Şimdi Ara

MaNgaReturn3d Pk Movie Vol. 1 !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AeriaLss
    Bizim çok oldu dostum sen rahat ol
    dual 9 cleaver cekıp ıtem yapıp gelıp burda ezık ezık tanıtıma benzemez adam olmak.
    Bırılerıne burda yalaklaıp yapıpda bir yerlere gelemezsin.

Sen adam ol önce sonra millete laf soyle.

Buranin Karakter tanitim Resim Video bolumu varsa , +7 fp set +1 sword breakerda takar Tanitim yaparim Seni zerre kadar ilgilendirmez.Yalakalikmis hic gulecegim yoktu.Halim vaktim yerinde I$im,Okulum,Evim,Param var.Hic biseye muhtac degilim Allaha sukur.Yalakalik senin ve senin gibilerin isidir.Siz daha iyi bilirsiniz bu isleri .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

dual 9 cleaver cekıp ıtem yapıp gelıp burda ezık ezık tanıtıma benzemez adam olmak.

Buranin Karakter tanitim Resim Video bolumu varsa , +7 fp set +1 sword breakerda takar Tanitim yaparim Seni zerre kadar ilgilendirmez.Yalakalikmis hic gulecegim yoktu.Halim vaktim yerinde I$im,Okulum,Evim,Param var.Hic biseye muhtac degilim Allaha sukur.Yalakalik senin ve senin gibilerin isidir.Siz daha iyi bilirsiniz bu isleri .

Tamam uzatmaya gerek yok.
    80 charla oynamayı isterim demişssin bigün.
    Msn ekle sana BENIM OLAN!
    Poke olarak gırdıgım charlar harıc hepsının sslerını atam.
    ve ondan sonra yalakanın kim olduguna kimin boyle seylere ıhtıyacı oldugunun resmını atayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Tamam uzatmaya gerek yok.
    80 charla oynamayı isterim demişssin bigün.
    Msn ekle sana BENIM OLAN!
    Poke olarak gırdıgım charlar harıc hepsının sslerını atam.
    ve ondan sonra yalakanın kim olduguna kimin boyle seylere ıhtıyacı oldugunun resmını atayım.

Sagol hemen ekliyorum.Muhtacim 80 lvl chara.Kendim 59 dan sonra kasamiyorum.4 yildir oynuyorum hala 59 lvlim 60 olamadim.Senin charin demek bide vay bee aga nasil yaptin 80 lvl Pm atsana.

• tmm kral snsin
  • Benim yorumum senin pedal kullanıp kullanmamanla alakalı değil.Sen pedal olmadığını kanıtlmak için video çekicem demişsin,bende sana nasıl kanıtlayabileceğini söyledim.Eğer kendine bu kadar güveniyorsan çekersin 8 tuşuna stealth koyup videonu kanıtlarsın.
    Eğer yapamam diyorsan hala çok iyi oyuncuymus gibi görünmeye çalışma.Eğer bana asastan anlamıyorsun dersen eski postlarımdan charımın ss lerini bulabilirsin.

Not:Deli gibi minor yapan asaslara sorun pedal mı diye.Hiçbirisi pedal kullanıyorum demez.O zaman sormazlarmı madem kimse pedal kullanmıyor.Kimse pedala para vermiyor.Madem hiç talep yok niye 3 yıldır üretimine ve satışına devam ediliyor.
  • Kötü oynayıp bir video koysam kötü oynuyorsun dersiniz.
    İyi oynayıp bir video koysam pedal,hf,iki kişi vs. dersiniz.
    Video çekip kanıtlamaya kalksam inanmam dersiniz.
    Muhattab olmıcam dediğimde pedal olduğunu kabul etti dersiniz.

Vol. 2 için heves bırakmadınız, şurda "İyi oynuyorsun tebrikler" diyenlerin sayısı 15'i geçmicek gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 17 Mart 2010; 23:07:50 >
  • Boşver Talha takma sen bak ben bekliyorum video yu sırf onun için bile çekilir yani Sen aynı şekilde devam et bende Carnac ardream yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
  • Video gayet güzel, sen kendinden eminsen iyi oynuyorum diyorsan olay bitmiştir niye bu kadar çok önemsiyorsun insanların inanmamasını?
    Hayır yok stealth koyup video çekmekmiş, yok ayakların görünecek şekilde video çekmekmiş; madalya mı takacaklar pedal olmadığını ispatlasan?
    Senin de dediğin gibi iyi olanı takdir etmeyi bilmez bunlar, kötüyü de anında aşağılarlar o yüzden sen eğlenmene bak çok ciddiye alma derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhereismyMind?

Video gayet güzel, sen kendinden eminsen iyi oynuyorum diyorsan olay bitmiştir niye bu kadar çok önemsiyorsun insanların inanmamasını?
    Hayır yok stealth koyup video çekmekmiş, yok ayakların görünecek şekilde video çekmekmiş; madalya mı takacaklar pedal olmadığını ispatlasan?
    Senin de dediğin gibi iyi olanı takdir etmeyi bilmez bunlar, kötüyü de anında aşağılarlar o yüzden sen eğlenmene bak çok ciddiye alma derim ben.

Şimdi cumartesi videoyu çekip koymazsam bu seferde koymadı bak pedalmış der bunlar

• Benim yazdıklarımın oldukça mantıklı olduğunu kabul etmiyorsan bişey diyemem.Ben kötü oynuyor diye kimseyi aşağılamam,daha doğrusu kimseyi aşağılamam.Benim düşüncelerimi buraya yazmam çok doğal.Herşey bu kadar açık ortadayken inkar etmek neden?

Sana kapak olsun diye oynarken video cekmeyenin ben...
    Bu cevabına karşılık nasıl kanıtlayabileceğini söyledim o kadar.Yaşına göre biraz fazla küstahsın.Bu iletiyi attıysan kanıtlamak zorundasın.Bunu ben istediğim için değil kendi cevabının arkasında durmak için yapmalısın.Bundan sonra yazacaklarını adım gibi biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestM

Benim yazdıklarımın oldukça mantıklı olduğunu kabul etmiyorsan bişey diyemem.Ben kötü oynuyor diye kimseyi aşağılamam,daha doğrusu kimseyi aşağılamam.Benim düşüncelerimi buraya yazmam çok doğal.Herşey bu kadar açık ortadayken inkar etmek neden?

Sana kapak olsun diye oynarken video cekmeyenin ben...
    Bu cevabına karşılık nasıl kanıtlayabileceğini söyledim o kadar.Yaşına göre biraz fazla küstahsın.Bu iletiyi attıysan kanıtlamak zorundasın.Bunu ben istediğim için değil kendi cevabının arkasında durmak için yapmalısın.Bundan sonra yazacaklarını adım gibi biliyorum.

Birisi gelip ben elimle oynamama rağmen bana "pedal,iki kişi oynuyorsun vs." derse ben haliyle sinirlenip küstahlaşırım.
    Videoyuda çekicem merak etme.

• Pedal yada degil. 2 kisi yada 3 hic farketmez. Sendeki kafa yapisi degismedikten sonra 4 Kamera ile cekilmis vidyo gostersen yine kimseye inandirici gelmezsin. Sen sadece sana iyi olmus diyenlere tesekkur edersen, pedal kullaniyorsun diyenleri yerersen daha cok kazinirsin.
    Vidyo da supheli birsey olmasa kimse pedal demez ama minor hizi maasallah mukemmel. Heleki DM yi keserken o 2 kisi seni Minor luyor ve Minor un donus hizi harikulade. Uzerinde fazla itemda yok yani. Hal boyleyken DM ye attack yapmak ve hayatta kalmak cok zor ayrica vidyonun sonlarina dogru senin party e daliyorlardi o zamanda minorden birsey kaybetmedin ustelik Buff larda bitmisdi. Herseyden once "bir arkadasim" diyerek zaten orada aldatmatya gittigin icin dolayisi ile daha sonra soylediklerin inandirici gelmiyor kimseye.
    Ayiptir sormasi yas kac?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 16 Kasım 2014; 0:22:34 >
  • Yasinin gerektirdigi olcude hareket ediyorsun zaten. Olgun yada daha sabirli bir davranis beklemiyorum. Ama %80 i hile ve benzeri yardimci donanimlar kullanarak oynanan bu oyunda yaptigin birkac kelime hatasi ve supheli hareketten sonra bunu soylemeleri dogaldir.
    Kullanmadigini iddia eiyorsan bunu kanitlamak zorunda degilsin ama yukaridaki arkadasin dedigi gibi 6,7 veya 8 e farkli skiller koyarak kendini ispat etme sansin var fakat tutupda benim elim o tuslara aliskin baska skillde yapamam dersen yine pedalci olursun. Video cekerde buradaki gibi iyi olmazsa yine pedalci olursun. Yani inandirmak istiyorsan basarmak zorundasin. Inandirmak istemiyorsanda neden bu vidyoyu koydun ve sadece seni kutlayanlara anlayis gosteriyorsun oda ayri bir konu.
    Sahsina birsey soylemiyorum ama hakarette olsa dikkate alip eksi yonlerini degerlendir bence. Bu arada hala ilk mesajdaki "bir arkadasim" kismini duzletmedin? Ben olsam en azindan yaptigim isin arkasinda durdugumu ispat etmek icin irayi duzeltirdim. Cunku Vidyoyu izleyen herkes anliyor sana sen dahil 3 kisinin minor yaptigini ve minorun normalden cok cok hizli oldugunu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Yasinin gerektirdigi olcude hareket ediyorsun zaten. Olgun yada daha sabirli bir davranis beklemiyorum. Ama %80 i hile ve benzeri yardimci donanimlar kullanarak oynanan bu oyunda yaptigin birkac kelime hatasi ve supheli hareketten sonra bunu soylemeleri dogaldir.
    Kullanmadigini iddia eiyorsan bunu kanitlamak zorunda degilsin ama yukaridaki arkadasin dedigi gibi 6,7 veya 8 e farkli skiller koyarak kendini ispat etme sansin var fakat tutupda benim elim o tuslara aliskin baska skillde yapamam dersen yine pedalci olursun. Video cekerde buradaki gibi iyi olmazsa yine pedalci olursun. Yani inandirmak istiyorsan basarmak zorundasin. Inandirmak istemiyorsanda neden bu vidyoyu koydun ve sadece seni kutlayanlara anlayis gosteriyorsun oda ayri bir konu.
    Sahsina birsey soylemiyorum ama hakarette olsa dikkate alip eksi yonlerini degerlendir bence. Bu arada hala ilk mesajdaki "bir arkadasim" kismini duzletmedin? Ben olsam en azindan yaptigim isin arkasinda durdugumu ispat etmek icin irayi duzeltirdim. Cunku Vidyoyu izleyen herkes anliyor sana sen dahil 3 kisinin minor yaptigini ve minorun normalden cok cok hizli oldugunu :)

O dm sahnesinde bir miktar hızlandırma var belkide minor hızı ondan o kadar hızlı görünüyordur.
    Ben yaptığım minore yavaş diyecekler diye düşünürken pedalcı ilan edildim komik geliyor doğrusu
    Çekiceğim videoda da oynayan ben olcam bu çektiğim videoda da oynayan benim o yüzden bir fark olmaz

• Video cok güzel olmuş. İlla herkez pedal olucak degil. pedali alip dolaşana pedalci diyorlar ama +9 a +3 full seti ytl ile cekene "aga" diyorlar bu devirde takma kafana playerligin güzel iyi eglenceler :) ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

Video cok güzel olmuş. İlla herkez pedal olucak degil. pedali alip dolaşana pedalci diyorlar ama +9 a +3 full seti ytl ile cekene "aga" diyorlar bu devirde takma kafana playerligin güzel iyi eglenceler :) ...

Teşekkürler.

Vol. 2 için şimdiden çekimlere başladım videoları fakat öncelikle bu videoda da olduğu gibi bir giriş hazırlamam gerekiyor.
    Giriş fikrini çoktan tasarladım aklımda ama bana yardımcı olcak 2 karus lazım eğer c-east serverında oynıyan karuslar varsa pm atsınlar bana.
    fakat elinde en azından bir md +7 olursa videoda görüntü açısından iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 18 Mart 2010; 22:54:56 >

• asas böyle oynanır dedim izlerken, keşke carnacta olsaydım.
    seninle vs atmayı o kadar çok isterim ki..
    dip not: pedal diyenlere aldırma, kıskananlar çatlasın ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: wh0st*

asas böyle oynanır dedim izlerken, keşke carnacta olsaydım.
    seninle vs atmayı o kadar çok isterim ki..
    dip not: pedal diyenlere aldırma, kıskananlar çatlasın ^^

Teşekkürler.
    Başka servera geçmeyi düşünürsen falan carnac beklerim
    forumdan birkaç kişi carnac başladı kasıyorum onları takılıyoruz beraber
  • Bende Carnac Ardream düşünüyorum bakalım hayırlısı.Sen burda duracağına Vol2 yi çekmeye başla, bak beklemeye geçtim bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 18 Mart 2010; 21:20:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.