Ben bunu daha önce söylemiştim ama herkes o kadar önyargılıydıki..
belki cok iddalı konusuyorum ama bence manga turkiyede bir numara
Evet bence de Manga çok iyi bir grup. İnsanlar şu önyargılarını bir kenara bırakmalı!
ilk cıktıkları tv deki sacma yarışmada mükemmellerdi muhtesem bir rock gırtlagı vardı ama işadamı mı muzik adamımı oldukları belli olmadığından aptalca bi şarkıyla cıktılar para muziğide kirletti yarışmada biz rock grubuyuz diyorlardı simdi diyemiyorlar cok kaset satalım diye pic bir muzik türü gelistırmısler yada oluşturmuslar dıyelım
maNgaTr.com reklam olcak ama manga için açılan ilk ve rakipsiz fan sitesi. hepinizi beklerim.
Daha önceleri mangayı linkin parkın taklidi basit bir grup olarak görüyordum.DÜn üniversitede konsere geldiler ve harika bir performans sergilediler.YAbancı parçaları özellikle gangste's paradise ı süper yorumladılar ve kalıcı olacaklarını hatta dünyaya açılacaklarını bana kanıtladılar.
bencede öyle...
tarzları degişik bunu şarkılarından anlayabiliyorz.
ne canlı performanslarını sevdim, ne şarkılarını, ne tarzlarını, ne de müzikal anlayışlarını... ayrıca bu adamlara metalci diyip metal müziği düşürmeyelim, arada dağlar kadar fark var...
5 para etmezzzzzzzinanın bana...manga isini bile çalmışlar anaına yuhh.>>anime manga
hocalar niye hortlattınız konuyu bea... ben de diyom çok eski konu bu ama gene mi açmışlar diye
Adamlar yeni bir şeyler yapalım Türkiyedeki müziğin gelişmesine katkımız olsun diyorlar, ama bazı ön yargılı insanlar destek değil köstek olmaya çalışıyor! Neyse biz MaNga'nın sonuna kadar yanındayız! Çok iyi bir grup bence, elemanların da hepsi birbirinden yetenekli.
quote:
Orjinalden alıntı: Cernunnos
ne canlı performanslarını sevdim, ne şarkılarını, ne tarzlarını, ne de müzikal anlayışlarını... ayrıca bu adamlara metalci diyip metal müziği düşürmeyelim, arada dağlar kadar fark var...
metalci diyen yok zaten / onlar kendi tarzlarını oluşturdular !..
manga süper heavy metal yapıyo
quote:
Orjinalden alıntı: Nu Metal Fan
quote:
Orjinalden alıntı: Cernunnos
metalci diyen yok zaten / onlar kendi tarzlarını oluşturdular !..
OLUŞTURMADILAR HAZIR ALDILAR.............
MaNga her türlü hakareti yazanlar en sevdiği grupları yazsınlar o zaman (A) eeee yazan yok mu (Q) (AQ) Ozaman ne dinliyorsunuz.Nilgünmü yoksa Acıların ÇOCUĞU EMRAH MI! Duman mı! ne aq
quote:
Orjinalden alıntı: duman.aydin
MaNga her türlü hakareti yazanlar en sevdiği grupları yazsınlar o zaman (A) eeee yazan yok mu (Q) (AQ) Ozaman ne dinliyorsunuz.Nilgünmü yoksa Acıların ÇOCUĞU EMRAH MI! Duman mı! ne aq
ne bu celallenme bi alakan falan mı var grupla da bu kadar üstüne alındın.?
quote:
Orjinalden alıntı: spotlightkid
bu saatten sonra aynı türde müzik yapacak başka bir gruba ne denecek manga taklidi mi?
hatırladığım kadarıyla DH da mangaya gıcık olan çok insan vardı.manga bir boşluğu doldurdu nedense en çok linkin parkçılar bozuldu.
bence iyi oldu manganın çıkışı.
neden illa karalama yoluna gidersiniz anlamam varmı türkiyede böyle bir gurup yok
bunun keyfini çıkartma varken neden bu kin ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme