Şimdi Ara

Maneste 76 LVL fs +7 (rebirth +1) li asas satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çarı satılığa yeniden çıkardım. önce ki talipli vazgeçtiğini söyledi ''parayı cartu curta harcadım'' :S

evet çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum. çarı alacaklar eklesin ### 06.31@windowslive.com #####

çarda undy set - fs +7 - 26k np - vardır %40 exp

### 06.31@windowslive.com ###
    ##### 0506 483 0272 ####
    tekrarla söylüyorum. oyalıcak olan şimdi den: İnternet Explorerın Dosya Düzen Görünüm vs vs olan yerin üstünde GERİ butonu var . ya da onların en sağında KAPAT butonu (yeni pencerede açıyosa) walla hemen tıklasın.

ÇARIN GİZLİ SORUSU CARU CURTU - E-MAİL ADRESİNDE SORUN YOKTUR.

Çara sadece #### 150 TL ##### istiyorum ---- (150 ytl ye shard + 8 mi alırsınız ya da fs + 7 li 76.4 lvl çar mı : )

pazarlık yapanı direk msn den silerim. bu fiyattan aşşa inemem.

haydi rasgele.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheDAYI

arkadaşlar çarı satılığa yeniden çıkardım. önce ki talipli vazgeçtiğini söyledi ''parayı cartu curta harcadım'' :S

evet çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum. çarı alacaklar eklesin ### 06.31@windowslive.com #####

çarda undy set - fs +7 - 26k np - vardır %40 exp

### 06.31@windowslive.com ###
    ##### 0506 483 0272 ####
    tekrarla söylüyorum. oyalıcak olan şimdi den: İnternet Explorerın Dosya Düzen Görünüm vs vs olan yerin üstünde GERİ butonu var . ya da onların en sağında KAPAT butonu (yeni pencerede açıyosa) walla hemen tıklasın.

ÇARIN GİZLİ SORUSU CARU CURTU - E-MAİL ADRESİNDE SORUN YOKTUR.

Çara sadece #### 150 TL ##### istiyorum ---- (150 ytl ye shard + 8 mi alırsınız ya da fs + 7 li 76.4 lvl çar mı : )

pazarlık yapanı direk msn den silerim. bu fiyattan aşşa inemem.

haydi rasgele.

Öncelikle hayırlı satışlar ...
    Fakat birader bu ilanın içindeki "çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum" ve " yok ger git pencereyi kapat" falan çok çocukca ve bu ilana olumsuz bi hava katmış biraz daha bence kelimelere dikkat et satmak istiyosan charını

• ya bi kişiye satcaktım sırf söz verdim die, birisi üniversiteden arkadaşım olmak üzerede , üç kişiye sattım dedim gelgörki. abi kusra bakma almıcam çarı. ve bunu 1 hafta sonra söylüyor. ben ankarya gitmek için bilet te aldım ehe anladın şimdi sen beni :) bi de havası önemli değil be kardeşim almak isteyen olunca terslicek değilim ya böyle yazdım çünkü gerçekten alıcak olan gelsin die.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDAYI

ya bi kişiye satcaktım sırf söz verdim die, birisi üniversiteden arkadaşım olmak üzerede , üç kişiye sattım dedim gelgörki. abi kusra bakma almıcam çarı. ve bunu 1 hafta sonra söylüyor. ben ankarya gitmek için bilet te aldım ehe anladın şimdi sen beni :) bi de havası önemli değil be kardeşim almak isteyen olunca terslicek değilim ya böyle yazdım çünkü gerçekten alıcak olan gelsin die.

Anlıyorum kardeşim benimde charlarım var taliplileri var kesin alıcam diyip dönenler çok dediğin gibi.Benimkisi senin charı daha kolay satabilmen için bi tavsiyeydi

Allah hayırlı müşteriler nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prostaglandin F2 Alfa -- 18 Şubat 2009; 10:13:40 >

• teşekkür ederim saolasın sana da kolay gelsin iyi satışlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64+9 sosun spear ve 72+9 sword
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.