Şimdi Ara

manisada skandal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKP CHP farkı yok hepsi aynı. Zamanında Kemal'in adaylığını savunan forumda bolca Kemaltapar vardı unutmadık.

• Troller gündemi değiştirmek için cansiperhane mücadele ediyorlar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 3 Temmuz 2024; 22:19:18 >
  • Ülkede tüm parti teşkilatlarında hoyrat ve despot tipler mevcut.

CHP, AKP ama özellikle Sinan Ateş'in ölümünde bir şekilde parmağı olduğu aşikar olan MHP.

Yasama - Yürüte - Yargı'yı bozarsan böyle halkı vergiyle yolar, vatandaşı güvencesiz bırakırsın.

• Adam belediyenin ve halkın parasını korumaya çalışmış. Kendi için mi dövdürmüş. Videonun altındaki açıklamadan ben bunu anladım.
    Bende olsa milleti dolandıran biri varsa döver veya dövdürürdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgutozkan kullanıcısına yanıt

demokrasiyi savunan bir partinin enteresan cevabı hatta pkkkılı olsa bile avukat yollayan orantısız güç uyguluyor katil devlet diyen bir partiniz vardı sizin. 

ortalıkta rüşvet var lakin siz onada arka çıktınız ya pes. 

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Konu saçma sapan olduğu için saçma sapan bir mesaj yazdım. Troll gibi.

Devletin yargısı mahkemesi var. Kim hatalıysa çeksin cezasını.

adalet için ankaraya ben yürümedim ne için yürüdü kemal bey ya yürümeycek yada gerekeni yapacaklar likayat demiyeceksiziniz. 

• Bu is aklima seyi getirdi, hani güleryüzlü bir ekonomi bakanimiz vardi. Bu Gemide ünlü biriylemi basilmisti neydi, sonra bunu Sarayda bir odaya kapatip bir güzel pataklamislardi. Birkacgün kameralarin önüne cikmamisti, bir hafta sonra ciktiginda ise yüzünde hala darp izleri vardi. Iste buda böyle bir aniydi. Sonra görevinden affi istenmisti  

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Yerel seçimlerde ilçe de mevcut CHP'li adaya değilde bağımsız adaya oy verdim. Doğru bir genelleme bile yapamadın.

Sen yine ucuz yırttın  

Genelde herkesi dem'li yapıyor arkadaş.

Chp'li ol artık, itiraz etme. Beterin beteri vardır. Pkk'lı da yapar yoksa mazallah. 

• Navi kullanıcısına yanıt

ne yani deme oy vermedinizmi  demle ortak olmadığınız bir seçim göstersene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 9 Temmuz 2024; 11:14:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.