Şimdi Ara

MANGA LINKIN PARK ÖZENTİSİMİ SİZCE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Linkin Park
  • aynı linkin park yakında cezayla da düet yaparlar tam olur (ben bu lafı bi yerde duydum ama...)
    neyse dinlemeyiz olur biter

• baydınız artık manga geyikleri
  • ÖZENTİ DEĞİLDİR
  • abartmayın işte Kısaca LİNKİN PARK

• quote:

Orjinalden alıntı: angelotti

abartmayın işte Kısaca LİNKİN PARK

anladıkta resim ne alaka

• linkinparkın yanından bile geçemez
  • manga linking parkın tarzını beğenmiş belkide bu yüzden esinleniyor. ama linking parkta kendi müziğini icat etmedi tabi onlarda esinleniyor. çünkü bunun adı müzik esinlenmeden yapamazsın.
  • ta kendisi
  • Önce Linkin Park dinleyin ardından da Manga .. Bir müddet sonra Winamp'a bakacaksınız : ''Hala Linkin Park mı dinliyorum ?'' diyerekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paxil

manga linking parkın tarzını beğenmiş belkide bu yüzden esinleniyor. ama linking parkta kendi müziğini icat etmedi tabi onlarda esinleniyor. çünkü bunun adı müzik esinlenmeden yapamazsın.

linking park ne ya linkin park
  • ya arkadaşlar bir harfin bu kadar sorun yaratacağını bilseydimtopiciği açmazdım. Ayrıca ÇOOOOOOOOOOK kötü ve baya bir espiri yapmışın sen arkadaşım. + unutmadan gece çekilen mesaj o kadar oluyo napıyım görmemişim ve zaten sana illede yorum yapdiyen olmadı !!!!!!!!
  • özenti demeyelim de esinlenmiş diyelim sonuçta insanlar bu işe emek harcıyor haklarını yemeyelim
  • bu tartışılırmı hiç tabiki ozentiler ama musikleri yınede fena diil
  • linkin park=b.k manga da b.k un ozentisi yani dahada b.k
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Önce Linkin Park dinleyin ardından da Manga .. Bir müddet sonra Winamp'a bakacaksınız : ''Hala Linkin Park mı dinliyorum ?'' diyerekten

sence manga linkin kadar iii ha..bence o mertebeye erişmeleri için daha çok çalışmları gerek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Önce Linkin Park dinleyin ardından da Manga .. Bir müddet sonra Winamp'a bakacaksınız : ''Hala Linkin Park mı dinliyorum ?'' diyerekten

sence manga linkin kadar iii ha..bence o mertebeye erişmeleri için daha çok çalışmları gerek..

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Birader sen yanlış anladın beni ben onlar kadar iyi demek istemedim . Onları taklit etmişler dedim

• taklit etseler bile dinlerken farkları emin ol anlaşılıyo..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.