sadece amacınız sallamak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.