Şimdi Ara

Mancini'yi oyuncular yakıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mancini'yi oyuncuların yaktığı falan yok, ilk geldiğinde diyordum ki kendi kurmadı bu takımı; oyuncuları o aldırmadı diye. Hala da bunu diyorum, ama sabredilecek kişi olduğunu düşünmüyorum. Başladığı sistemi geçtim, oyuna müdahalelerinden bu anlaşılıyor.
  • Şaka maka 2 yıl önceki hırslı halleri olsa kim bilir ne yapacaktı Mancini...
    Bu adam da haklı adamlar 2 yıl süperdi şimdi hala umut besliyor onlara karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Mancini'yi oyuncuların yaktığı falan yok, ilk geldiğinde diyordum ki kendi kurmadı bu takımı; oyuncuları o aldırmadı diye. Hala da bunu diyorum, ama sabredilecek kişi olduğunu düşünmüyorum. Başladığı sistemi geçtim, oyuna müdahalelerinden bu anlaşılıyor.

+ Kan uyuşmazlıgı var bariz mancini başarılı bir td ama olmadı malesef bizimle. Bizden giderse başarılı olacağı da aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGezzginci
    Mancini'nin kötü bir td olduğunu düşünmüyorum hatta bu lige fazla bile

''Bizim takım bu lige fazla, Sneijder bu kıtanın oyuncusu değil, Drogba zaten samanyolu galaksisi dışından'' gibi anlayışlara sahip olduğumuz sürece ''rüya takım'' kurduğumuzda hayalkırıklığı ihtimali artar. Bkz. Simao, Guti, Fernandes, Quaresma'lı rüya kadronun 4. olması.
  • Hala manciniyi savunanlari gördükçe bunun gibileret mustehaktir diyorum bu takimin hali.Trabzon gumbur gumbur geliyor seneye uefaya gidersek manciniyi savunmaya devam edersiniz. Her takim elbise giyeni doğru duzgun bir insan sanan milletim benim.
    Telles koridor yapmista bursada sabriyi ondan oynatmışmis. Bu manciniyi savunanlarin bir tanesi bile bu adamın berabere giden macta oyuncu degistirmek icin 90+2 yi neden bekledigini aciklamadi aciklayamazda. Zira bi insan evladi bilmiyor bunu msncini disinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

valla rijkaard için de aynı şeyleri söylüyorduk yok servet sabote ediyor yok arda pas vermiyor sonuç ortada.

mancini ile bir sezon daha geçirirsek sadece kovulması 1 sene gecikmiş olacak gibi geliyor.

rijkaard'a verdiğimiz şans falan değildi adamın elinde olan kadroyu öldürdük resmen.

Keita'yı,Topal'ı sattık, istediği Dos Santos'u,Jo'yu yollayıp yerlerine Serdar Özkan,Mehmet Batdal,Pino,Ali Turan gibi oyuncular getirildi Misimovic var birde hiç oynamadan gitti oda ben ona şans verildiğini düşünmüyorum resmen temel atıldı başarısızlık için onun isteklerini değil yönetimin menfaatleri doğrultusunda transferler yapıldı.

forvet hattında Baroş bitmişti, orta sahada BAM vardı vs. ona sunulmayan imkanlar Mancini'ye sunulacaktır beklemekte fayda var.

Galatasaray'ın elinde oyuncu yok diye bahane olamaz. Anadolu takımlarında Arjen Robben oynamıyor. Gençlerbirliği'nin forveti beğenmediğimiz Stancu, gol kralı. Culio Orduspor'un banko oyuncusuydu.
    Yani bizim beğenmeyip yolladığımız oyuncularla adamlar bizden puan alıyor.
    Ayrıyetten devre arası bir sürü oyuncu aldırdı. Takımın ihtiyacı olan bölgeler varken, sen ileriye dönük oyuncu alamassın. Önce kendi eksiklerini kapat, ondan sonra ileriye dönük planlar yap. Chelsea ile eşleşmişiz, üst düzey bir stoper lazımken, sen daha elindeki stoperi gönderiyorsun. Sağ kanadında Hamit sakatlanmış, Aydın sakatlanmış, takıma sağ kanat lazım. Avrupa tecrübesi olmayan Hajrovic'i getiriyorsun. Hadi getirdin oynat bari.
    Yani devre arasında Cl için yapılan hiçbir transfer yok. Telles'in de avrupa tecrübesi yok ama tek başarılı transferimiz o oldu şimdilik.
    Takımda Sabri ve Eboue olmak üzere 2 tane sağ bek var. Gittik 2 tane daha aldık. Tamam Eboue formsuz, o zaman Sabri'yi oynat. Asıl sorunlu bölge orası mı ? Sadece Veysel'i alsan yetmez miydi, Salih'i de alıyorsun.

Haa diyorlar takımı Burak ile Selçuk batırıyormuş. Mancini'de suç yokmuş. Onları zorla oynatan yok. Kadroyu Mancini sürüyor. Oynatmasın o zaman. Devre arasında adam gibi bir tane alternatif forvet alsaydı o zaman.
    Al sana Selçuk'suz, Burak'sız kadro. Forvette de çok beğendiğiniz Ontivero. Burak'tan başka kimi koyabiliyorsan koy.
    Bu kadroya razı olursan yine Mancini suçlu.(Sürsün o zaman bu kadroyu sahaya, suçladığınız Burak ve Selçuk yok işte)
    Bu kadroya razı değilsen yine Mancini suçlu.(Devre arası yanlış transfer yaptığını gösterir)

Ontivero
    Sneijder
    Emre Çolak - Melo - Hajrovic
    Yekta
    Telles - Semih - Koray - Sabri
    Muslera

• Hala manciniyi savunanlari gördükçe bunun gibileret mustehaktir diyorum bu takimin hali.Trabzon gumbur gumbur geliyor seneye uefaya gidersek manciniyi savunmaya devam edersiniz. Her takim elbise giyeni doğru duzgun bir insan sanan milletim benim.
    Telles koridor yapmista bursada sabriyi ondan oynatmışmis. Bu manciniyi savunanlarin bir tanesi bile bu adamın berabere giden macta oyuncu degistirmek icin 90+2 yi neden bekledigini aciklamadi aciklayamazda. Zira bi insan evladi bilmiyor bunu msncini disinda

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

quote:

valla rijkaard için de aynı şeyleri söylüyorduk yok servet sabote ediyor yok arda pas vermiyor sonuç ortada.

mancini ile bir sezon daha geçirirsek sadece kovulması 1 sene gecikmiş olacak gibi geliyor.

rijkaard'a verdiğimiz şans falan değildi adamın elinde olan kadroyu öldürdük resmen.

Keita'yı,Topal'ı sattık, istediği Dos Santos'u,Jo'yu yollayıp yerlerine Serdar Özkan,Mehmet Batdal,Pino,Ali Turan gibi oyuncular getirildi Misimovic var birde hiç oynamadan gitti oda ben ona şans verildiğini düşünmüyorum resmen temel atıldı başarısızlık için onun isteklerini değil yönetimin menfaatleri doğrultusunda transferler yapıldı.

forvet hattında Baroş bitmişti, orta sahada BAM vardı vs. ona sunulmayan imkanlar Mancini'ye sunulacaktır beklemekte fayda var.

Galatasaray'ın elinde oyuncu yok diye bahane olamaz. Anadolu takımlarında Arjen Robben oynamıyor. Gençlerbirliği'nin forveti beğenmediğimiz Stancu, gol kralı. Culio Orduspor'un banko oyuncusuydu.
    Ayrıyetten devre arası bir sürü oyuncu aldırdı. Takımın ihtiyacı olan bölgeler varken, sen ileriye dönük oyuncu alamassın. Önce kendi eksiklerini kapat, ondan sonra ileriye dönük planlar yap. Chelsea ile eşleşmişiz, üst düzey bir stoper lazımken, sen daha elindeki stoperi gönderiyorsun. Sağ kanadında Hamit sakatlanmış, Aydın sakatlanmış, takıma sağ kanat lazım. Avrupa tecrübesi olmayan Hajrovic'i getiriyorsun. Hadi getirdin oynat bari.
    Yani devre arasında Cl için yapılan hiçbir transfer yok. Telles'in de avrupa tecrübesi yok ama tek başarılı transferimiz o oldu şimdilik.
    Takımda Sabri ve Eboue olmak üzere 2 tane sağ bek var. Gittik 2 tane daha aldık. Tamam Eboue formsuz, o zaman Sabri'yi oynat. Asıl sorunlu bölge orası mı ? Sadece Veysel'i alsan yetmez miydi, Salih'i de alıyorsun.

Haa diyorlar takımı Burak ile Selçuk batırıyormuş. Mancini'de suç yokmuş. Onları zorla oynatan yok. Kadroyu Mancini sürüyor. Oynatmasın o zaman. Devre arasında adam gibi bir tane alternatif forvet alsaydı o zaman.
    Al sana Selçuk'suz, Burak'sız kadro. Forvette de çok beğendiğiniz Ontivero. Burak'tan başka kimi koyabiliyorsan koy.
    Bu kadroya razı olursan yine Mancini suçlu.(Sürsün o zaman bu kadroyu sahaya, suçladığınız Burak ve Selçuk yok işte)
    Bu kadroya razı değilsen yine Mancini suçlu.(Devre arası yanlış transfer yaptığını gösterir)

Ontivero
    Sneijder
    Yekta
    Muslera

Kıyasladığın takımların farkındasın umarım Stancu gençlerde oynuyormuş, Culio Ordu'da bu neyin kafası?

Senin rakip olarak düşündüğün adamların kadrosuna bir bak sonra konuş bu konuda TS,FB,BJK hatta bunları geç Rijkaard'ın elindeki kadro o zamanın Gaziantep'inden kötüydü, Hagi geldi o bahsettiğin adamları aldı kadroda doğru dürüst adam yoktu Rijkaard varken.

Ayrıca 1 kelime bile Burak hakkında konuşmadım, devre arasında transfer yapılmamasının sebebide onun formudur son haftalarda çok gol attıi Adam attığı tüm golleri o son devre arasına yakınken attı neredeyse, Drogba iyi kötü oynuyordu takımın forvet ihtiyacı son 2-3 maçtır ortaya çıktı yapmayın allah aşkına ya nereden eleştireceğinizi şaşırmışsınız resmen yok forvet alınmamışmış ihtiyacın mı vardı sanki takır takır atıyordu Burak ve Drogba ikiside tüm gollerini ilk yarı attılar nerdeyse.

Veysel dediğin adam fırsat transferiydi onu hocanın istediği bile şüpheli adamın adı geçmiyordu kulübüyle arası bozuldu getirildi, sağ beke Salih'in alınması planlanıyordu ki bu bir fiyasko ona bir şey demem adam stoper istedi son haftaya kadar kimse istediği transferi yapmadı son çare gidip Burdisso'yu kiraladılar, Tarık'ı istedi alınmadı, Ontivero keza fırsat transferi gibiydi menajerlerin önerileriyle getirildi son güne kadar takımdan gitmesi gündemdeydi kadroda düşünülmediği çok açıktı bunları ciddi ciddi unuttun mu? stoper açığı çok net ortadayken oraya Astori'yi getiremediler ve asıl sorunumuzunda burdan kaynaklandığını Hakan ve Semih her maç ama her maç kanıtlıyorlar sağolsunlar.

neyse daha fazla dil dökmeyeceğim tü kaka mancini helal olsun selçuk adamın dibisin.

• oyle zaten. rijkaard'da da aynisi oldu. simdi lucescuyu isteyenler var ben de gelmesini isterim ama yine ayni olaylarin olacagini biliyorum. karaktersiz tum turk oyuncular manciniden once defolup gitmeli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

quote:

Ontivero
    Sneijder
    Yekta
    Muslera

Kıyasladığın takımların farkındasın umarım Stancu gençlerde oynuyormuş, Culio Ordu'da bu neyin kafası?

Senin rakip olarak düşündüğün adamların kadrosuna bir bak sonra konuş bu konuda TS,FB,BJK hatta bunları geç Rijkaard'ın elindeki kadro o zamanın Gaziantep'inden kötüydü, Hagi geldi o bahsettiğin adamları aldı kadroda doğru dürüst adam yoktu Rijkaard varken.

Ayrıca 1 kelime bile Burak hakkında konuşmadım, devre arasında transfer yapılmamasının sebebide onun formudur son haftalarda çok gol attıi Adam attığı tüm golleri o son devre arasına yakınken attı neredeyse, Drogba iyi kötü oynuyordu takımın forvet ihtiyacı son 2-3 maçtır ortaya çıktı yapmayın allah aşkına ya nereden eleştireceğinizi şaşırmışsınız resmen yok forvet alınmamışmış ihtiyacın mı vardı sanki takır takır atıyordu Burak ve Drogba ikiside tüm gollerini ilk yarı attılar nerdeyse.

Veysel dediğin adam fırsat transferiydi onu hocanın istediği bile şüpheli adamın adı geçmiyordu kulübüyle arası bozuldu getirildi, sağ beke Salih'in alınması planlanıyordu ki bu bir fiyasko ona bir şey demem adam stoper istedi son haftaya kadar kimse istediği transferi yapmadı son çare gidip Burdisso'yu kiraladılar, Tarık'ı istedi alınmadı, Ontivero keza fırsat transferi gibiydi menajerlerin önerileriyle getirildi son güne kadar takımdan gitmesi gündemdeydi kadroda düşünülmediği çok açıktı bunları ciddi ciddi unuttun mu? stoper açığı çok net ortadayken oraya Astori'yi getiremediler ve asıl sorunumuzunda burdan kaynaklandığını Hakan ve Semih her maç ama her maç kanıtlıyorlar sağolsunlar.

neyse daha fazla dil dökmeyeceğim tü kaka mancini helal olsun selçuk adamın dibisin.

Sana daha fazla yazmıyacağım, çünkü ne anlattığımı anlamıyorsun. Adam olana yukarıdaki mesaj fazla bile.
    Senin için son kez 3-5 cümle yazıcam. Gayet açık yazıyorum bak.

Kadro kalitesiz diye bahane olmaz. Puan kaybettiğin Anadolu takımları varya, senin çöplerinle senden puan alıyor. Aklıma ilk Stancu ile Culio geldiği için onları yazdım. Yani bizim beğenmediğimiz oyuncular, Anadolu takımlarında kral olabilen oyuncular. Bu adamların kadrosu senden daha kötüyken, puan alıyorlar. Anladın mı ?
    Rakiplerimiz fb-bjk-ts demişsin. Bu 3 takımın kadrosunun bizden iyi olduğunu varsaydım. Senede 34 maç yapıyoruz, bunların maçlarını çıkar 28 maç kalır. Oyanayacağın 28 maç, senden zayıf takımlara karşı. Konya, Kayseri, Karabük gibi takımlara yenildik, onların kadrosu bizden daha mı iyi ?
    Yaa daha açık anlatamıyorum, umarım anlamışsındır burasını.

Gelelim Rijkaard'ın kadrosuna. Adamın kadrosunda bulunan oyuncular, Elano, Arda, Kewell, Baros, Yekta, Neill, Loric Cana, Insua, Misimovic, Pino, Hakan Balta, Gökhan Zan vs. aklıma gelenler bunlar.
    Bu kadroya mı kötü diyorsunuz ? O zamanlar tutturmuştunuz bir BAM üçlüsü diye. O zamanlarda alternatifler vardı. Yekta ve Cana'nın yedek beklediği zamanları bilirim. Durum böyleyken sanki orta sahada bir tek BAM üçlüsü varmış da, Rijkaard mecburen onları oynatıyormuş gibi algı oluşturdunuz.

Devre arası Telles'e 6 milyon euro veren klüp, Mancini'nin istediklerini almadı diyebiliyorsan zaten transfer konusunda pek konuşmaya gerek yok. Bana diyorsun ki, o fırsat transferiydi, bu fırsat transferiydi, şu menajer transferiydi... Naptın sen yaa ? Şu son cümlelerini bi daha oku istersen. Devre arası transferlerinin hepsine bahane buldun bir cümlede. Helal olsun.

Son olarak takımda o zamanlar forvet sıkıntısı yoktu ama alternatif sıkıntısı vardı. Oyuna sonradan koyabileceğin Umut ve Amrabat(ki oynatılmıyordu ve kiralandı) dışında doğru düzgün hücumcu yoktu. Orta halli yedeğe bir forvet şarttı.

Sen asıl şununla yüzleş. Selçuk mu batırıyor takımı, alternatif yukardaki mesajımda. Burak mı batırıyor, alternatif mesajda. Son dakika Hakan ile Semih'e laf etmişsin. Dany'i ben göndermiştim, kusura bakma.
    Gökhan Zan iyileşti mi bilmiyorum, Koray'ı da keyfimden oynatmıyorum.

Hadi sana kolay gelsin. Takımda Sneijder, Melo, Telles dışında hiçbir oyuncudan tam verim alınamıyor. Bütün oyuncular kötü olamaz öyle değil mi ? Her hafta birilerini suçlayın, asıl adamı suçlamayın. Beğenmediği Amrabat bugün Malaga'da döktürüyor. Beğenmediği Amrabat ile Fatih Terim başarılar kazandı. Sana son yazımdır. Nasıl olsa bunu anlamadığın gibi diğer yazılarımı da anlamayacaksın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Eee madem öyle bu adamların kazma olduklarını bir tek biz mi görüyoruz? Mancini göremiyor mu? Devre arası o kadar oyuncu almışsın, olan olmuş o kadar koy Umut Gündoğan' ı orta sahaya, koy Berk' i sürekli ileriye, Oğuzhan var daha, Ontivero var, Veysel var, Hajro var, iyi kötü Emre Çolak var. Bu adam bunu yapsa helal olsun tüm kazmaları sahadan çekti, koydu gençleri oynatıyor diyeceğiz. Ama yok, hala Ceyhun, hala Umut, hala formsuz Selçuk, hala beceriksiz Burak oynuyor.
    Futbolcuların yaktığı felan yok yani.
  • özcan35 kullanıcısına yanıt
    Cevap yazmayacağımı üstte belirttim ancak zorluyorsun Rijkaard işini geç bir kere artık o konuda konuşmamın bir anlamı yok demek istediğim gayet açık ona verilen şans değildi bir adamın eline Gaziantep'ten bile kötü bir kadro kurup veriyorsan sen o adama şans vermiş olmuyorsun ayrıca transferlerin ne zaman olduğunu, o zamanlar takımların kadrolarını vs. daha tam olarak bilmiyorsun o kısmı bir araştır ondan sonra dediğime geleceksin Yekta dediğin adamda Rijkaard gittikten sonra geldi sen nasıl bu adamı Rijkaard döneminde yedek kulübesinde otururken görüyorsun allah aşkına?

Mancini'nin Astori'yi istediğini sağır sultan duymuş, bu konuda tartışmamız bile abes haberin olsun transfer işi sadece o bonservisi ödemekten ibaret değildi bu oyuncu istendi,üzerinde ısrar edildi ancak alınamadı diyorum sana yok kulüp bonservisini ödemedi,yıllığını fazla buldu vs. gibi bahaneler sunmamışım ki gelip bana şu adama şu kadar para verildi onu istese verirdik gibi bir tez sunuyorsun bana. Ayrıca Veysel ve Ontivero net fırsat transferleriydi bununda açıklamasını yapma gereği duymuyorum. Salih,Hajro vs. patlamış durumdalar şu anda buna birşey dediğim yok zaten.

Kusura bakma bu takım FT dönemindede çok açık bir şekilde alarm veriyordu 6-1'lik rezalette FT zamanında hatırlıyorsundur umarım, ligtede çok iyi oynamıyorduk 5.haftada bırakıp yandaşının yanına kaçtı zaten malum zat ancak ortada parlak bir tablo yoktu ki sen gelip burda işte kimseden verim alamıyoruz falan diyorsun o zamanda alınmıyordu.

Ayrıca Amrabat ile kime ne başarısı kazanmış? kimi yiyorsun sen adam kulübeden çıkamıyordu ve çıkmamasıda gayet normaldi çünkü verimsizdi yine gelse yine verimsiz olacak ortalama anadolu topçusu işte bizde oynayamayacağı çok açık gider Malaga'da,Kayseri'de karşısına açık futbolla çıkılan takımlarda iyi performans verir bize gelmez.

Zaten gidecek Mancini büyük ihtimalle boşa tartışıyoruz kolay gelsin sanada.

• quote:

Umut'un Berk'e pas atmadığı pozisyonu,Bursa maçında Hakan'ın kayışını,Bugün Semih'in hatalarını, Sivas maçında ilk golde yaptığını,Selçuk'un her topu olumsuz kullanması gerektiğinide Mancini belirtti değil mi?

Telles bugün yedekse Bursa maçında sol kanadı koridor yapmasından dolayı yedekti burda herkes hem fikirdi o konuda Telles defansif olarak kötüydü hani? Yedeğe çekince suçlu Mancini mi oldu? Yekta keza Bursa maçında herkesin canla başla mücadele ettiği maçta adını duyan var mıydı allah aşkına 5 tane gol atmışız ne yaptı bu adam? 1 pozisyonda faule maruz kaldı o aklımda bak yalan olmasın 4. gol sanırım topu soluna veriyor.

Ulan artık Sneijder,Melo,Muslera bile bakmış maç sırasında adamların surat ifadelerini görmüyor musunuz? resmen ne işim var benim bunlarla diyor, Telles bugün topu Umut'a verip koşuyor Umut topu arkasına atamıyor onun ordaki tepkisini gördünüz mü? Bi bırakın artık karalamayı, bitirmeye çalışmayı. Zamanında Lucescu,Rijkaard gibi hocalarıda yediniz böyle böyle yaparak şimdi tutturmuşsunuz Lucescu gelsin diye gelse ne olacak? Adam kaç senesini vermiş Shakhtar'a sen sabretmeyeceksin ki yine o adama yine aynı döngü gerçekleşecek.

Anlamazlaaaaaar.

• Orta saha ve defansın hali ortada, adamlar topu ileriye atmayı geç yanına atamıyor defanstakiler kademe bile yapamıyor şimdi bana söyleyin mancini mi bunları yapıyor?
  • Valla kovduracak bunlar Manciniyi amaçları o herhalde

• Umut ayısının attığı pasa bak yiyorduk yine. Önündeki adama pas atmaktan aciz.

• Takım kurgusunu takım ahengini bozmuş bir hoca dururkun ahengsizlik içinde oynamıyor gibi gözüken oyuncuları suçlamak teşhisi yanlış koymaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.