ya linkin park la aynı tadı vermiyo o kadar benzer deil yani
Bu arada benim gözümde Linkin Park'ın Manga'dan farkı yok İkisini de sevmem
bence de linkin park özentisi ama bu ülkede bu müzik ilk defa denendi onlar linkin park ın özentisi olacak ama diger bu müzik türünde çıkan yeni gruplar da bunların özentisi olacak nolursa olsun sonuna kadar destekliyorum onları süper bi albüm yapmışlar...yeni bi çığır açtılar türk müziğinde...
manga idare eder kendi hayranları var ama çok fazla olmasa gerek..
bence özenti değiller ama örnek almış olabilirler.. ikisi çok farklı şeyler
manga yı pek sevmedim açıkcası şarkıları da o kadar iyi diğil bence bitti rüya güsel bir de bir kadın çizeceksin ........ LINKIN PARK LINKIN PARK
MANGA
DURSUN ZAMAN !! FEAT GÖKSEL
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
quote:
Orjinalden alıntı: EXCELANCE
BEN İLK ÖNCE BİR LADIN ÇİZECEKSİN
bunlarin bir saddam cizeceksin sarkisi yokmu acaba?
muahhaha
ŞARKILARI ÇOK GÜZEL BELKİ AMA KEŞKE LİNKİN PARK KLONU OLMASALAR. MANGANIN VOKALİSTİ BURDAN SANA SESLENİYORUM: BIRAK BU CHESTER AYAKLARINI ÖZÜNE DÖN BİRADER.
LINKIN PARK
quote:
Orjinalden alıntı: serserfan
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
quote:
BEN İLK ÖNCE BİR LADIN ÇİZECEKSİN
bunlarin bir saddam cizeceksin sarkisi yokmu acaba?
muahhaha
+1
şu manga muhabbetleri bi süürrüüüü var hepsinde sonuç aynı manga rezalet derecede özenti grup
nedir bu yaw hergün manga adına topicler açılıyor?isteyen dinler isemeyen dinlemez.niye sorun yapıyorsunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: *gonca
nedir bu yaw hergün manga adına topicler açılıyor?isteyen dinler isemeyen dinlemez.niye sorun yapıyorsunuz?
topicler acılıyo biz de yazık adam acmış madem bi şey yazalım diyoruz yazıyoruz sonra cvp veriyolar bizde kendimizi tutamıyorz bizde cvp veriyorz sonra da ...
quote:
Orjinalden alıntı: bozz
quote:
Orjinalden alıntı: Paxil
manga linking parkın tarzını beğenmiş belkide bu yüzden esinleniyor. ama linking parkta kendi müziğini icat etmedi tabi onlarda esinleniyor. çünkü bunun adı müzik esinlenmeden yapamazsın.
linking park ne ya linkin park
ne haltsa işte
YETER BE BU KAÇINCI TOPİC
RKADAŞIM TOPİC AÇARKEN SANA SORMIYACAM HERHALDE
BENCE TABİKİ LINKIN PARK KESİNLİKLE AMA MANGANIN ALBÜMÜNDE DİNLENECEK 3 ŞARKIWAR
İZBIRAKANLAR MANGA FT. VEGA
DURSUN ZAMAN MANGA FT. GÖKSEL
BİR KADIN ÇİZECEKSİN
BENCE BUNLAR BAYA İYİ
quote:
ya arkadaşlar bir harfin bu kadar sorun yaratacağını bilseydimtopiciği açmazdım. Ayrıca ÇOOOOOOOOOOK kötü ve baya bir espiri yapmışın sen arkadaşım. + unutmadan gece çekilen mesaj o kadar oluyo napıyım görmemişim ve zaten sana illede yorum yapdiyen olmadı !!!!!!!!
tmm abi ne kiziyosun :) bak sonrada yorumumuzu yaptik dimi alla alla yaw.neyse alinma yahu
manga LP'ın kılını geç tüyü bile olamaz...
kendilerine örnek olarak LP ve benzeri grupları seçmişlerse yazık olmuş derim :)
ben manga yı da linkin park ı da beğenmiyorum ikisinin müziği de çok kötü geliyor, bu arada manga nın bir klibini gördüm kısaca gitarist korn k7 çalıyordu, (elektro gitaristler anlar) olaya bak yahu, korn un gitaristleri de manga nın gitaristi de birşey bilmiyor adamlarda 2000 dolar değerinde ibanez var, böyle adalet mi olur
ya lp iğrenç bi gurup daha ne müzik türü yaptığı belli değil hiç ritimle uyumluluk yok direk gitarla çal notayı uysun uymasın farketmez misali diyolar hele