Şimdi Ara

MANESDE +7 SHARD VE +1 Keküri RİnG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Manesde Bu gün 400m Den +1 keküri ring, 1.430milyar +9 dex ring +7 chitin verip +7 shard aldım. Sizce iyi etmişmiyim yorumlarınızı bekliyorum

• kazık 1 milyar vermişin olm napıyon ama bimiom manes piyasasını
  • 1.430 milyar mı.Xigenonda 750m yaws
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrStrOnG

Arkadaşlar Manesde Bu gün 400m Den +1 keküri ring, 1.430milyar +9 dex ring +7 chitin verip +7 shard aldım. Sizce iyi etmişmiyim yorumlarınızı bekliyorum

Satan iyi satmıs geceleri m1 e gir shard+7 ler tezgah da
  • +7 shard 15 gb rahat bulunabilio manesta. o yüzden pahalıya gelmiş sana baya. kekuri +1i 350ye bulabilirsin
  • quote:

Arkadaşlar Manesde Bu gün 400m Den +1 keküri ring, 1.430milyar +9 dex ring +7 chitin verip +7 shard aldım. Sizce iyi etmişmiyim yorumlarınızı bekliyorum

LoL ! Manes piyasası 1 gün ( dupe faciası ) yüzünden bitti . Fiyatlar çok yükseldi gerçekten ama 1 haftaya kalmaz düşer bekleseydin keshke afedersin ama kazığın babasını yemişsin
  • sen naaaptınnnnnnnnnnn insan alcmadan önce sorrar burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: XsiperX

quote:

YAWAS VE DESTEKLİ SALLA MANESTE DUPENİN PATLADIĞI GÜN HARİÇ HİÇBİR ZMAN SHARD +7 TEZGAHA DÜŞMEDİ

• areste 600m shard
  • quote:

Orjinalden alıntı: cofusion

quote:

quote:

YAWAS VE DESTEKLİ SALLA MANESTE DUPENİN PATLADIĞI GÜN HARİÇ HİÇBİR ZMAN SHARD +7 TEZGAHA DÜŞMEDİ

Arkadasım gördügüm şeyi neden sallayım veya bana bi getirisi var mı yok. Ben shard +1 reserve i tezgah da gördüm.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cofusion

quote:

quote:

Arkadasım gördügüm şeyi neden sallayım veya bana bi getirisi var mı yok. Ben shard +1 reserve i tezgah da gördüm.

sürekli geceleri moradondayım ama hiç tezgahta görmedim

• bundan 2-3 hafta önce tezgaha koyuyolardı +7 shard 999dan.
  • Her gece tezgah ta olacak die bi kural yok. Ben sadece gördügümü söyledim. Ama inanki gördüm.
  • quote:

tarama olucak diye bi beklenti var. keşke ondan sonra alsaydın itemleri
  • naaptın sen ya içim gitti walla
    kazık yemişsin ..
  • tarama bende bekliyom bakalim ne olacak :D ama olmaz bence dupe edenin gene yanina kar kaldi :D
  • hocam fiyat konusunda bşi diyemicem manes i bilmediğim için..ama bence yanlış zamanda almışsın..ortalık full dupe imiş maneste..inn e itemleri we paraları bırakıp relog yapınca itemler dupeleniomuş bi kac gün öncesine kadar..oda sadece manes te.. bilmem anlatabildimmi
  • manesin piyasasını bilmiyom ama bence buyuk bit kazık yemişşin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Revenge

1.430 milyar mı.Xigenonda 750m yaws

edenada 1,5milyar
  • manes piyasası son zamanlarda çok pahalılaştı oyüzden normaldir bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.