YA BEYLER 09/08/2005'TE İŞE YARICAK DEDİLER AMA BENCE HALA İŞE YARARAMIYOR SİZDE BİR FARK OLDUMU
aga maner sayesinde kutudan iyi şeyler çıkma ihtimali artar.Bizim bir arkadaş anlatıyodu,adamın 250000 mannerı varmış gümüş külçe çıkmış adama bi kere ben 1000 küsür mannerlı bi abinin partisine girdim.partide her kutudan half plate kristal safir opal fışkırıyodu
quote:
Orijinalinden alıntı: frknsoydan
aga maner sayesinde kutudan iyi şeyler çıkma ihtimali artar.Bizim bir arkadaş anlatıyodu,adamın 250000 mannerı varmış gümüş külçe çıkmış adama bi kere ben 1000 küsür mannerlı bi abinin partisine girdim.partide her kutudan half plate kristal safir opal fışkırıyodu
lol.. Yok öle bişe... benim manner 2500+ fakat olay aynı.. manner hakkında kesin bir bilgi olmamasına ragmen, upgrade de işe yaradığına dair duyumlar var.. genede herşey şans tabi.. Ama bu drop olayında hiçbir etkisi olmadığı bir gerçek..
Millet maner bence çok etkili benim lvl 51 warriorum ve bu lvl e gelne kadar girdiğim her partide özellikle eslantta ash keserken manyak opal, kristal ve safir gelio. Mannerim 840 ben faydasını görüom. Genelde hepsinden 2şer tane sadece bana düşüyor. Bir gecede 10larca düşürüom.
bizde ash kesioz manner bi ilgisiyok zaten ash ve dtslerden bolca çıkıo prtyde birisinde premium vardır o yüzdendir normalden fazla çıkması bildiğim kadarıyla manner bi işe yaramıo sadece millet civcivleri kassın die yapılmış
quote:
Orijinalinden alıntı: sekant
Millet maner bence çok etkili benim lvl 51 warriorum ve bu lvl e gelne kadar girdiğim her partide özellikle eslantta ash keserken manyak opal, kristal ve safir gelio. Mannerim 840 ben faydasını görüom. Genelde hepsinden 2şer tane sadece bana düşüyor. Bir gecede 10larca düşürüom.
lol gümüş külçe çıkmış adamda 250k manner varmış ha dalgamı geçion 250k manner olması için sadece civcivleri kasması lazm adamın mannerı 250k yapsın arkadaşın oyundan fazla anlamıo galiba yada okuması yok 250k bide gümüş külçe bendede manner + premium var o zaman bana gold bar veya shard çıkması lazm
quote:
quote:
Orijinalinden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
lol gümüş külçe çıkmış adamda 250k manner varmış ha dalgamı geçion 250k manner olması için sadece civcivleri kasması lazm adamın mannerı 250k yapsın arkadaşın oyundan fazla anlamıo galiba yada okuması yok 250k bide gümüş külçe bendede manner + premium var o zaman bana gold bar veya shard çıkması lazm
quote:
www.knightonlineworld.com un forumlarında yazdığı gibi manned hiç bir işe yaramıyor sadece eventlara girme limiti olabiliyor
bu konu hakkında çeşitli söylentiler var ke de işe yarıyormuş ama
hiç bi halta yaramıo...manner hepinizi aldatmak icin yapılmıs bisey o kadar....civcivleri kasın die konmus bi dalga..oyunun alt yapısı tamamen dolandırmaya yonelik..daima oyuncuya kaybettirmek uzerine kurulu
manner ke ile aktif hale gelecek ordada sadece absleri kırmada ve updage şanını artırmada yarayacak biz 2 arkadaş bronze premium üyesiyiz dak stone da 3 saat takılalım en az 1 tane shell veee 4 5 tanede güzel chitin düşüyor 122 lik silahlar hariç üye olun 12m hiç birşey bence görün iteme doyarsınız
NErede çıkıyor bu manner?
bencede en iyisi üyelik boşuna maradonda yardırmanın bir alemi yok waalla.manner filan bence hikaye.
bende okadar yıl oynadım bende bilmiyorum olmuş 2013 nedir olayı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme