Şimdi Ara

Manisa ilinden olanlar birkaç soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Manisada 8-10 gün kurs için kalabileceğim bir yurt, otel, misafirhane arıyorum. Tabi uygun ücretli olması tercihim. Özellikle manisalı arkadaşlar ilgilenirse sevinirim. Kenan Evren Sanayi sitesine yakın olması yada bu mevkiye ulaşımı kolay bir yer iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceryan67 -- 20 Şubat 2009; 17:47:09 >

• Fiyatlarını bilmiyorum ancak manisaya geldiğinde ucuza pansiyonlar bulabilirsin.Ayrıca 2 numaralı minubüsler kenan evren sanayi sitesine gidiyor.Manisa'ya bende sık sık giderim akraba ziyaretlerine :)
  • elginkan vakfı mı

manisalıyım yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .M3RT. -- 20 Şubat 2009; 18:43:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

Fiyatlarını bilmiyorum ancak manisaya geldiğinde ucuza pansiyonlar bulabilirsin.Ayrıca 2 numaralı minubüsler kenan evren sanayi sitesine gidiyor.Manisa'ya bende sık sık giderim akraba ziyaretlerine :)

Kursun olduğu bölgeye yakın olması tercihim ama minibuslerle de olabilir tabi.

quote:

Orjinalden alıntı: .M3RT.

elginkan vakfı mı

manisalıyım yardımcı olabilirim

Evet Elginkan vakfı. Daha kurs programı belli değil, şimdiden Manisa'yı öğrenmek lazım diye düşündüm.

• manisa merkez ile elginkan vakfı'nın uzaklığı çok fazla değil. minibüsler ile 10 dakikada (o da minübüsün sürekli durması ve yolcu almasından dolayı) gidebiliyorsun. Sarı renkli 3 numaralı minibüs seni şehir merkezinden Elginkan vakfı'na götürür aynı şekilde dönüşte de sarı 3'e binersen şehir merkezinde inebilirsin. bu arda Elginkan vakfı Migros'un yanında. Minübüslerin üzerinde Elginkan vakfı yazmaz. Migros yazar (olur da sarı 3'ü kaçırırsan diğer minibüs-otobüslerde Migros yazıyorsa binebilirsin)

Unutmadan o taraflarda pek işim olmadığı için pansiyon / otel durumundan pek haberdar değilim fakat şehir merkezinde işini görebilecek pansiyonlar mevcut. yarın gözüme çarpan olursa sana adresini ve numarasını yazarım.

Saygılar...
    Özgür
  • Teşekkür ederim. Benim için öncelik uygun bir kalacak yer. Fiyatlarını öğrenebilrsem iyi olcak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.