Şimdi Ara

mandrake linux 10.1 sata sorunu galiba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar k8n sli platinum ankarta mandrake kurmaya calisiyorum 80 gb sata hd var.Hersey normal gidiyor dili seciyorum, lisansi kabul ediyorum diyorum, nvraid yukleniyor lutfen bekleyiniz diyor yarim saat bekliyorum yaklasik hic bir faaliyet yok oyle bekliyor hd'nin bir bolumunu linuxExt2'ye donusturdum yine ayni.Acaba nerede yanlis yapiyorum forumda arastirdim birsey bulamadim onun icin konu actim yardimlariniz icin tesekkurler simdiden.

• arkadaşım le2005 veya daha üst bir sürüm ile denersen sorun olmaz sanırım benim alette sata ile sorun yaşamayan nadir dağıtımlardan.
  • Cok tesekkur ederim. Suse linux 10.1'i indirip kurdum sorun vermeden kurdu ama sanki surekli hd'yi kullaniyor gibi acaba bunu nasil kontrol edebilirim.Acemiyimde linux hakkinda windows gibi gorev yoneticisi falanda yok.Birde hic program-driver vs.. kuramiyorum(ses kartini tanimadi mesela) arastirdigimda(forumdada arastirdim) bakiyorum pek cok sey var ama karisik hic bir sey anlamadim acaba kisa ve oz sekilde nasil kurulum yapacagimi anlatabilirmisiniz acemiyim linux'te ilk defa kullaniyorum. Sagolun tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsir2001 -- 5 Ağustos 2006; 15:57:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: simsir2001

Cok tesekkur ederim. Suse linux 10.1'i indirip kurdum sorun vermeden kurdu ama sanki surekli hd'yi kullaniyor gibi acaba bunu nasil kontrol edebilirim.Acemiyimde linux hakkinda windows gibi gorev yoneticisi falanda yok.Birde hic program-driver vs.. kuramiyorum(ses kartini tanimadi mesela) arastirdigimda(forumdada arastirdim) bakiyorum pek cok sey var ama karisik hic bir sey anlamadim acaba kisa ve oz sekilde nasil kurulum yapacagimi anlatabilirmisiniz acemiyim linux'te ilk defa kullaniyorum. Sagolun tesekkur ederim.

kısa ve öz anlatacak demek. Öğle birini bulursan benimde haberim olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative 4.1 kurulum
    18 yıl önce açıldı
    Windows 8.1 Grafik sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.