Şimdi Ara

MANGAYI SEVMEYENLER BURAYA!!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım, dinlemek taklit değildir bu böle biline
    ama nüzik yaparken birini her şeyiyle tekrarlıyosan bu TAKLİTTİR
    quote:

Orjinalden alıntı: salierii

tutturmuşsunuz bi taklit taklit siz dinlerken taklit etmiosunuzda birilerini, onlar söyleyincemi taklitçi oluo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheriff -- 21 Nisan 2005, 12:02:08 >
  • sevmiyosanız saygı duyacaksınız binlerce seveni var adamların bi sövmediğiniz kalmış daha seviyeli eleştirin eleştirecekseniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: salierii

sevmiyosanız saygı duyacaksınız binlerce seveni var adamların bi sövmediğiniz kalmış daha seviyeli eleştirin eleştirecekseniz...

tamam saygı duyuyoruz ama buraya gelip manga güzel falan dersen olmaz çünkü topic in ismi"sevmeyenler" demi sen seviyosan gelme tatsızlık çıkarma
  • dinleye dinleye bıktım çok kötü şarkı
  • manga

manga kadar ...tan bi grup yok.bizim sınıfta bütün kızlar aşık onlara ama hepsi iğrenç.Linkin parka gitaristleri özeniyo ordaki solist de ceza ya sagopa ya özeniyo dj leride dj funky c ye ve dj mic check e özeniyolar.Anime leride hiç sevmiyolar sadece farklı olmak için yapılan bi mallık o anime OLAYI.

BANA MANGA DEMEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 23 Nisan 2005, 13:47:11 >

• ne öyle adamlar sırf taklit buraya gelip onları savunanlarada acıyorum
    şarkıya bak bir kadın çizeceksin ben o karıyı s...m
  • mangayı dinliceğime rap dinlerim daha iyi hiç deilse rap linkin park taklidinden iyidir
    ama llinkin park ı severdim manga çıkınca onlardan da soğudum ve lüften buraya manga sevenler girmesin
    en büyük -------ROCK------
  • 1-2 sene içinde unutulacak bir gruba benzemiyor bence daha uzun yıllar prim yapar bu grup görünen o ki iyide bir çıkış grafiği yakaladılar

• quote:

Orjinalden alıntı: kee_p

ne öyle adamlar sırf taklit buraya gelip onları savunanlarada acıyorum
    şarkıya bak bir kadın çizeceksin ben o karıyı s...m

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: theunforguven

manganın çıkması iyi oldu. çünkü türkiyede bir boşluğu doldurdu. bu yüzden herkes dinledi. ama ben isterdimki bu kadar taklit olmasınlar. şarkılardaki melodiler, vokaller tamamen linkin park. sadece iki şarkısını biliyorum ama anlamaya yeter...

+1 tamamen linking park özentisi.Onun Türk versiyonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: woddy

onlardan daha iyisini yapacağınıza inanıyorsanız..ozaman siz yapında sizi görelim..

kesinlikle katılıyorum

• İİ de madem sevmiosunuz kendinize saklayın nie böle laf sokuosunuz adamlara. aklıma çekememezlikten başka bişi gelmio. dinlemezsiniz, dinleyenlerden uzak durursunuz olur biter

Bu arada bende manga ve türevlerinden nefret ederim. hemen sevioda savunuo demeyin.
  • bende sevmedim ruhsuz bir müzik
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenomen

quote:

Orjinalden alıntı: woddy

onlardan daha iyisini yapacağınıza inanıyorsanız..ozaman siz yapında sizi görelim..

kesinlikle katılıyorum

seviyosan ndeden geliyosun sinir etme

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.