Şimdi Ara

MANESTE ÇOK ACİL TAKAS 2 UNİQ STAFF TAKAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER +7 WRATH OF ERNEİON VERİP +8 LİGHT OF ERENİON ALCAM ÖNERİLER NEDİR HENÜZ TAKAS GERÇEKLEŞMEDİ

• Arkadaşım o adam 3 gundur onu satmaya çalışıyor sana şöle söyleyeyim eğer lr mage olup kullancaksan al mukemmel bi stafın olur ancak ticaret yapıcaksan kalsın alma derim.
  • Ya manyakmısın hemen al ama silinme imkanını bilmiyorum beramusa +7 lr erniona +7 wrath of erenion ve + 21 gb veriyorlar .
  • bence sakın verme
  • haklısın silinme ihtimalinden almıyacağım milletim itemler patır patır gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

Ya manyakmısın hemen al ama silinme imkanını bilmiyorum beramusa +7 lr erniona +7 wrath of erenion ve + 21 gb veriyorlar .

Beramusu bilmem ama maneste çok değerli woe +7 lr erenion +6 tezgaha düşmek üzere +7 side 17 gb falan
  • alma
  • +8 light eranionum olck varyaaaa hemen light mage stafla üflesem adam 1 saat kitlenck
  • ALMADIM bencede woe daha güzel sarılı turunculu morlu hem flame daha yüksek vurur kasarkende lightı kasması zor olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

Ya manyakmısın hemen al ama silinme imkanını bilmiyorum beramusa +7 lr erniona +7 wrath of erenion ve + 21 gb veriyorlar .

woe için linghting erenion + 21gb istiyorlar
  • 1 ay once +5 woe yi 13 gb ye sattıgımı biliyorum 40 m den aldıgım yesil kutudan cıkmıstı :)
  •  MANESTE ÇOK ACİL TAKAS 2 UNİQ STAFF TAKAS

Özelliklerini merak edenler baksın diye birde ss koydum ama sana tavsiyem wreath of Erenion dan vazgeçme derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-328F93D37 -- 1 Haziran 2007; 16:41:17 >
  • kesinlikle WOE +7 si bile mukemmel
  • arkadasım su aralar uniq dupesı yapıldı 1478 de vardı 1 gun surdu arkadan 1479 u cıkardılar yukse ıhtımal due ama manesde pıyasa cok dustu bu arada manesde re +8 dual md satılıktır nickim 1ntik4m
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.