Şimdi Ara

Manjaro Baldur's Gate Enchanted Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sorun şu Steam'in linux versiyonu üzerinden BG EE açmaya çalıştığımda oyun çalıştırılıyor diyor ve gidiyor ne bi açılma ne de bi hata alıyorum sorun bu. BG EE linux uyumlu yani Steam linux versiyonu üzerinden indirdim Terraria sorunsuz açılıyor mesela ama BG EE de bu şekilde oluyor desteklerinizi bekliyorum.

• https://steamcommunity.com/app/228280/discussions/7/135510378523711799/

Çozum bu , Arch tabani kullandigin icin bu sekilde aramalisin

Peki neden bazi oyunlarda bu sorun cikar?

Steam de hedeflenen dagitimlar Ubuntu tabanlilar ve Debian (SteamOS Debian temelli) dir. Genelde hepsinde calissa dahi arada boyle problemler cikar

Ayrica bir oyun calismiyorsa nedenini anlamak icin Steam i kapat.

Terminale steam yazarak Steam ac.Sonra kutuphaneden calismayan oyuna gel , oyna tusuna bas. Terminalde hatanin nedenini gorursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz çözüm sayfasına baktım talimatları yaptım gene olmadı, dediğiniz gibi konsol üzerinden çalıştırdım sorun adamınki ile aynı fakat çözüm başarılı olmadı.
  • emnbydk kullanıcısına yanıt
    32 bit uyumluluk kütüphanesini de yüklemek gerekiyor sanırım.

https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?pid=1627552#p1627552
    Yapmayı deniyorum da ./start.sh yolunu bulamadım.
    .steam klasorunde yok mu?

.steam e home dizininde iken ctrl+h ye basarak (gizli dosyalari goster) ulasabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Steam klasöründe yok da steam.sh olarak var. Sanırım sorunu da çözdüm uyglama başlatıcı olarak default da steam olarak ayarlanmış ve konsoldaki steam yazmak gibi çalışıyor aynı ve böyle açınca olmuyor sizin verdiğiniz linkteki işlemleri yaptım bi değişiklik olmadı ama .steam klasöründeki steam.sh ile çalıştırınca sorun sözüldü bende uygulama başlatıcıdan direk steam kodu yerine klasördeki steam.sh betiğini çalıştırmayı ayarladım ve sorun halloldu. İlgilendiğiniz için çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Rica ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.