aynı linkin park yakında cezayla da düet yaparlar tam olur (ben bu lafı bi yerde duydum ama...) neyse dinlemeyiz olur biter
baydınız artık manga geyikleri
ÖZENTİ DEĞİLDİR
abartmayın işte Kısaca LİNKİN PARK
quote:
Orjinalden alıntı: angelotti
abartmayın işte Kısaca LİNKİN PARK
anladıkta resim ne alaka
linkinparkın yanından bile geçemez
manga linking parkın tarzını beğenmiş belkide bu yüzden esinleniyor. ama linking parkta kendi müziğini icat etmedi tabi onlarda esinleniyor. çünkü bunun adı müzik esinlenmeden yapamazsın.
ta kendisi
Önce Linkin Park dinleyin ardından da Manga .. Bir müddet sonra Winamp'a bakacaksınız : ''Hala Linkin Park mı dinliyorum ?'' diyerekten
quote:
Orjinalden alıntı: Paxil
manga linking parkın tarzını beğenmiş belkide bu yüzden esinleniyor. ama linking parkta kendi müziğini icat etmedi tabi onlarda esinleniyor. çünkü bunun adı müzik esinlenmeden yapamazsın.
linking park ne ya linkin park
ya arkadaşlar bir harfin bu kadar sorun yaratacağını bilseydimtopiciği açmazdım. Ayrıca ÇOOOOOOOOOOK kötü ve baya bir espiri yapmışın sen arkadaşım. + unutmadan gece çekilen mesaj o kadar oluyo napıyım görmemişim ve zaten sana illede yorum yapdiyen olmadı !!!!!!!!
özenti demeyelim de esinlenmiş diyelim sonuçta insanlar bu işe emek harcıyor haklarını yemeyelim
bu tartışılırmı hiç tabiki ozentiler ama musikleri yınede fena diil
linkin park=b.k manga da b.k un ozentisi yani dahada b.k
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
Önce Linkin Park dinleyin ardından da Manga .. Bir müddet sonra Winamp'a bakacaksınız : ''Hala Linkin Park mı dinliyorum ?'' diyerekten
sence manga linkin kadar iii ha..bence o mertebeye erişmeleri için daha çok çalışmları gerek..
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
quote:
sence manga linkin kadar iii ha..bence o mertebeye erişmeleri için daha çok çalışmları gerek..
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
quote:
Birader sen yanlış anladın beni ben onlar kadar iyi demek istemedim . Onları taklit etmişler dedim
taklit etseler bile dinlerken farkları emin ol anlaşılıyo..