Şimdi Ara

Mandela Etkisi ve Örnekleri (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
24
Favori
58.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "antarKtika" imiş aslı. ben "antartika" olduğuna çok eminim.
  • gandalfthepurple G kullanıcısına yanıt
    Bunun Mandela Etkisiyle alakası yok. Genel bir hata. -de ekinin ayrı yazıldığını bilmemek gibi. Doğru yazılışı "Antarktika"dır, hep öyleydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım şu bu firmalarda çalışan elemanlar değişikleri ne zaman ve nasıl farketti. Kutulama yapıyorlar ve bir anda logodaki altın halka kayboluyor insan panik yapmaz mı ki ortalığı ayağa kaldırması lazım.Bir açıklama gören oldu mu firmalardan sonuçta bunlar hala üretimde olan ürünler.
  • Alın size mandela etkisi.

Ben ağlarken gözyaşı akar sanıyodum meğersem gözleri kapatıp ğıyğıyğıy diye bağırmakmış.

Mandela Etkisi ve Örnekleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Beyleeeerrr gaza geldim bak simdi cok guzel konu

Ama ters algi pikacunun kuyrugunun baslangici kahverengi bir kac yapimda degisebilir farkli cizmislerdir.Pikacuda falso yok Micky mouseta da yok

Monopoly benim kafamda kaldi o kadar

Zamanlar arasinda gecebilen tek sey yercekimidir daha gelismis medeniyetlerden varliklar bunu kullanarak paralel zamanda degisiklik yapabilirler

Interstellar izleyip gaza gelmiş bi kişi daha. Çok gülüyorum şöyle cevapları okurken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

Bu ne o zaman.

Özlediğimiz bildiğimiz pikaçu bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

quote:

Orijinalden alıntı: samochu

Ya millet jaguar saga dogru degil miydi kafayi yicem

Arabanın üstünde sağa doğru

Şununla karıştırıyor olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

Bir gün kahvaltida La Vache peynir yiyorum. Sembolu kafama takildi. Burnundaki Sarı Halka. Dikkatle baktim tum yemek boyunca ciddiyim full baktim neden bilmiyorum. Ama %100 eminim ki o boganin burnunda sari halka vardi. Dersiniz beynin oyunu falan filan da kupeleri gri iken burnundaki halkayi nasil sari hatirliyorum ? Herseye yemin ederim cok iyi hatirliyorum. Suan sok olmus durumdayim.

Hocam yalniz değilsin.herkes o şekilde hatirliyor.Ben 90 lardaki halinide biliyorum onda da vardi.

Karperle ortaklıkları varmış...belki bir ara o şekilde hızmalı çıkmıştır diyecem de,bu olayı ilk çıkartan yabancılar...onlar da demiş önceden vardı şimdi yok diye

La Vache Qui Rit 80 lerdeki reklamda da gözükmüyor.....deli demiyeceklerini bilsek Bel Türkiye'yi arayıp sormak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 1 Aralık 2016; 16:30:34 >

• Fazla şağapmamak lazım.
  • Pikachuda siyah çizgi falan yoktu öyle resimdeki gibi ucunda, sapsarıydı ucu kuyruğun.Saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

O teknoloji Türkler tarafından bulundu ise şimdi övündüğümüz geçmişimiz demekki değişmeden önce fiyasko idi.

Lakin hiç bir yabancı millet kalkıp Türkleri güçlü gösterecek tarihi değişiklik yapmaz.

Dünya tarihi Türk tarihinden ibaret değil ki ? Belki de Dünya Savaşlarına müdahale edildi ? Özellikle Nazilere karşı ?

• Bu konuda yeni türedi

Saçmalık, zaman yolculuğu falan filan dan dolayıymıs...
    Canı sıkılan insanların şaşırmak istemesinden doğan saçma bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: Anton Maupassant

Paralel evrene ne zaman geçtik beyler

daha geçemedik. 15 temmuzda geçme denemeleri başarısız oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Abi her şey şaka gibi ya

Hocam şöyle bir teori var redditte.

Bütün bunların sebebi zaman yolculuğu. Hani şöyle bir şey vardır gelecekten geçmişe biri gittiği zaman, en ufak bir değişim zincirleme olarak diğer bütün olayları etkiler.

Mesela bi anne markette kasada bebeğiyle birlikte bekliyor bebek kucağında. Kasada arıza çıkıyor biraz beklemesini söylüyor kasiyer. O arada beklerken kadın bi ara çocuğu düşürüyor elinden ve çocuk ölüyor. Kadın bu konuyla ilgili kitap yazıyor

Ama eğer gelecekten o güne bi adam gelmiş olsaydı kasada annesinin bi ön sırasında olsaydı böyle bir olay olmayacaktı ve ne çocuk ölecekti ne anne bir kitap çıkaracaktı.

Bunun mandela etkisiyle alakası şu. Mesela biz monopolydeki adamda mercek var diye hatırlıyoruz. Teoriye göre mercek geçmişte vardı gerçekten. Ama geçmişten gelen bi adam demek ki öyle bir şey yaptı ki domino etkisiyle bu yaptığı şey monopoly logosunu çizen adamın oraya mercek koymasını engelledi. Gelecekten gelen adam bunu kasıtlı olarak yapmıyor tabi yaptığı herhangi bir şey kelebek etkisi gibi bu olayı etkiliyor.

O logoyu çizen adamın merceği oraya koymasını engelleyince o zamandan bu zamana butun tarih değişmiş oluyor ve bütün internetteki logolar, kartonlara basılı logolar değişmiş oluyor

Dediğin şey bu mu oluyor hocam?

• WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Hocam miki deyince direk o baş parmağıyla çektiği askılar geliyor aklıma enteresan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitkatta tire hiç yoktu zaten. Düşününce bile itici geliyor göz uyumu açısından. Her neyse olayı az çok anladım galiba.
  • Bende bunu hızması var diye hatırlıyordum..

• Mandela etkisi falan değil arkadaşlar. Yok öyle birşey. Bir kaç örnekle açıklayayım. Mesela monopolydeki adamın tek gözünde gözlük varmış. Arkadaşlar bu gözlük başından beri yoktu. Neden size öyle geliyor söyliyim mi? İnternette, sanal ortamda, televizyonda bize ingiliz zengin adamları yada emlakçıları hep tek gözlükle tanıttılar. Haksız mıyım? Hiç bir insan monopolydeki adamın gözüne dikkatlice bakmaz gözlük var mı yok mu diye. O yüzden uzaktan kabaca baktığımız için beynimiz bunu bilinçaltımıza böyle yerleştiriyor ve aklımızda öyle geliyor. Sonra biri çıkıyor diyor ki "Öğğ öğğğ mandela efekti öğğ öğğ" Yok öyle birşey abi. Pikachunun kuyruğunda siyahlık varmış yok olmuş. Hadi ya. O pikachunun evrim geçirmiş hali Raichu da olmasın. İkiside zaten birbirine benziyor. (Dipnot: Pikachu nun kuyruğunun ucunda değil kuyruğunun vücuduna bağlandığı kısımda siyahlık vardır) Yani durum böyle. Beynimiz dikkatlice bakmadığımız için nasıl düşünmemizi istersek öyle yorumluyor.

• 25.kare tekniginden ileri gelebilir.

• Eski fan çizimlerinde niye kuyruk siyah o zaman diyenlere gelsin.

Pokeimam'ı bilen bilir. Orada sarı ve gayet de normal duruyor.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.