BİR GÜN PAZAR FAKAT DİER GÜN NE ACABA BİLGİSİ OLAN WARSA YAZSIN LTF..
fire drake geldkten sora dlw nin pek bi anlamı yok bence 30-59 czsi devamlı bi dlw gibi lwlini 59 yap orda kas dlwden daa ii full time dlw
tmm lvl ımı hemen 59 yapım :Pp benim lvl kasmama gerek yoq lvl 63 ben manesteki dlw savasının gününü merak ettim..
hata bendeki böyle bi topic actım başka bir konuda topic acsam sn de msj atarlardır ..Örneğin:f9-0000000-kosp-photoshop-
madem 63 sün dlwyi nabcan bunun için topic acılırmı
Buglardan yararlancam..ZZZzZZZ
O kadar ezik warken bu forumda bi dlw yi bilmıolar ya..Bende bu foruma geldim belki bilirler diye..Anlayan anladı..
dlwleri sadece eziklermi bilir?? ezik zaten ayrı bi konu kim ezik ayrıca bu forum dier forumlar gibi deildir burda bugdan yararlananların koxper lerin dupecilerin yeri yoktur.
All Lunar Wars will start at 3 AM, 9 AM, 6 PM yani TR saati ile 13, 19, 04 te (öğle 1, akşam 7, gece 4)
DARK LUNAR WAR (ezik savaşı dediğimiz savaş) ARES - çarşamba, pazar DIEZ - perşembe, pazar XIG - pazartesi, pazar BERA - çarşamba, pazar CYPHER - perşembe, pazar OLYM - pazartesi, pazar EDANA - çarşamba, pazar MANES - perşembe, pazar PATHOS - pazartesi, pazar LOGOS - çarşamba, pazar
All Dark Lunar Wars will start at 3 AM, 9 AM, 6 PM yani TR saati ile 13, 19, 04 te (öğle 1, akşam 7, gece 4)
Not : Alıntıdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme