< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Size de iyi oyunlar dilerim. :D
Yamayı PSP için portlayıp oyunu baştan sona oynadığımda gördüm ki iki versiyon da çok büyük oranda aynı. Bariz grafik ve kontrol farkı haricinde PC versiyonunda olan bölüm sonu değerlendirmesi PSP versiyonundan kaldırılmış, o yüzden PC versiyonunda alternatif son bölümü oynamak için oyundaki her bölümde en az 3 yıldız almak gerekirken PSP versiyonunda bölümleri yeniden oynama ekranından oynanabiliyor bu bölüm. Video formatındaki ara sahnelerde PC versiyonunda düz yazılar kullanılırken PSP versiyonunda yazılar için siyah bir arka plan kullanılmış. PSP versiyonunda yakın dövüş silahı olarak kullanılabilen el feneri PC versiyonunda yok. Silah ve diğer nesneleri alırken çıkan ses efekti için PC versiyonunda direkt GTA III'ün nesne alma ses efekti kullanılırken PSP versiyonunda oyuna özel yapılmış farklı ses efektleri kullanılmış. Bunlar haricinde bir fark göremedim ve oyunu neredeyse bire bir port etmelerini çok takdir ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 5 Mayıs 2024; 4:41:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yanıtınız icin teşekkür ederim açıklayıcı ve ince ayrıntılara değinerek yazmışsınız bu yamayı PSP emülatöründe nasıl kullanabilirim daha önce hic yama yüklemedim ppsspp ye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Zip dosyası içindeki "Beni Oku" adlı metin belgesinde yama kurulumu için nasıl ISO dosyasının düzenleneceğinden nasıl PC ve Android bir cihazda PPSSPP ile oynanacağı yazmakta. Takıldığınız bir yer olursa özelden yazabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende pc yok android telefon var bi tek internete giren :D telefondan nasıl tekrar iso olarak paketlerim bilmiyorum ama bi araştırıyım teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yakın zamanda yeniden oynamayı planlıyordum ilk oyunla beraber, araştırırken buna denk geldim. Diğer yamalarınız gibi kaliteli olduğuna eminim. Ellerinize sağlık ikinizin de.
-
Selamun aleyküm kardeşim, alt yazının PS2 yede port edilme ihtimali var mıdır?
-
Aleykümselam. Maalesef şu an Manhunt 2 için daha fazla plan veya çalışmamız yoktur. İleride belki diyelim.
-
Cevap ve alakan için teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X