Şimdi Ara

Mandela Etkisi ve Örnekleri (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
24
Favori
58.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mandela Etkisi ve Örnekleri
    Mandela Etkisi ve Örnekleri

Ben sağdaki diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 30 Kasım 2016; 18:59:3 >

• Evet beyler buldunuz o benim, zaman yolcusu benim. Zamanda yolculuk yaparken hızlı gitmişim paçam yanmış, söndüreyim derken monopoly planlarının yapıldığı kartonu kullandım derken çizilen figürün yüzüne gelmiş alevler, mercek gitmiş, gözü tekrar çizmeye çalıştım ama yarı kapalı gibi garip bişi oldu(becetemedim ).
    Pikaçu olayını bilmiyorum, başka zaman yolcuları da var hatta nein armstrong da bi zaman yolcusu.
    Ayrıca 2012de kıyamet kopacaktı ben gittim yüksek bi yerde adını dağlara taşlara yazdım şarkısını çaldım ve meteor bi anda efkarlandı ve yön deiştirerek barlar gezegenine doğru gitti. Teşekküre gerek yok sağlıcakla kalmanız bana yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Orijinalden alıntı: Thesis Statement

quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

quote:

Orijinalden alıntı: rolativity

İnekte hızmayı hatırlayanlar kulaktaki demirlerden yanılıyorlar

Monopolydeki mercek etkisi ise tek kaşın havada olup gözlerin etrafı çerçeve gibi çizilmesi nedeni ile yanılsamadır

Pikachunun kuyruğunda siyahlık hiç yoktu zaten. Kulak uçlarındaki siyahlık algı yaratmış

Bi benmiyim lan normal.....

Buna ne diyeceksin? Bu cok eski bi karikatur. Rahat 3 5 senesi var.

Karikaturist kafasindan mi uydurmus siyah kuyrugu?

Bende net hatirliyorum ki vardi

Benik bildigim pikachunun kuyrugu duz sari ama elektrik carptiginda, kendini cok zorladiginda falan siyahlasiyordu boyle.

Ne zorlaması kardeşim.Bende hatırlıyorum kuyruğunun sonu siyahtı.Amma zorluyorsunuz konudaki doğruları çürütme işini.Bu kadarda gerici olunmaz.O kadar insan fark etmiş kanıt sunuyorlar bir düşün zorla kafanı.Dünyada ne olsa geçiştir mantığı var çoğu insanda.Az sorgulayıcı olun.

Yazdigim mesaji oku once sonra sorgularsin.

Fotograflarda goruldugu gibi kuyrugu siyah degil, benim yazdigim mesaj bu olayi curutmeye yonelikti zaten.

Okuma ve anlama yetengi kazanmadan sorgulamadan bahseden bir bireyin bunu algilamasi beklenemezdi zaten.

• Harbiden bende saga dogru atladigini hatirliyorum

• Adamlar zamanda yolculuk yapıp monopolydeki dayının merceğini mi silmişler hocam onu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Hocam diğerleri bana da mantıklı geldi de bunun tunes olduğundan %100 eminim.

1. Sınıftayken okuma yazmayı ilk öğrendiğim zamanlarda bunlar tv de çıkıyordu. Heceleyerek her defasında okurdum ve eminim ki tunes'du.

Ama ondan da önce (2004-2005) tunes olduysa bilemeyeceğim.

• Jaguar sağa doğru atlıyordu Allah Allah.

B*oku çıktı dünyanın acaba ne dolaplar dönüyor bunlar görünen yüzü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıklı cevaplar yazılmış ama çoğu kişi olayı yanlış anlamış.

biri diyor "geçmişi değiştirince hatırlayamayız",
    40 kişi diyor "beynimiz kalıbına uyduruyor",
    diğerleri de dalgaya almış ya "saçma" diyor ya da "fetö paralel evren ahahahah" diyor.

doğru anlayıp bir cevap yazan yok, ya da ben kaçırdım.

beni üzen olay da kaç tane "o öyle değil şu şu kastediliyor" anlamında mesaj atsam da sadece cevap yazdığım kişi görüyor, diğer herkes konudaki resimlere bakıp, yorumlara bakmadan kendi kafasına göre bir şeyler yazıyor. hayır doğru düzgün söyleyeceğin bir şey yoksa veya anlamıyorsan ne diye yorum yaparsın?
  • Aynen. Birde "Bak görsellere gördün mü yok işte" diyenler var .

• quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

TİNY TOONS vardı bu yüzden TOONS diye hatırlıyor bazıları

• İşin garip yanı ne pikachu çizgi filminde nede google görsellerde nede monopolynin google görsellerinde ne pikacunun kuyrugunda siyahlık var nede monopolynin gözlüklerinde mercek..Ki garip yanı pikacu yıllarca izledim küçükken olmamasına rağmen neden ben siyah hatırlıyorum yada burada siyah diye gözükünce mi bilinçaltıma böyle yerleşti hatırlamadıgım için?
  • Lavachequirit mickey mouse ve monopoly için yemin edebilirim yani o derece emindim
  • yüzüklerin efendisinde köprüden geçerken gandalf aşağı düşerken frodo ve arkadaşlşarına "fly you fools" der. ama herkes "run you fools" diye hatırlar bende dahil. bu şuan aklıma geldi yazayım dedim. hazır yazmışkende googlea baktım mandela etkisi çıktı
  • ne mandrake mi
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Baktın mı hocam ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok artık ya. Hepsini çok iyi hatırlıyorum hatta mickey parmaklarıyla askısını tutuyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saskinlikla okudum, neden bir paralel evren olmasin.?
    1960 ta bilgisayarlarin veri paylasabilmesine sacmalik olarak bakiyolardi.
    2.dunya savasinda enigma'nin yapilabilmesi hayal urunuydu.
    Geçtiğimiz gunlerde tanri parcacigi bulundu ama cok fazla konusulmuyor çünkü insanlar henuz buna hazir degil ve anlam veremiyorlar.
    Paralel evren iddaalarina dogrudur yada yanlistir demeyi dogru bulmuyorum, bilim yuzyillardir insanlari hep sasirtti ve sasirtmaya devam ediyor.
    Cok degil 4 yil once darpa insanlarin hafizalarinin degistirilebilecegini ve bunun bir ciple yapildigini acikladi.

• Jaguar hep öyleydi sağa doğru olan puma.

• Sebep?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.