Şimdi Ara

Manga hakkındaki görüşlerim değişti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: proteus

quote:

Orjinalden alıntı: Greenleaf

poff adamlar özenti başka bişey değil. 2. bir albüm çıkarırlarsa fiyasko olduklarını anlarsınız

2. albümlerinde böyle linkin park özentisi gibi cıkmıcaklar yanlız haberiniz olsun
    o ilk albüm içinde ve türkiye bu tarzı bilmiodu alıştırmak için böyle bi özentilik yapmak zorundaydılar
    2. albümde görün bakalım nasıl olacak
    ben evdeki ses i ve gangsta paradise ı yorumladıklarını dinledim herifler gercekten süper
    ee tabe cengiz yok müslüm dinleyenlere boş gelir tabe bu tarz
    birde bişi sorcam
    30 mayısta anadolu üni. yaz senliği vardı dimi oraya cıkıcaklardı
    dışardan katılım oluomu oraya bende gelmeyi düşünüom da :))

Herhalde beni tanımıyorsun.İmzama ve başka yerlerdeki postlaramıa dikkat et arabeskle ilgim yoktur olamaz da.Gangsters paradise dir onun aslı bu arada bilmeden konuşma.Merak etme dinledim o parçayıda tamamen özenti bir grup 2. albümleriyle tamamen rezil olacaklar.

• BN MANGAYI BAYA TUTTUM HATTA BU ARALAR WAZGEÇİLMEZİM DİYEBİLİRİM BNCEDE UZUN SÜRELİ OLCAKLAR GİBİME GELİYO
  • bence tek tek üniversite üniversite dolaşıp dünyaya zor açılırlar!!!
    biraz medyayla haşır neşir olsunlar!!!!benim görüşüm gayet eleştiriye açık sanırım saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Daha önceleri mangayı linkin parkın taklidi basit bir grup olarak görüyordum.DÜn üniversitede konsere geldiler ve harika bir performans sergilediler.YAbancı parçaları özellikle gangste's paradise ı süper yorumladılar ve kalıcı olacaklarını hatta dünyaya açılacaklarını bana kanıtladılar.
  • mp3 lerini dinlemiştim sevmemiştim..Bi konserde alt grup çıktılar bi bakim dedim bi değişim olmadı bende valla...Hala saçma bi grup olduklarını düşünüyorum...
  • kendi tarzları var.. ama ben sevmiyorum........ kurban-duman-morveötesi seviyorum
  • proteusun söyledikleri mantıklı aslında.2. albümleri böyle olmassa bende onları sevmeye başlarım ama yine aynı olursa proteus un dediklerini yapmadıklarını gerçekten özenti olduklarını düşünür nefret etmeye dewam ederim.
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• biraz sonra şu yukarda kafa sallayanların başı döncek birbirlerine çarpmaya başlıycaklar 1-2 tane yeterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 14 Mayıs 2005, 21:18:17 >
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • kusenn bak azalttım kafa sallıyanları üstdekinde daha azz yada peki bu iyimi

• Manga metal grubu değildir karıştırmayalım.Pentagrama asla benzeyemezler onların tarzı numetaldir arkadaşlar.Numetal rap-metal karışımı bişeydir.
  • hadi ya bilmiyodukk sanki nu metali şuyu buyu pentegrama zaten benzeyemezde..........

Manga metal grubu değildir karıştırmayalım.Pentagrama asla benzeyemezler onların tarzı numetaldir arkadaşlar.Numetal rap-metal karışımı bişeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kee_p -- 15 Mayıs 2005, 2:01:36 >

• Gerçekten Gangsters Paradise'ımı sötlediler ???, MP3 olarak dinleme gibi imkanımız varmı ??? çok merak ettim ya...
  • helal be sonunda birini buldunm bu grubun ne kadar poqtan olduğunu göremiyo millet yaww
    quote:

Orjinalden alıntı: Greenleaf

poff adamlar özenti başka bişey değil. 2. bir albüm çıkarırlarsa fiyasko olduklarını anlarsınız

• YA BENDE MANGAYI ÖNCE LİNKİN PARK ÖZENTİSİ ZANNEDİYODUMDA NEDEN DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YAPMIŞ OLMASINLAR DİYE 1 DÜŞÜNDÜM VE CANLI PERFORMANSLARINI İZDİM VE ŞÖYLE DİYORUM MANGA 10 NUMARA BE
  • quote:

Orjinalden alıntı: beorn26

quote:

Orjinalden alıntı: Baha_RIP

quote:

Orjinalden alıntı: beorn26

bakalım nasıl olacak 23 ünde osmangazi üni bahar şenliklerine geliyolar göreceğiz bakalım. 1 mayıstaki eal çiğbörek gününde haberim olmadıydı buna gidecem.

30 unda da anadolu'ya geliyolar...
    ben buna giderim herhalde...

iki eylül çok uzak ya. geçen sene şebnem ferah konserinden dönmek işkenceydi.inanamayacaksın belki ama yolda otobüsle gelmiş bi tanıdığını gördü arkadaş ta öle döndüydük. yoksa 10 kişiydik hangi araba alsın. otobüse oradakileri almayınca adam otobüsü yumrukladı gençler.
    eskişehir i yuvaları bellediler zaten. bu ay 3. kez gelecekler.ii olur inşallah. electromagnetics ten çıkmama rağmen konsere gittiğime değsin.

benim büyük ihtimalle otobüs sıkıntım falan olmaz...
    benim abim giderse arabayla gider...
    beni de götürüp getirir...
    ama arkadaşlarla bi kaçamak yapalım dersek otobüse bnebiliriz...

• quote:

Orjinalden alıntı: Wish10

Manga çok iyi bir grup bence.Şarkılarıda güzel.

katılıyorum parcları guzel..
  • dün konsere gittim. çok da ii değillerdi . konseri bitmeden terkettik.gangstas paradise ı da pek ii sölemediler. hatta sonunda adam acıların çocuğu moduna girdi. arabesk gibi söledi.
  • manga sıradan 1grup diyordum. rock-n dark için trabzon ktu ye geldiler. onlardan once 2grup daha çıktı.. sonra manga çıktı.. rammstein - du hash, deftonesden 1parca, blue dan certain folts sonra türk alternative rock gruplarının sarkılarındanda soylediler.. ve en sonunda bir kadın çizeceksin.. adamların sahne performansı harika bence. gruptaki dj 30dakka gibi techno verdi.. valla zevkli geçti. cok iyi sahne performansları
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.