Şimdi Ara

Mandela Etkisi ve Örnekleri (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
24
Favori
58.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankaralılar için Ulustaki Atatürk heykelinde atın sağ ön mü yoksa sol ön ayağımı havada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 30 Kasım 2016; 22:47:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • What door ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    arka 2 ayaklari

• quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

arka 2 ayaklari

Anlayamamış sın açık açık yazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mona lisanin bi yuzu huzunluydu simdi iki tarafi guluyor.

Bende monopoly konusunda cok saskinim yillaeca oynamis biri olarak.

Yillardir araba kullanan ve wolks sahiplerine sordum kimse o cizgiyi bilmiyor sasirtici.

• Logoyu çizen adama soralım.
  • Beyler, bu ikonlar ve resimler beynimde yavaş yavaş yeni hallerini almaya başladılar. Eski hallerini artık tanıyamamaya başladım, o hüzme ve pikaçu sanki öyle değilmiş gibi gelmeye başlıyor. Yavaş yavaş gerçek hallerini unutup şimdiki hallerini gerçek sanmaya başlıyorum. Başka kimlere oluyor bu olay ?
  • TheFenomen_ kullanıcısına yanıt
    2 gun once konuyu gorup trol sanmistim aga harbi saga atliyordu bu eleman.

• Acaba benmi yanlis hatirliyorun fikrine kapiliyoruz aga suan kafamiz karisti. Bide olayi hic hattlamayip ya ben hatitliyorum o mercek yoktu pikacuda su yoktu diyenler ama en sevdigi gilmin repligini hatirlamayanlar var. Bence hiz hakliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Abi her şey şaka gibi ya

Hocam şöyle bir teori var redditte.

Bütün bunların sebebi zaman yolculuğu. Hani şöyle bir şey vardır gelecekten geçmişe biri gittiği zaman, en ufak bir değişim zincirleme olarak diğer bütün olayları etkiler.

Mesela bi anne markette kasada bebeğiyle birlikte bekliyor bebek kucağında. Kasada arıza çıkıyor biraz beklemesini söylüyor kasiyer. O arada beklerken kadın bi ara çocuğu düşürüyor elinden ve çocuk ölüyor. Kadın bu konuyla ilgili kitap yazıyor

Ama eğer gelecekten o güne bi adam gelmiş olsaydı kasada annesinin bi ön sırasında olsaydı böyle bir olay olmayacaktı ve ne çocuk ölecekti ne anne bir kitap çıkaracaktı.

Bunun mandela etkisiyle alakası şu. Mesela biz monopolydeki adamda mercek var diye hatırlıyoruz. Teoriye göre mercek geçmişte vardı gerçekten. Ama geçmişten gelen bi adam demek ki öyle bir şey yaptı ki domino etkisiyle bu yaptığı şey monopoly logosunu çizen adamın oraya mercek koymasını engelledi. Gelecekten gelen adam bunu kasıtlı olarak yapmıyor tabi yaptığı herhangi bir şey kelebek etkisi gibi bu olayı etkiliyor.

O logoyu çizen adamın merceği oraya koymasını engelleyince o zamandan bu zamana butun tarih değişmiş oluyor ve bütün internetteki logolar, kartonlara basılı logolar değişmiş oluyor

Hocam şu oyunda tıpatıp bu konu geçiyor:

http://www.lifeisstrange.com/

Oynayanlar bilirler, "geçmişteki değişikliğin geleceğe yansıması her zaman öngörülenden çok fazla veya farklıdır."

• quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

ne demek ineğin hızması yok

ben onun hızmasının olduğunu çok iyi hatırlıyorum

beni kandıramazsın

Bende hatırlıyorum. Sırf bu örnekten dolayı saçma bir internet kuramı olduğu anlaşılır.
  • Gelecekten geçmişe geçmişten geleceğe nasıl gidilir böyle bir mantık var mı ya.

Oturup hala üzerinde kafa yoran var. GEçmişe gitmek neyse hani fotograf çekip tekrar tekrar bakmakta bir geçmişe gitmektir yaşadığın şeyi anımsamak o anı beyninde canlandırmak. Ancak asla elle tutulur bir varlık olarak geçmişte tekrar bulunmak için gerekecek güç zaten tüm evreni etkiler bozar. Yani siz doğum gününüzde kendiinizi görmeye gittiğinizi farz edelim orda hiç brşey yapmasanız bile ki yapabilir olma ihtimaliniz bile yok o anda orda bulunmak için harcadığınız enerjinin büyüklüğü evreni çoktan etkilemiş sizin büyümüş haliniz saniyeler içinde yok olmasına sebep olmuştur.

Geleceğe gitme olayını da önce bir insan oğlu bunun teorisini bir kafada yapabilsin ki olacağını iddia edelim.

İnsanlar seçimleri ile birbirine bağlıdır bir yerde bir kelebek kanat çırpınca başka yerde fırtına olur gibi sarmal ve büyüyen etkilerden söz edip bireysel olarak zamanın ilerisine gidebiliyor olmanın mantığı yoktur.

Kimin zamanına gideceksiniz. Siz gidiyorsanız kendi muhtemel bir zamana gittiğinizi varsayın sizin olası bir seçiminizi gördünüz geri geldiğinizde o seçimi değiştirmek için birşeyler yapmanız bile diğer bir çok seçinizi etkileyeceği için tüm varsayımlar da çökmüş olur.
    Bunu birden çok kişinin yaptığını düşünürsek keşmekeş karmakarışık tam bir kaos olan gelecek düşüncesi nasıl akla yatkın olabilir.

Zamanı normal kaynağından akan nehire benzetip geri geri kürek çekince kaynağa olmuşa gitmeyi hızlı kürek çekince de ileri muhtemel olacaklara gitmeyi düşünnenlerin aslında zamanın tam tersine kaynağa doğru aktığını big bank ile sonun başlangıcının yaşanmaya başladığını düşünmemeleri gariptir.
    BAşlangıçta ufak bir zerre olduğun var sayılan evrenin şimdide genişliyor tabiri ile ancak kendi kısıtlı algımıza göre düşünce oluşturduğumuzu aslında ilk hali olan toplanma ufalma zerre olma haline geçtiğini söyleyen bilim insanları da mevcuttur.
    Keza farzeledelim geleceğe gidiliyor buna ne denli yüksek enerjiye ihtiyaç duyacağımızı bu enerjinin geçmişe gitmek gibi evreni kozmik düzeni nasıl etkileyeceğini hiç hesap etmiyor edemiyoruz.

Bu tip saçma gaza getirici bu elbisenin rengi neydi gibi goygoylar gündemi değiştirmek algıları farklı yöne çekmek için ortaya atılmış beyin aldatıcı virallerdir.

Hiç duymayan varsa veya duyup bilen bu amerikada ki pizza olayı olsun daha bir çok yönetici zümresinin çirkinlikleri olası muhtemel savaşların gündemden düşmesi için ortaya atılmış zihin karıştırıcı durumlar.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Bugun okudugum en kayda deger yaziydi. Her ne olursa olsun pizza skandali unutturulmaya calisiliyor. Ama bu olayla bu kadar basit şeylerle degil, daha cok savas soylemleri, parti secim ve yeni guncel haberlerle bu yapiliyor mesela multeci krizi gibi.

• İlk başta adamın gözünde mercek vardı diyorsun ve bilinç altımız o şekilde çiziyor resmi.Daha sonra aslında yoktur diyorsun ve beyni kandırıyorsun.Olay bundan ibaret.
  • Zaman çizgisini değiştiren Barry Allen'dır. Namıdiğer The Flash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 30 Kasım 2016; 23:40:41 >
  • Coherence
    http://www.imdb.com/title/tt2866360/

SPOILER ------
    --
    --
    --
    --
    --
    --
    --
    --
    --
    --
    --

filmi izleyenler bilir ayrı ayrı evlerde herkesin güvenlik resmi vardı misal pin pon topu , şamdan, kitap vs ....
    kadın evlerin birinde sorduğunda herkes farklı cevap veriyordu bu aklıma geldi...
  • Anlamadığım şey neden şimdi bu logolar karikatür ler neredeyse 20 yıldır var neden şimdi dikkat ettik bunlara daha yeni mi geldi aklımıza monopolydeki amcada mercek olmadığı.

• ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    Aha dayıya sor ve Hugo ya küfreden çocuk
    Ayrıca Ayna Ayna söyle bana yokmuş orijinali Sihirli ayna söyle banaymış.

• Eski bir monopoly kutum vardı, bakmya gittiğimde olduğu yerde değildi 😰😱 korkuyorum 😣

• Ben ciddi ciddi Mickey Mouse'un parmakları askılarında ayaklarını yere vurduğu bir sahne hatırlıyorum, Webtekno'da da yazıyor aynısı gözümün önünde var o hatta şu resimdeki çizimi ile vardı o sahne. Hiç mi hatırlayan yok ?

Mandela Etkisi ve Örnekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassin2016 -- 1 Aralık 2016; 0:34:10 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.