Manesin basından beri vardık simdide varız felsefemiz YANLIZ KURT YENİLMEMELİ maneisn sayılı pleyerleirnden BozkurtKursad 2 kez hack yemesine karsın gene tüm güçle sadece özel insaların clanında yanınızda izleyen herkeze yorumları için teşekkür ederim
Youtubede yaptım yorumumu
eyW dostum saol bu kadarmı yorum
idare eder
güzel aslında kralı ne yapmaya çalışmış anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: _ceset_
idare eder
Sende bişiler paylaşda görelim
kral orada dönüp dalmak yerine kacmayı tercih etti buna vurgu yaptık
Manesde olanlar bilir ender legal carlardan biriidir iki kez hak yemesine ve bütün itemlerin gitmesine karsı bu video azmı
bi selam bile almayan adamsın bişiy demiyorum san( MiCRoDruMMeR)sanki para istiyoruz eski günlerin hatırına selam werdik cevap veren yok
bi selam bile almayan adamsın bişiy demiyorum san( MiCRoDruMMeR)sanki para istiyoruz eski günlerin hatırına selam werdik cevap veren yok
O kadar çok kendimizi kaptırıyoruzki inan kasten yapılmıs bişey dğeil hiç bir zman hiç kimseye zararımız olmamıstır bilirsin yardıma ihittyacı olanada her zman yaptımızıda bilirsin eğer farkında olmadan alındıysan özür dileirm
yaptıgın vs lerdeki asaslar ezik ti combodan anlamıor cogu ama kralı güzel benzetmisin
vs lerdeki tekli mminör benim çiftli ise abim asaslar normald eiki kişi oynayıp veya debuf malice daalan insanlar he playerlik olarak ezik olabilriler ama item olarak hepsi benden üstün kralıda çok kez kestik bu serferde videoluk kescektik ama pirestleri olmayınca town :) wiaoorlara bu yüzden uyuz oluyorum pirestler ölünce town insan bi dalar düya item bide lvl farkı var aarda dimi
quote:
Orjinalden alıntı: KIRIKKILIC@
quote:
Orjinalden alıntı: AgentSimit
O kadar çok kendimizi kaptırıyoruzki inan kasten yapılmıs bişey dğeil hiç bir zman hiç kimseye zararımız olmamıstır bilirsin yardıma ihittyacı olanada her zman yaptımızıda bilirsin eğer farkında olmadan alındıysan özür dileirm
tamam kardeş saolasın kusura bakma
bence güzel
bnm arkadas bu adamı kestı onumde adı CaosDarkSoldier kesmedı dıyebılcenmı?
quote:
Orjinalden alıntı: 1mS0Sorry_MANES
bnm arkadas bu adamı kestı onumde adı CaosDarkSoldier kesmedı dıyebılcenmı?
Gördünüz gibi iki kişi oynanıyor arkadasına söle letter yollasın özel vs yapalım eğer yerse
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KIRIKKILIC@
quote:
tamam kardeş saolasın kusura bakma
Gerçekten bu deidğin çok aklımı karıstırdı eğer bi kırgınlığın olduysa bilki istemiyek olmustur kesinlikle çok fala youn oyun oynaandığından bir anlık strede gözden kacmıstır tekrar özür dielirm
Teşekkrüler emeğe saygı bu kadarmı bu forumda insan bi msj yazar
mause comboyu bir türlü sevemedim
quote:
Orjinalden alıntı: IlDestilI
mause comboyu bir türlü sevemedim
Önemli olan bence yaptığın kestiğin adamlar ne şekilde yaptığın önemli dğeil yanılıyorumuyum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme