Şimdi Ara

MANİSA 1. PİYADE EĞİTİM TUGAYI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
3
Favori
321.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kan22

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Manisa da ki eğitim komutanlığına ulaşımı nasıl yapabiliriz. Şehirler arası otobüsler önünden geçer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bactery

Manisa da ki eğitim komutanlığına ulaşımı nasıl yapabiliriz. Şehirler arası otobüsler önünden geçer mi?

Alıntıları Göster
    arkdaşlar manisa çıkanlar birlik olalım aynı bölük çıkma ihtimali var :) doğu kışla birde batı kışla varmış
  • quote:

Alıntıları Göster
    bulunduğunuz yerden manisaya direk otobüs varsa manisada terminalde inin,terminalin önünden dolmuşa binip 5 dakka sonra tugayın önündesiniz,benim olduğum yerden manisaya direk otobüs yoktu ben izmirde indim terminalde,izmir terminalde sürekli manisaya otobüs kalkıyo yanılmıyosam 15 dakikada bir otobus hareket ediyodu ve 45 dakika sonra manisadasınız otobusle gittiğim için otobüs yolculuğunu biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: occan_grs

bulunduğunuz yerden manisaya direk otobüs varsa manisada terminalde inin,terminalin önünden dolmuşa binip 5 dakka sonra tugayın önündesiniz,benim olduğum yerden manisaya direk otobüs yoktu ben izmirde indim terminalde,izmir terminalde sürekli manisaya otobüs kalkıyo yanılmıyosam 15 dakikada bir otobus hareket ediyodu ve 45 dakika sonra manisadasınız otobusle gittiğim için otobüs yolculuğunu biliyorum.

Çok teşekkürler bilgi için. Senin yaptığın gibi yapacağım. İnşallah güzel bir acemilik bizi bekler. Kıbrısı hiç düşünmüyorum 1 ay önce ordan geldim Ben ada'dan kaçtıkça o bana geliyor. Anlamadım gitti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: occan_grs

Çok teşekkürler bilgi için. Senin yaptığın gibi yapacağım. İnşallah güzel bir acemilik bizi bekler. Kıbrısı hiç düşünmüyorum 1 ay önce ordan geldim Ben ada'dan kaçtıkça o bana geliyor. Anlamadım gitti

Alıntıları Göster
    bu tugayları yazmamışlar acaba batımı doğumu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kan22

bu tugayları yazmamışlar acaba batımı doğumu :)

Alıntıları Göster
    bende manisa-kıbrıs yolcusuyum, istanbuldan geleceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: snitzer

bende manisa-kıbrıs yolcusuyum, istanbuldan geleceğim

Alıntıları Göster
    msn adresini mesaj at haberleşrz... burdan birlikte gidilebilr otobusle gitceksn bir arkdaş daha var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

ben 5.bölükteydim kıbrıs 39.mekanize ye düştüm.. Allah kimseyi manisa cehennemine düşürmesin abi..

milletin moralini bozmayın.ne eksiğin vardı 5. bölükte? 1 kere barfix çektirdilermi? 1 kere mekik çektinmi 1 kere halata tırmandınmı? 1 kere 3000metre koştunmu?hiç birisini yapmadık.çokta rahat geçti askerliğimiz.

not:bende 5. bölükteydim.3 takımda.

millete yanlış bilgi vermeyelim

la yürü git...3. takıma mandalina kabuğu diye lakap takmıştı biraz çavuş Allahtan bu kadar mal değilsiniz diyordu kaç kere..Adamlar konuştuğun laftan anlamıyor hiçbirşey yapamıyorlar diyordu, ayrıca bizim mıntıka alanımız sizinki gibi teker muharebe değildi gidip yatmıyorduk, orda sürünen bizdik millete yalan soyleyen sensin esas..

Alıntıları Göster
    Kuvveti : Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı : TOPÇU
    Statüsü: Kısa Dönem Er
    Branşı: -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi : 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA

İlk Katılışını Yapacağı Tarih: 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği : 39'uncu Mknz. P. Tüm. 39'uncu Top. A. 4'üncü Top. Tb. 3'üncü 155/24,5 mm Çek. Ob. Bt. K.lığı KIBRIS

• quote:

Orijinalden alıntı: mtuy

Kuvveti : Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı : TOPÇU
    Statüsü: Kısa Dönem Er
    Branşı: -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi : 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA

İlk Katılışını Yapacağı Tarih: 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği : 39'uncu Mknz. P. Tüm. 39'uncu Top. A. 4'üncü Top. Tb. 3'üncü 155/24,5 mm Çek. Ob. Bt. K.lığı KIBRIS

Alıntıları Göster
    arkadaslar oncelikle herkese selam

benimde manisa cikti insallah herkes icin hayirli olur

benim mail adresim cuneytcatuk@hotmail.com

ismim cuneyt birlikte kaynasirsak cok iyi olur yabancilik cekmeyiz..

insallah guzel gunler birlikte gecircez

bu arda acemi ve usta birligi manisa da olan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: equıty4all

arkadaslar oncelikle herkese selam

benimde manisa cikti insallah herkes icin hayirli olur

benim mail adresim cuneytcatuk@hotmail.com

ismim cuneyt birlikte kaynasirsak cok iyi olur yabancilik cekmeyiz..

insallah guzel gunler birlikte gecircez

bu arda acemi ve usta birligi manisa da olan varmi

Alıntıları Göster
    benim Acemi birliği manisa usta birliği kıbrıs çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErnestoChem

benim Acemi birliği manisa usta birliği kıbrıs çıktı

Alıntıları Göster
    Adı ve Soyadı ANIL DEMİRLER
    Baba Adı METİN
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği KTBK Komd. A. K.lığı
    KIBRIS

arkadaşlar ben aydından geliyorum salı saat 13 civarı otogarda olurum haberleşelim arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: anil09

Adı ve Soyadı ANIL DEMİRLER
    Baba Adı METİN
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    MANİSA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği KTBK Komd. A. K.lığı
    KIBRIS

arkadaşlar ben aydından geliyorum salı saat 13 civarı otogarda olurum haberleşelim arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Adı ve Soyadı ZEKERİYA TAKIR
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    İlk Katılışını Yapacağı
    MANİSA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 39'uncu Mknz. P. Tüm. 49'uncu P. A. 2'nci P. Tb. 3'üncü P. Bl. K.lığı
    KIBRIS

Arkadaşlar herkese selam bende Antalya'dan geliyorum baktımda çoğumuzun ustalığı da Kıbrıs şimdiden tanışmak iyi olur hepimiz açısından diye düşünüyoum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zecy

Adı ve Soyadı ZEKERİYA TAKIR
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    İlk Katılışını Yapacağı
    MANİSA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 39'uncu Mknz. P. Tüm. 49'uncu P. A. 2'nci P. Tb. 3'üncü P. Bl. K.lığı
    KIBRIS

Arkadaşlar herkese selam bende Antalya'dan geliyorum baktımda çoğumuzun ustalığı da Kıbrıs şimdiden tanışmak iyi olur hepimiz açısından diye düşünüyoum...

Alıntıları Göster
    ZECY DOSTUM BENDE ANTALYADAN MANİSAYA GİDİYORUM.ORDAN DA KIBRIS :)) TEK FARKIMIZ BENİM PİYADE DEĞİL TOPÇUYMUŞ.TABİ BENCE BİŞEY FARKETMİYODUR.ASKER ASKERDİR

• quote:

ZECY DOSTUM BENDE ANTALYADAN MANİSAYA GİDİYORUM.ORDAN DA KIBRIS :)) TEK FARKIMIZ BENİM PİYADE DEĞİL TOPÇUYMUŞ.TABİ BENCE BİŞEY FARKETMİYODUR.ASKER ASKERDİR

Alıntıları Göster
    ‎1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA
    KTBK Top. A. 1'inci Top. Tb. 2'nci 155/45 mm Çek. Top. Bt. K.lığı
    KIBRIS
    KISA DONEM ER

Faruk AKŞEHİRLİOĞLU
    arkadaşlar ben kayseriden geliyorum.Allah kolaylıklar versin şimdiden hepimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukaxe -- 10 Nisan 2011; 20:13:31 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    2 kardeşimde burada askerlik yaptı manisa deyince tek söyledikleri laf .................................

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

2 kardeşimde burada askerlik yaptı manisa deyince tek söyledikleri laf .................................

Korkutma bizi şimdi ya... Bari alıştıra alıştıra söyleseydin acı sonu...
  • quote:

Öyle dostum asker askerdir sonuçta hepimiz aynı muameleden geçicez... Görüşmek üzere az kaldı...

• quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    335.dönem manisa 6.bölük ve kıbrıs 228çmknze piyade tugayı askeriydim... Tek dicem Allah kolaylık versin... İşiniz şansa kalmış bizde çok rahat duruma düşenlerde oldu,benim gibi askerli bitirmek için antidepresan kullanmak zorunda kalanlarda oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

335.dönem manisa 6.bölük ve kıbrıs 228çmknze piyade tugayı askeriydim... Tek dicem Allah kolaylık versin... İşiniz şansa kalmış bizde çok rahat duruma düşenlerde oldu,benim gibi askerli bitirmek için antidepresan kullanmak zorunda kalanlarda oldu

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar ben de 2 ya da 2:30 gibi teslim olmayı düşünüyorum. oralarda 2 metrelik birisini görürseniz selam verin. Altımda kot pantolan ve siyah adidas ayakkabı olcak. Adım Burak.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.