haklısın cooooooooooooooooook daha berbatları var ama biz manga yı da sevmiyoz
quote:
Orjinalden alıntı: osman1571
hocam müzik den biraz anlarsanız adamların yapdığı işin kaliteli olduğunu anlardınız,sonuç itibari ile emek var ortada birincisi adamlar iyi çalıyor sözler iyi tarzları güzel uyduruk deil yani sonra türkiyede altyapısı olmayan bir müzik yapıyorlar. metal le karıştımayın lütfen adamların dünyada dinlenen bir tarzı var yani kısacası sanatsal olarak yapdıkları iş güzel belki solisti beğenmezsiniz o ayrı ama yapılan iş kaliteli
eğer eleştiri yapılacaksa başka şarkıcıklar var. arkada durmadan dım tıs dım tıs müzik geliyor saçma sapan sözler,klibde ise erotik şobv yapılıyor bunları eleştirin söyleyenlerin müzik eğitimi bile yok
ama bu çocuklar bu işin eğitimini almış
ehuehueheheueh +1
Doğru söylüyo bence de +2
Mangayı boş verin tiesto dinleyin
Tiesto'yu zaten dinliyoruz.ama Manga ve Tiesto'yu da karşılaştırmak doğru olmaz.
dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr manga manyak
Manga bencede sıradan...
manga fason bi grup yaaa.. 3 günlük bişi..
linkin park dinlemem ama harbiden onun boklu versiyonu yani..
bu nerden cıktı yaa zatn ceza yı da sevmem
quote:
Orjinalden alıntı: babam
quote:
Orjinalden alıntı: sheriff
bu nerden cıktı yaa zatn ceza yı da sevmem
quote:
Orjinalden alıntı: babam
aynen scheriff
Ne manyağı ya iğrenç kim dinlerki böyle tür müzikleri oğlum biraz gözünüzü açında müslüm takılın param parça mesala ok hayatı bulun
KenDiLerini ispat etme, tanınma sürecindeLer.
quote:
Orjinalden alıntı: radaR
linkin parkın taklidi ama yinede önyargılı olmamak lazım...
quote:
Orjinalden alıntı: YeknesakliK
KenDiLerini ispat etme, tanınma sürecindeLer.
quote:
Orjinalden alıntı: radaR
linkin parkın taklidi ama yinede önyargılı olmamak lazım...
yok abi önyargı falan...Adamların mp3 ünü dinledim pek sevmedim...Canlı seyrettim az bi gaz gibilerdi...Klipleri yayınlandı bi baktım tüm clubberların ağzında bu adamlar var.Hakkında yapılan yorumlar vs falan derken gözümde 3 5 değeri vardı 1 milyon üzerinden sıfır oldular...
BENCEDE ÇOK DANDİK
KONYADA KONSERİ OLDU kimse gelmedi
Rezil Olup gittiler
MUHHAHAHAHA - KONYAMI SEVİYORUM - ADAMINA GÖRE MUAMELE BİZDEKİ
bende beğenmiyorum ama dinleyene karışmam
en doğrusu
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
bende beğenmiyorum ama dinleyene karışmam
tutturmuşsunuz bi taklit taklit siz dinlerken taklit etmiosunuzda birilerini, onlar söyleyincemi taklitçi oluo...
quote:
Orjinalden alıntı: alprens
Sevilio abi yapcak bişiy yok..milletin zevkine karışacak deiliz ya..boşuna kendimizi yırtmayalım ,katlanacaz bi süre daha.. nasıl olsa unutulacaklar..
daha yazcak bişe yok bence gayet açıklayıcı olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: salierii
tutturmuşsunuz bi taklit taklit siz dinlerken taklit etmiosunuzda birilerini, onlar söyleyincemi taklitçi oluo...
sen bu topic in başlığını okumadan mı geldin sevmeyenler yazıyo demi seviyosan neden geliyosun ve biz dinlemiyoruz o yüzden taklit diyoruz
acıyorum size lınkın park özentisi falan dıyeceıne bı dınleyın burda asıl ozentıler bunları elestırenler oluyor...... farklı olmaya calısıyor bole konusanlar her ıdaasına gırerım onlarda dınlıyor.... harıka sarkı yapıo adamlar sağlam bı grup...tebrık edıyorum onları ulkemız nu-metalını temsıl ettıklerı ıcın ..
linkin park gibi onlarda numetalci benzesin o kadar ama yinede yaşasın türkish rap
quote:
Orjinalden alıntı: more_than_ever_dream
acıyorum size lınkın park özentisi falan dıyeceıne bı dınleyın burda asıl ozentıler bunları elestırenler oluyor...... farklı olmaya calısıyor bole konusanlar her ıdaasına gırerım onlarda dınlıyor.... harıka sarkı yapıo adamlar sağlam bı grup...tebrık edıyorum onları ulkemız nu-metalını temsıl ettıklerı ıcın ..