Şimdi Ara

Manes BozkurtKursad Özel istek üzerine vs videosu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=-d7HAO_rab8

Manesin basından beri vardık simdide varız felsefemiz YANLIZ KURT YENİLMEMELİ maneisn sayılı pleyerleirnden BozkurtKursad 2 kez hack yemesine karsın gene tüm güçle sadece özel insaların clanında yanınızda izleyen herkeze yorumları için teşekkür ederim

• Youtubede yaptım yorumumu
  • eyW dostum saol bu kadarmı yorum
  • idare eder
  • güzel aslında kralı ne yapmaya çalışmış anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ceset_

idare eder

Sende bişiler paylaşda görelim

kral orada dönüp dalmak yerine kacmayı tercih etti buna vurgu yaptık

Manesde olanlar bilir ender legal carlardan biriidir iki kez hak yemesine ve bütün itemlerin gitmesine karsı bu video azmı
  • bi selam bile almayan adamsın bişiy demiyorum san( MiCRoDruMMeR)sanki para istiyoruz eski günlerin hatırına selam werdik cevap veren yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biliom bu adamı hatta boot u +9 fp
    gusel vıdeo
  • quote:

Orjinalden alıntı: AgentSimit

bi selam bile almayan adamsın bişiy demiyorum san( MiCRoDruMMeR)sanki para istiyoruz eski günlerin hatırına selam werdik cevap veren yok

O kadar çok kendimizi kaptırıyoruzki inan kasten yapılmıs bişey dğeil hiç bir zman hiç kimseye zararımız olmamıstır bilirsin yardıma ihittyacı olanada her zman yaptımızıda bilirsin eğer farkında olmadan alındıysan özür dileirm
  • yaptıgın vs lerdeki asaslar ezik ti combodan anlamıor cogu ama kralı güzel benzetmisin
  • vs lerdeki tekli mminör benim çiftli ise abim asaslar normald eiki kişi oynayıp veya debuf malice daalan insanlar he playerlik olarak ezik olabilriler ama item olarak hepsi benden üstün kralıda çok kez kestik bu serferde videoluk kescektik ama pirestleri olmayınca town :) wiaoorlara bu yüzden uyuz oluyorum pirestler ölünce town insan bi dalar düya item bide lvl farkı var aarda dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIRIKKILIC@

quote:

bi selam bile almayan adamsın bişiy demiyorum san( MiCRoDruMMeR)sanki para istiyoruz eski günlerin hatırına selam werdik cevap veren yok

O kadar çok kendimizi kaptırıyoruzki inan kasten yapılmıs bişey dğeil hiç bir zman hiç kimseye zararımız olmamıstır bilirsin yardıma ihittyacı olanada her zman yaptımızıda bilirsin eğer farkında olmadan alındıysan özür dileirm

tamam kardeş saolasın kusura bakma
  • bence güzel
  • bnm arkadas bu adamı kestı onumde adı CaosDarkSoldier kesmedı dıyebılcenmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mS0Sorry_MANES

bnm arkadas bu adamı kestı onumde adı CaosDarkSoldier kesmedı dıyebılcenmı?

Gördünüz gibi iki kişi oynanıyor arkadasına söle letter yollasın özel vs yapalım eğer yerse
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KIRIKKILIC@

quote:

tamam kardeş saolasın kusura bakma

Gerçekten bu deidğin çok aklımı karıstırdı eğer bi kırgınlığın olduysa bilki istemiyek olmustur kesinlikle çok fala youn oyun oynaandığından bir anlık strede gözden kacmıstır tekrar özür dielirm

• Teşekkrüler emeğe saygı bu kadarmı bu forumda insan bi msj yazar
  • mause comboyu bir türlü sevemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

mause comboyu bir türlü sevemedim

Önemli olan bence yaptığın kestiğin adamlar ne şekilde yaptığın önemli dğeil yanılıyorumuyum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.