quote:Orijinalden alıntı: lahana35 Hayir Özellik yok fakat kücültme Ts sini pkda kullanan cok oluyor yani saklanma felanmı
quote:Orijinalden alıntı: wixwe00quote:Orijinalden alıntı: lahana35 Hayir Özellik yok fakat kücültme Ts sini pkda kullanan cok oluyor yani saklanma felanmı Alıntıları Göster aynen, dikkat çekiyor bir de
quote:Orijinalden alıntı: wixwe00quote:Orijinalden alıntı: lahana35 Hayir Özellik yok fakat kücültme Ts sini pkda kullanan cok oluyor yani saklanma felanmı Alıntıları Göster Pk da Ortam 56 oluyor adamda hemen yakalanmasin diye kücültme basiyor zor tiklaniyor o ortamda ondan genelikle pri ve mageler basar
quote:Orijinalden alıntı: AntiLaccPk da Ortam 56 oluyor adamda hemen yakalanmasin diye kücültme basiyor zor tiklaniyor o ortamda ondan genelikle pri ve mageler basarAlıntıları Göster moradonda gezerken herkes spaceye basıyor üstüme basmaya calısıyor folka ısınlanana kadar 5-6 kişi takip etti zor kaçtım
quote:Orijinalden alıntı: wixwe00moradonda gezerken herkes spaceye basıyor üstüme basmaya calısıyor folka ısınlanana kadar 5-6 kişi takip etti zor kaçtım Alıntıları Göster Küçülmek gibisi var mı bea :P tıklanamıyosun
quote:Orijinalden alıntı: crazytrex Küçülmek gibisi var mı bea :P tıklanamıyosun klavyede Z harfi var
quote:Orijinalden alıntı: wixwe00quote:Orijinalden alıntı: crazytrex Küçülmek gibisi var mı bea :P tıklanamıyosun klavyede Z harfi var Alıntıları Göster küçülme özellikle vs de mage ve priestler için idealdir.
quote:Orijinalden alıntı: 4Sfenksküçülme özellikle vs de mage ve priestler için idealdir.Alıntıları Göster Karakterine bakarak fanteziler üreten liseliler için yapmışlar bence hala beozar yiyip senden büyüğüm diyen embesiller var
quote:Orijinalden alıntı: TurkhesKarakterine bakarak fanteziler üreten liseliler için yapmışlar bence hala beozar yiyip senden büyüğüm diyen embesiller varAlıntıları Göster Skilleri çok az bir oranda kırmaya yarıyor diye birşeyler çıkmıştı
quote:Orijinalden alıntı: Son Bozkurt Skilleri çok az bir oranda kırmaya yarıyor diye birşeyler çıkmıştı Yok öle Bise
quote:Orijinalden alıntı: lahana35 quote:Orijinalden alıntı: Son Bozkurt Skilleri çok az bir oranda kırmaya yarıyor diye birşeyler çıkmıştı Yok öle Bise İnanmamıştım zaten
quote:Orijinalden alıntı: Son Bozkurt Skilleri çok az bir oranda kırmaya yarıyor diye birşeyler çıkmıştı Palavra . Belki comboya etkisi olabilir oda psikolojik . Ben ebatça büyük charla combo atmaktansa küçük charla atmayı tercih ederim .
quote:Orijinalden alıntı: Turkhes Karakterine bakarak fanteziler üreten liseliler için yapmışlar bence hala beozar yiyip senden büyüğüm diyen embesiller var Güldürdün kardeş yav
quote:Orijinalden alıntı: White1nkquote:Orijinalden alıntı: Turkhes Karakterine bakarak fanteziler üreten liseliler için yapmışlar bence hala beozar yiyip senden büyüğüm diyen embesiller var Güldürdün kardeş yav Alıntıları Göster in cin peri. masal masal
quote:Orijinalden alıntı: wixwe00 beyler bunlar sadece boyla mı ilgili yoksa hp felan verirmi buglamayı buldumda Bizede söyle bari bugu.Hayat paylasınca güzel
quote:Orijinalden alıntı: wixwe00 quote:Orijinalden alıntı: crazytrex Küçülmek gibisi var mı bea :P tıklanamıyosun klavyede Z harfi var Kalabalıktayken işe yarıyo özellikle mage iken asaslar mage görünce çıldırıyo bilirsin
quote:Orijinalden alıntı: asasdas quote:Orijinalden alıntı: wixwe00 beyler bunlar sadece boyla mı ilgili yoksa hp felan verirmi buglamayı buldumda Bizede söyle bari bugu.Hayat paylasınca güzel daha bug olup olmadıgından emin degilim bankaya giderken rasgele oldu 5-10 dk gezdim sonra kendim sildim yukarıdan
quote:Orijinalden alıntı: wixwe00 quote:Orijinalden alıntı: asasdas quote:Orijinalden alıntı: wixwe00 beyler bunlar sadece boyla mı ilgili yoksa hp felan verirmi buglamayı buldumda Bizede söyle bari bugu.Hayat paylasınca güzel daha bug olup olmadıgından emin degilim bankaya giderken rasgele oldu 5-10 dk gezdim sonra kendim sildim yukarıdan