Şimdi Ara

MaNgaReturn3d Pk Movie Vol. 1 !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AeriaLss
    Guzel olmus.

Ben oncedende beğenmiştim

Cekemeyenlerın yorumlarını takma.

ben snn legal oldugunu bılıyorm.

Su "cekemeyenler" lafina gicik oluyorum.Yaris mi Lig mi ne var ortada rakip mi birbirlerine ne yani ?
  • ClassRouGe,AeriaLss,NS4K
    Teşekkürler
  • Biraz pedal gibi geldi ayrica DM yi keserken 2 kisi minorluyor yani partydekilerin mana barlari onu gosteriyor :D
    Guzel vidyo gercekten ama genel anlamda Ardream dan nasil zevk aliyorsunuz anlamiyorum. Tek skillde adam almak zevkli degil bence. Bana gore catisacaksin potun bitecek debuff yiyeceksin torment malice Allah ne verdiyse yedikten sonra oradan zaferle cikmak Ardreamda 1000 NP kasmaktan daha zevklidir. Yada nebilirim karsi irkin bolgesinde town kapisindan ilk girebilen olmak onlarca novadan sag cikabilmek harika bir duygudur bence.

Eklenti :
    Buyukluk sadece seni destekleyenlere degil sana camur atanlarada tesekkur edebilmektir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 15 Mart 2010; 12:10:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline
    Biraz pedal gibi geldi ayrica DM yi keserken 2 kisi minorluyor yani partydekilerin mana barlari onu gosteriyor :D
    Guzel vidyo gercekten ama genel anlamda Ardream dan nasil zevk aliyorsunuz anlamiyorum. Tek skillde adam almak zevkli degil bence. Bana gore catisacaksin potun bitecek debuff yiyeceksin torment malice Allah ne verdiyse yedikten sonra oradan zaferle cikmak Ardreamda 1000 NP kasmaktan daha zevklidir. Yada nebilirim karsi irkin bolgesinde town kapisindan ilk girebilen olmak onlarca novadan sag cikabilmek harika bir duygudur bence.

Eklenti :
    Buyukluk sadece seni destekleyenlere degil sana camur atanlarada tesekkur edebilmektir !

Ben cevap veriyim kendi adima: Ne zamandir oynarim hep ardream oynadim.Cz mapini , Eslanti bilmem.Cz bana hep ulasilamaz gelmistir.Itemlerin duzeyi Online olma suren Exp kasmak filan bana itici geldi hep.Ardream ise az ve oz gir Pk at cik.Kimde ne item var belli.Az itemle bile is yaparsin.Benim icin bole ama bigun 80 charla oynamak isterim tabi.

• Ben Pedal olduğuna İnanmıyorum,Arkadaşın Player 'lıgı Gayet iyi Geldi bana Tebrik ederim.
  • Güzel Olmuş Güzel Bakma Sen Milletin Lafına Oyundan Zevk Alacak Bir Char Yapmışın Güzel .
  • minor banada çok hızlı geldi ama günahını almak istemem minor hiç kaçmıyor belki de biz yanılıyoruz güzel video
  • Sonunda çekmişsinGüzel olmuş eline sağlık.Pedal,program diyenlere aldanma iltilaf olarak algıla Skill dizilimin benimkine çok benziyor hatta neredeyse aynı bende duydum bu tür şeyler iltilaf olarak algıla geç Devamını bekliyorum sabırsızlıkla
  • Çok kral video olmuş, ellerine sağlık, keşke biz de böyle minör yapabilsek :)
  • güzel video fakat sorum şu olacak dm yi keserken kaç kişi minör yapıyo sana merak ettim ondan soruyom..
  • Bence mükemmel.Süper itemleri olup da böyle pk yapamayanları biliyorum.
  • @DH | equ*
    bende böyle düşünüyorum cz mapını bowla kadar olan kısmını vs. bilirim gerisini bilmem lwl kasmak itici gelir.

@HeroTürk
    Teşekkürler.

@Dayfordie67
    Teşekkürler.

@edesat
    Minor kaçırmıyorsun diyorsan ne mutlu bana.
    Ben minorumu yavaş buluyordum ama hızlı diyorsan sağol

@WySerie
    Sanırım bu videoyu en çok bekleyen sendin Vol. 2 gelicek ama uzun süre sonra gelicek gibi

@Refusal
    Teşekkürler.
    Valla eski videolarımı izlesen gülersin halime şimdiki combo ile eski combom arasında çok fark var

@Verticall
    2 veya 3 dü hatırladığım kadarıyla ama 2 olması lazım

@sw0od
    Teşekkürler.
    Bizimde itemler harika sayılmaz idare ediyoruz

Bir mesajda bu kadar kişiye ilk defa cevap veriyorum

• Evet en çok bekleyen şüphesiz bendim Yeni video istiyorum şimdi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: WySerie

Evet en çok bekleyen şüphesiz bendim Yeni video istiyorum şimdi de

Dur hele yav daha vol. 1 yeni çıktı biraz süre geçsin
    vol. 2 den önce nasıl oynadığımın videosunu çekip koycam yoksa bu pedalsın diyenler beni çıldırtır
    tabi bide "Behlül parodi" isimli bir video yapmıştık onun devamını yapıcaz

• Şarkı adı acil Güzel bu arada başarılarını devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

Şarkı adı acil Güzel bu arada başarılarını devamını dilerim

Sonuna kadar izle şarkı isimleri sonunda yazıyor
  • çok iyi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Biraz pedal gibi geldi ayrica DM yi keserken 2 kisi minorluyor yani partydekilerin mana barlari onu gosteriyor :D

Eklenti :

Evet, bu devirde o czde o kadar çok mage var ki novalardan sağ çıkamıyorsun/çıkıyorsun zevk alıyorsun. Eğer gerçekten varsa öyle bir server gelelim hep beraber NT yapalım.

• Scle dolaşsan daha rahat olursun.Spam dblerden buff fılan kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

Scle dolaşsan daha rahat olursun.Spam dblerden buff fılan kalmıyor

Ortalık koxper dolu iken basacağım sc lere acıyorum koxperlar ile başa çıkamıyorum haliyle ekiple geziyorum
    solo takıldığım nadir oluyor

@Dante*
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 15 Mart 2010; 23:42:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.