Şimdi Ara

// MaNga - '' Sehri Hüzün'' Çıktı // (Yorumlar) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
51.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana da biraz amatörce de gelse de..iyi bir şarkı..

yalnız şarkılarda şeyden rahatsız olurum belki acayip bir şey ama,satır sonundaki kafiyelerin aynı eklerle yapılması beni rahatsız eder...yani

Yeni bir kart verdi bugun bankam
    Puanlarım artık en büyük kankam

buradaki gibi aynı tarz ekle (iyelik eki) olması benim pek hoşuma gitmiyor..ahenkli olmuyor..tamamen başka kelimelerle yapılması taraftarıyım..sanki zorla yapılmış gibi duruyor benim gözümde..ancak albümden ümitliyim..bu grubu severim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

benim tek korkum inş erkenden nete düşmesi (piyasaya çıkmadan) yoksa üzülürüm gerçekten..

1-2 şarkısı bazı forum sitelerinde var

yok onları konserlerinde söylemişte o yüzden nette var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: charcharodon carcharias

Sözler süper yaa, gözyaşları sel oldu aktı, işyerindeki arkadaşlarla birbirimize sarıldık

• son 1 hafta
  • sözlerini okudum beğenmedim pek. şarkıda sözleri pek seçemiyoruz ya da dikkat etmiyoruz o yüzden rahatsız etmiyor ama şarkıyı da çok beğenmedim. 4,5 yılda biraz gelişme beklerdim ama daha geriye gitmiş gibi geldi bana. eski şarkıları hoşuma gidiyordu bayaa. uzun süreler dinlemiştim. ya ben değiştim ya da şarkıları... ama ilk albümde de bir kadın çizeceksin adlı şarkıyı hiç sevmezdim. belki de bi tek onu sevmezdim. hatta nefret ederdim. bu da çıkış parçası. nefret uyandırmadı bu da gelişme.
  • 2004 zamanları net yok tabi bende,mangayı görmüşüm bayışlmışiım sonra powerturk kanalında kamp kurmuışum manga çıkınca kopuyorum ne günlerdi be :) Eminem Relapse ile alcağım ikinci Orjinal albüm oldu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

2004 zamanları net yok tabi bende,mangayı görmüşüm bayışlmışiım sonra powerturk kanalında kamp kurmuışum manga çıkınca kopuyorum ne günlerdi be :) Eminem Relapse ile alcağım ikinci Orjinal albüm oldu :)

bende bu albümü orjinal alacam gercekten hakediyorlar...bu ilk sarkıyı begenmeyenlere soyluyorum...yukarıda arkadasın dedigi gibi bir kadın cizeceksin sarkısıda cıkıs sarkısıydı vede herkes lay lay lom bir grup zannetmisti....ama albüme baktığımızda yalan,bitsin ruya gibi muthis huzunlu vede metal kokan sarkılarda vardı....bu albümünde boyle olacagını düsünüyorum ismi zaten sehri huzun...albüm ins beklentileri karsılayacak
  • ben dunya sonuna dogmusum sarkısını begendim
    ayrıca bayadır Kandırma Kendini yi dinlemıyordum boylece aklıma geldi
    2 sini dinliyorum şu an
  • quote:

Orjinalden alıntı: charcharodon carcharias

Sözler süper yaa, gözyaşları sel oldu aktı, işyerindeki arkadaşlarla birbirimize sarıldık

Kesinlikle, evde mendil kalmadı.

sdafas
  • Manga yeni albümünü 14 Nisan’da yayınlıyor

http://www.dreamtv.com.tr/haberler/1160

• Rs boşta duruyo indiriyim bari
  • yukarıdaki paylaşım için sagol

// MaNga - '' Sehri Hüzün'' Çıktı // (Yorumlar)

Manga / Şehr-i Hüzün (CD+DVD) (CD)

15/04/2009 tarihinde satışa sunulacaktır. Siparişleriniz bu tarihte gönderilecektir.
    Video

Albümdeki Parçaların Tanıtımı

Albümdeki Eserler

CD / Albüm:

1. Doğumu
    2. Gün Beni Benimle Bırak
    3. Dünyanın Sonuna Doğmuşum
    4. Cevapsız Sorular
    5. Evdeki Ses
    6. Her Aşk Ölümü Tadacak
    7. Şehr-i Hüzün
    8. Hayat Bu İşte
    9. Üryan Geldim
    10. Tek Yön Seçtiğim Tüm Yollar
    11. Gecenin Ritmi
    12. Hepsi Bir Nefes
    13. Sessizlik Sona Erdi
    14. Kaçamak Faslı
    15. Alışırım Gözlerimi Kapamaya
    16. Gün Batımı

DVD / Belgesel & Ekstra:

1. Manga Kuruluyor
    2. Yarışma
    3. Limon
    4. İlk Albüme Doğru
    5. İlk Albüm Kayıtları
    6. CD ve Kaset Çıktı
    7. Turneler
    8. Şehr-i Hüzünün Yapımı
    9. Şehr-i Hüzünün Görsel Tasarım
    10. Şehr-i Hüzünün Kayıt Notları
    11. Bizce Şehr-i Hüzün
    12. Üsküdar'a Gider İken
    13. Kuyruk

Albüm ile ilgili diğer bilgiler

Aralık 2004’te yayınladıkları kendi isimlerini taşıyan Altın Plak ödüllü ilk albümleri ve Bir Kadın Çizeceksin, Dursun Zaman, Bitti Rüya gibi parçalarıyla büyük bir çıkış yakalayan maNga, dört yılı aşkın bir aradan sonra ikinci albümleri “Şehr-i Hüzün”le geri dönüyor.

16 şarkıdan oluşan ve 60 dakika müzik içeren “Şehr-i Hüzün” GRGDN & Sony Music etiketi taşıyor. Yeni albümün ilk sürprizi, grubun solisti Ferman Akgül’ün prodüktörlüğünü ve yönetmenliğini yaptığı 150 dakikalık bir “maNga Belgeseli DVD”si. Bu DVD, grubun kuruluş yıllarından bugüne kadarki hikayesini hiç gün yüzüne çıkmamış görüntüler ve detaylı anlatımlarla yansıtan kapsamlı bir belgesel niteliği taşıyor. Dileyenler CD ile birlikte bu DVD’nin de sahibi olabilecekler.

Müzik prodüktörlüğünü Haluk Kurosman’ın, yardımcı müzik prodüktörlüğünü Yağmur Sarıgül’ün yaptığı albümün mastering’i yurtdışında Madonna, Moby, Metallica, Björk, Travis, Korn gibi birçok ünlü grup ve sanatçıyla çalışmış olan Ted Jensen tarafından gerçekleştirildi. Albümün artwork’ü de, “I, Robot”, “Rescue Dawn”, “Cold Mountain”, “A Good Year” gibi dünyaca ünlü birçok filmin afişine imza atmış Erdem Yücel tarafından yapıldı. “Şehr-i Hüzün” albüm fotoğrafları için Charles Richards, Cemil Ağacıkoğlu ve Marton Magocsi gibi başarılı fotoğraf sanatçıları; Budapeşte, Frankfurt, Mannheim ve Londra’da bir araya gelerek çok özel kareler yakaladı.

Cartel , Tuluyhan Uğurlu ve Fanlara Özel Şarkı

1995 yılında yayınladıkları ilk albümleri ile hip hop dünyasında bir fenomene dönüşen Cartel’den Alper Aga, maNga’nın her konserinde seslendirdiği “Evdeki Ses” cover’ını albümde grupla birlikte seslendirdi.

Albümün diğer sürprizlerinden biri de ünlü piyano virtüözü ve besteci Tuluyhan Uğurlu’nun piyanosuyla birden fazla şarkıya eşlik etmesi. Bunlardan bir tanesi “Hayat Bu İşte” şarkısında “ Istanbul Kanatlarımın Altında” filmine damgasını vuran unutulmaz melodisini çalmasıyla gerçekleşti.

maNga’nın dört yıldır onları sabırsızlıkla bekleyen hayranlarına bir de hediyesi var. Ankaralı grup, albüm kayıt sürecinde sevenlerinden topladığı birçok ses kayıdını da onlara armağan ettiği bir şarkı haline getirdi.

Bu albüme ait ilk video klip, ABD’de birçok ünlü grubun klibinde ve reklam çalışmalarında yönetmen ve görüntü yönetmeni olarak imzası bulunan Yon Thomas tarafından “Dünyanın Sonuna Doğmuşum” adlı şarkıya çekildi.

http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=50277

ön sipariş verebilirsiniz arkadaşlar fiyatı sadece18 TL bence kaçırmayın derim

• MTV 10.04'deki haberinde video klibinin 13.04'de yayımlanacağını haber etmişti.Ancak ortada klip yok? :/

Edit: Klip yayımlandı:http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=7456

Şarkının içine etmişler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Albüm çıkmadan nete mi düştü

• Klip gayet anlamlı. Yanlız SPA da olsa iyi olurdu.
  • Güzel kaliteli adamlar.
  • Bu adamların kucuk bi fare mi kedi mi bişeyi wardı ne oldu ona bilen war mı

• quote:

Orjinalden alıntı: IuFuKI

Bu adamların kucuk bi fare mi kedi mi bişeyi wardı ne oldu ona bilen war mı

SPA işte ..:) albüm kapagındaki camda bir şekil var ona benzettim sanki :9... manga bir açıklama yapmış artık manga öne çıkacak demişti....zaten o animasyon klipleri yapan elemanla yollarını ayırmışlar..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.