Şimdi Ara

manisa civarindaki klima bayilerinin dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3katlı evin 3.katındayız.üstümüzde çatı var ısının kaçmasına çok da yardımcı olmuyor
    camlar pimapen çift cam
    odamız 17metrekare
    fiyatı 1,5-2milyar arasında, kaliteli klimaların inverter modellerinden almak istiyoruz (mitsubishi, daikin, hitachi, sharp,..)
    bakteri öldürücü,hava temizleyici gibi özellikler aramıyoruz iyi ısıtsın ve elektrik faturasını şişirmesin yeter.okuldan gelince saat 4 ten ertesi sabaha gidene kadar yani 8'e kadar çalıştırmayı düşünüyoruz.
    özelden veya genelden bize fiyat bildirirseniz memnun oluruz
    kaç taksit olur? buraya gelmek için ne kadar servis parası alırsınız? klimanın servis imkanı nedir? bozulursa ne yaparız? buraya gelecek servis bulabilir miyiz? şimdi soğuklar geliyormuş ısıtmada randıman alır mıyız? köprübaşına genelde demirci veya salihliden klima takmaya geliyorlar ve genellikle mitsubishi heavy industries takıyorlar.bu sitede bu model iyi değil diye okuduk. başka ulaşabildiğimiz bayi de yok
    acil cevap bekliyoruz
    saygılarımızla

• Dostum klimayı zannediyorum almışsın, bir başka forumda mist. heavy. aldığını yazmışsın !!!

Eğer almadıysan, salihli ve alaşehirde iklimsa var, turgutlu da mits. elektrik var, ben mits. heavy yerine mitsb. elektrik veya sharpı öneririm. Almadıysanız sıkı pazarlık yapmayı da unutmayın. Ayrıca iklimsa merkezle de görüşüp klima temininde yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.
  • hayır almadık aldığımızı da yazmadık
    yıllar önce babam çok araştırmıştı en iyisi mitsubishi heavy industries demişler ondan almıştı tabi o memlekette . biz burdayız . bize faydası yok:)
    ama o zamanlar henüz inverterlar yoktu
    o zaman bana bu civarda yani buraya gelebilecek klima bayileri ve fiyat lazım
    hala beklemedeyim
    acil yardım bekliyoruz :))yok mu bu forumda buralara yakın klima satışı yapan yerler
    tabi sattıktan sonra servis güvencesi de lazım o kadar para verdikten sonra..
    bekliyoruz
  • salihli deki mit.elec. numarasını nerden bulabiliriz:)
    fazla oluyoruz ama.
    sharp satan bayi mit. heavy.satıyormuş sharp ocakta gelecekmiş kalmamış
    bu daha iyi bundan alın dedi
    ben evimde bundan kullanıyorum dedi yani mit.heavy.den
  • quote:

Orjinalden alıntı: boyamakitabi

salihli deki mit.elec. numarasını nerden bulabiliriz:)
    fazla oluyoruz ama.
    sharp satan bayi mit. heavy.satıyormuş sharp ocakta gelecekmiş kalmamış
    bu daha iyi bundan alın dedi
    ben evimde bundan kullanıyorum dedi yani mit.heavy.den

SİZE EN YAKIN YETKİLİ SATICILAR :

Elit Çarşı
    Adres : Utku Mah. Ülkü Sok. No:13
    Tel : 0236 - 2318975
    Faks : 0236 - 2318975

Görkem Ticaret
    Adres : Turan Mah. Okçular Sok. 8/A Turgutlu
    Tel : 0236 - 313 25 98
    Faks : 0236 - 313 74 91

SİZE ENYAKIN YETKİLİ SERVİS :

Ardilli Klima
    Adres : Zafer Mah. 8. Sok. No:16/c Salihli
    Tel : 0236 - 713 84 74
    Faks : 0236 - 713 84 74

YADA DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN :www.klimaplus.com.tr ADRESİNE GİREBİLİR VE İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

• çok tşk.ler
    1.adres nerde
    ve bunlar hangi klimaları satıyorlar
    telefon edince hangi markayı soracağız?
    saygılarımızla
  • sharp yoksa ki bence iyi araştır, mits. elektriği öneririm, turgutlu satıcısı size yardımcı olacaktır,hem satış hem servis konusunda, eğer bu da olmuyorsa mits. heavyi önerebilirim. 12000 lik ınverter işini görür diye düşünüyorum. Ama servisin bu konuda ki keşfidir aslolan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Izmir Citroen servis tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha önce mitsubishi heavy ya da sharp için konuştuğumda liste fiyatında 1kuruş inmediler nasıl pazarlık yapıcam ki
    neyseki sharp kalmamış ellerinde zaten 2milyar 150milyon falan dediler
    en iyisi ben mit.elek.alayım
    ona kaça alabiliriz
    bilginiz var mı
  • quote:

daha önce mitsubishi heavy ya da sharp için konuştuğumda liste fiyatında 1kuruş inmediler nasıl pazarlık yapıcam ki
    neyseki sharp kalmamış ellerinde zaten 2milyar 150milyon falan dediler
    en iyisi ben mit.elek.alayım
    ona kaça alabiliriz
    bilginiz var mı

ANLATTIĞINIZA GÖRE 18.000 LİK KLASİK KLİMA ALIRSANIZ YUKARIDA TELEFONLARINI VERDİĞİM BAYİİLERDEN
    MITSUBISHI ELECTRIC KLİMAYI 2160YTL/12 AY YADA 1900 YTL PEŞİNE ALABİLİRSİNİZ.
  • off mit . elec.de mi 2küsur milyar
    o zaman sharp alınır o da 2.150
    bunların elektrik tüketimleri aynı mı
    sharp için bayi bana 24saat çalıştırsanız 1L.yakar günde dedi
    2milyarı geçmeyen iyi bir klima yok mu
  • beko lg neo plasma alabilirsin,, bir arkadaş dükkanına aldı, gayet güzel iş görüyor dedi ama sen bilirsin.
  • çok sağolsun özelimize mesaj atan yetkili bayiye de yazdık bir de burdan danışmak istiyoruz
    düşündük ki klima için 2milyar çok fazla. klima almaya karar verip bu konuyu ilk açtığımızda iyi bir inverter klima taş çatlasa 1.5milyar olur diye düşünmüştük şu an ayda 30L civarı elek.parası ödüyoruz. 2milyar, bizim 50aylık elek.parası. yılda çok soğuk olmazsa yani odun kömür almak zorunda kalmazsak 7ay klimayla ısınacağımızı düşünürsek 50:7=7yıllık elek.parasına denk geliyor
    yani 7yıllık elekrik parasını 1yılda ödeyecez, 7yıla da klima bozulur diye diye düşündük.
    memur maaşı için 2milyar küsur çok fazla.
    uzman olarak siz ne dersiniz size danışalım dedik
    bir de mits.elek. de 24saat çalıştırırsak sharp bayinin dediği gibi günde 1YTL'lik mi elek.yakar?
    çok tşk.ederiz
  • quote:

çok sağolsun özelimize mesaj atan yetkili bayiye de yazdık bir de burdan danışmak istiyoruz
    düşündük ki klima için 2milyar çok fazla. klima almaya karar verip bu konuyu ilk açtığımızda iyi bir inverter klima taş çatlasa 1.5milyar olur diye düşünmüştük şu an ayda 30L civarı elek.parası ödüyoruz. 2milyar, bizim 50aylık elek.parası. yılda çok soğuk olmazsa yani odun kömür almak zorunda kalmazsak 7ay klimayla ısınacağımızı düşünürsek 50:7=7yıllık elek.parasına denk geliyor
    yani 7yıllık elekrik parasını 1yılda ödeyecez, 7yıla da klima bozulur diye diye düşündük.
    memur maaşı için 2milyar küsur çok fazla.
    uzman olarak siz ne dersiniz size danışalım dedik
    bir de mits.elek. de 24saat çalıştırırsak sharp bayinin dediği gibi günde 1YTL'lik mi elek.yakar?
    çok tşk.ederiz

MERHABALAR MARKASI NE OLURSA OLSUN 18.000 LİK KLİMA 1 YTL YAKMAZ 24 SAATTE BU MÜMKÜN DEĞİLDİR İNVERTER OLSA BİLE, ÖNCELİKLE BUNU HATIRLATMAK İSTERİM O LAF BİR KANDIRMACADIR. ÇÜNKÜ SATICIDA SİZİN 24 SAAT ÇALIŞTIRMAYACAĞINIZI BİLİYOR HERHALDE.

İYİ KALİTEDE BİR KLİMA 1,5 İLA 1,8 KW/H ENERJİ HARCAR 1 SAATTE
    YANİ 24 SAAT x 1,5 KW/H = 36KW x 0,15 YTL/KW = 5,4 YTL YAPAR Kİ BU NOMİNAL BİR HESAPTIR.
    SİZ 12 SAAT KULLANIRSANIZDA : 2,7 YTL YAPAR.

AKLINIZDA BULUNSUN.

• hmm yani 24 saat kullansaydım 160L yapacaktı
    adama çok net sordum çok net olarak günde 24saat çalışıtırırsanız günde 1YTL yakar dedi
    babam LG bekonun ne kadar yaktığına baktı gecede 5YTL yaktığını hesaplamış geçen yıl.
    bu kadar fark olur mu? tabi inverter falan değil
    neyse biz şimdilik eski sistem odun kömürle devam edecez demektir.
    bilgiler için çok tşk.ederiz
  • yalnız onlar 18binlik değil 12binlik klima önerdiler
  • o zaman ufoyu deneyelim bari
    herkes memnunuz diyor ya
  • MAHALİN DURUMUNDAN VE KÖMÜR SOBASINA DAHA YAKIN ISI VERDİĞİNDEN DOLAYI 18.000 LİK KLASİK DEMİŞTİM 12.000 LİK İNVERTER BİLE ALSANIZ BAHSETTİĞİNİZ MAHALDE MUTLU OLMAYABİLİRSİNİZ. 12.000 LİK İNVERTER BİR KLİMADA 24 SAATTE 2,3 YTL DEN AZ YAKMAZ BİLGİNİZE.
  • ayda 60-70milyona bütün gün yakıp ısınsak gayet mutlu oluruz
    ne normal sobayı ne elektrik sobasını evde olduğumuz sürece sürekli yakmadığımız halde bir odayı ısıtmak rahat 100L.yı buluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.