Üründe stok bitmişti. Şu an medium beden stokta. İhtiyacı olan kaçırmasın. Edit: BİTTİ mango Kapitone su geçirmez parka - Erkek | Mango Man Türkiye https://shop.mango.com/tr/erkek/trenckotlar-ve-parkalar-parka/kapitone-su-gecirmez-parka_37077702.html?c=37&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman1987 -- 5 Şubat 2023; 21:44:40 > |
Sıcak fırsatlar Ozanların Atışması:)
-
-
Vala çok beğendim ama stok olsa keşke -
Aynen kaçırdık iyi fiyatmışta :( -
su gecirmez demek laylon demek,
laylon demek ucuz demek,
layloncu geldi hanımdan bağlantı kurabilirsiniz.
dolayısıyla markası ister mango olsun ister papaya,
bu fiyata pahalıdır, elim gitmez onu almaya. -
Smuutim ejder meyveli
herkes mangodan giymeli
laylaylom değil naylon severim
çekilin ben ekonomistim.
Faiz sebep,enflasyon neticedir.
Mahallenin en güzel kızı Haticedir.
Mango giyemem aman darısı başıma
Enflasyon düşecek bu Kasıma.
Mango muz ejder papaya
millet gitti aya biz kaldık yaya
Bu sene de nas dedik aç kaldık sofrada
Elsi Vayikiki bile çok adam olana.
Mango ile heterodox yaklaşımlar
Kış geliyor montla nereye mıçacaklar
Ben anlamadım bu işten amma
Gözlerim ışıl ışıl parlar
(Aşık Kovantaz 2023)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 4 Şubat 2023; 20:26:53 > -
Gozlerimdeki ışığı gördün mü sen ?
Columbia mont var bildin mi sen
Ister mango giy ister Zara ,
Yeter ki Kılıcdar olmasın aday,
Eyvamlamam bu kadar...
-
Alamadım kapitone parka
Cepte yok beş kuruş marka
Bu kış da eskilerle idare et
Belki alırız havalar ısınınca -
Sizin yazacağınız dörtlüğü seveyim
Sıcak fırsatı mecnunu çevireni öpeyim
Bedava boş mezar sevincinize tepeyim
Benden bu kadar size daha ne diyeyim -
yeter gençler
-
Kredi karti limitini doldurmusum
Gene birşey alamadan kışın donmuşum
Heray asgari tutar ödemekten borcu
Faiz gelmiş gene üstüne olmuş kobra -
Mangoyu görünce sevindik
Ama naylonu farkedemedik
Ne yapalım kader dedik
Geldi geçti fırsatlar
Onca fırsatı göremedik
Akrostij adam :) -
yazın fiyat düşer dedik
ince mont giyip inmesini bekledik
fiyat az düştü 300-400 dediler almadık
eskisi var nasılsa dedik dona kaldık
şimdi 3 taksitle 300 lira versen her ayda
işe yaramaz naylondan bize ne fayda
mango hm polo bize 23te hayal oldu
ucuz indirim fırsat çıkması yalan oldu
-
laylon ne yav, naylon o naylon. -
yok qardaş muşamba...
-
Forumun klasiğidir; her mont konusunda Ama Malzemesi Polyester'ci kitle muhakkak olur. Polyester malzeme montla Everest'e tırmanan dağcılar, polyester malzemeden yapılan formaları giyen milyar dolarlık futbolcular, basketçiler hiç bir şey bilmiyor, bir sen biliyorsun qardaş.
Polyester vb. malzemelerin cidden güya ucuz olduğu için montlarda kullanıldığını sanıyorlar. İç çamaşırı değil bu kardeşim, montu dış etkenlerden koruması için giyersin. Bunu da polyester vb. malzemeleri işleyerek sağlayabiliyorlar, pamukla falan olmaz. Pamuk vb. doğal malzemeden yapılan mont, deli gibi su emer, rüzgar geçirir, polyester malzemeye kıyasla çok geç kurur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 5 Şubat 2023; 16:29:15 > -
900 lük laylon mont fırsat olmuş
markası da mangoymuş,
bizim atlantisde bir laf vardır,
bu ne bitmez goygoymuş.
mevzu laylondu pambikdi değil,
mevzu pahalıydı ucuzdu mevzusu,
laylon hammadde ucuzdur pambiğa yüne nazaran,
fekat ne bilsin gariban everesti, zabadadaman?
bunu alacak giyecek olan,
işten eve evden işe gelen adam,
fakat diyor ki milyar dolarlık fitbolcu, bu adam,
len ne ilgisi var sekizyüzdoksandokuzunan.
aşık atlantisi der ben garibanam
bizim atlantis de su geçirdi vaktiyle olmadı aman,
ne laylon ne polyester, ekonomidir zaman
bize 100 liralık yağmurluk yeter mevzu ise waterproofaman. -
Başlık açtık dalgaya verdiler
Ucuz dedik laylon dediler
Paranız çoksa yallah mağazaya
Yoksa da ne gerek var çamur atmaya
-
Parkamı alırım mangodan
Üstüme giyerim çıkmadan
Laylon naylon anlamam
Korusun yeter soğuktan
-
Ben nereye geldim ve iyi ki gelmişim
Smuutim ejder meyveli herkes mangodan giymeli laylaylom değil naylon severim çekilin ben ekonomistim. Faiz sebep,enflasyon neticedir. Mahallenin en güzel kızı Haticedir. Mango giyemem aman darısı başıma Enflasyon düşecek bu Kasıma. Mango muz ejder papaya millet gitti aya biz kaldık yaya Bu sene de nas dedik aç kaldık sofrada Elsi Vayikiki bile çok adam olana. Mango ile heterodox yaklaşımlar Kış geliyor montla nereye mıçacaklar Ben anlamadım bu işten amma Gözlerim ışıl ışıl parlar (Aşık Kovantaz 2023) |
su gecirmez demek laylon demek,
laylon demek ucuz demek, layloncu geldi hanımdan bağlantı kurabilirsiniz. dolayısıyla markası ister mango olsun ister papaya, bu fiyata pahalıdır, elim gitmez onu almaya. |
Gozlerimdeki ışığı gördün mü sen ? Columbia mont var bildin mi sen Ister mango giy ister Zara , Yeter ki Kılıcdar olmasın aday, Eyvamlamam bu kadar... |
Alamadım kapitone parka
Cepte yok beş kuruş marka Bu kış da eskilerle idare et Belki alırız havalar ısınınca |
900 lük laylon mont fırsat olmuş
markası da mangoymuş, bizim atlantisde bir laf vardır, bu ne bitmez goygoymuş. mevzu laylondu pambikdi değil, mevzu pahalıydı ucuzdu mevzusu, laylon hammadde ucuzdur pambiğa yüne nazaran, fekat ne bilsin gariban everesti, zabadadaman? bunu alacak giyecek olan, işten eve evden işe gelen adam, fakat diyor ki milyar dolarlık fitbolcu, bu adam, len ne ilgisi var sekizyüzdoksandokuzunan. aşık atlantisi der ben garibanam bizim atlantis de su geçirdi vaktiyle olmadı aman, ne laylon ne polyester, ekonomidir zaman bize 100 liralık yağmurluk yeter mevzu ise waterproofaman. |
yazın fiyat düşer dedik ince mont giyip inmesini bekledik fiyat az düştü 300-400 dediler almadık eskisi var nasılsa dedik dona kaldık şimdi 3 taksitle 300 lira versen her ayda işe yaramaz naylondan bize ne fayda mango hm polo bize 23te hayal oldu ucuz indirim fırsat çıkması yalan oldu |
Forumun klasiğidir; her mont konusunda Ama Malzemesi Polyester'ci kitle muhakkak olur. Polyester malzeme montla Everest'e tırmanan dağcılar, polyester malzemeden yapılan formaları giyen milyar dolarlık futbolcular, basketçiler hiç bir şey bilmiyor, bir sen biliyorsun qardaş. Polyester vb. malzemelerin cidden güya ucuz olduğu için montlarda kullanıldığını sanıyorlar. İç çamaşırı değil bu kardeşim, montu dış etkenlerden koruması için giyersin. Bunu da polyester vb. malzemeleri işleyerek sağlayabiliyorlar, pamukla falan olmaz. Pamuk vb. doğal malzemeden yapılan mont, deli gibi su emer, rüzgar geçirir, polyester malzemeye kıyasla çok geç kurur. |
Başlık açtık dalgaya verdiler
Ucuz dedik laylon dediler Paranız çoksa yallah mağazaya Yoksa da ne gerek var çamur atmaya |
Off ne güzel mont, gocuk, parka
Millet zor alır bundan sonra marka Evinde dur, ne gidiyorsun soğukta parka Değer mi sizce markalar arasındaki bu kadar farka Bir katkı da benden 😂 |
Benzer içerikler
- algida ile kazan kod
- starbucks doğum günü
- kırmızı fırsat 16 gb
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- ccleaner pro key
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X